Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
ženska napisal/-a:Spermij, če imaš res voljo za tek, boš tekel tudi sam. To, da ne najdeš nikogar, je samo izgovor. Najbolje je teči sam, ker tako res tečeš po vojem tempu in ponavadi še bolj intenzivno, ker te nekdo ne moti.
Tako je. Če tečeš sam je prednost predvsem v tem, da sae ti ni treba prilagajati glede hitrosti, dolžine teka. Izjema je, če imaš enakovredne rekreativce zraven z dosti volje, pol je fajn tudi v dvoje, troje...
Tek nikakor ni dolgočasen,jaz tečem brez slušalk, raje poslušam in občudujem naravo okoli sebe.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Ko sem prebrala par strani sem dobila kar motivacijo za tek. Ze dolgo nisem tekla. Drugace pa jaz najraje sama tecem, ker se sploh ne morem pogovarjati z nekom med tekom, ker zacnem ful nepravilno dihati. In pol postanem vsa zadihana. Drugace je pa tukaj okrog mene ogromno lepih poti za teci, da te kar privabi.
-
**Miška** - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2008
To more bit pa res gadno, da ne moreš sam tečt, pol si pa vedno odvisen od drugega - če se temu drugmu da iti tečt, pol ti greš, drugače pa ne...
Men je tut čist fino sama it, družbo mi sicer dela mp3 - brez njega se ne odpravim na tek več:) sem se ga res navadla.
Men je tut čist fino sama it, družbo mi sicer dela mp3 - brez njega se ne odpravim na tek več:) sem se ga res navadla.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
^ Mas prevec casa?
Hecam se, super si. Ampak jaz si dejansko cez teden ze urco za tek komaj utrgam. Saj vem, da ce hoces, si cas najdes. Pa zdaj cez pocitnice se nekako gre. Ko pa je sola je moj urnik zelo natrpan, saj zraven delam. Pa se po temi ne upam teci, ker me je strah. Saj vem, da je hecno, ampak imam ful neprijeten obcutek.
Hecam se, super si. Ampak jaz si dejansko cez teden ze urco za tek komaj utrgam. Saj vem, da ce hoces, si cas najdes. Pa zdaj cez pocitnice se nekako gre. Ko pa je sola je moj urnik zelo natrpan, saj zraven delam. Pa se po temi ne upam teci, ker me je strah. Saj vem, da je hecno, ampak imam ful neprijeten obcutek.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Zdj sm bla en teden pr fantu u Novigradu. Usak jutr sva laufala u marino po čoun, zvečer pa iz marine do kempa. Sicr je sam okol dvejst minut, ampak glede na use aktiunosti čez dan, mislm, da je blo športnega udejstvovanja čist dost (pa še shujšala sm).
Da se tekat pousod, sam spraut se je treba .
Da se tekat pousod, sam spraut se je treba .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Midva sva se pa z mojim spravila tečt kakšna dva meseca nazaj, sva si rekla, da je treba mal zase poskrbet. In mi je fajn, da imam družbo pa še ponavadi greva pozno, ko je že skor tema in bi me bilo samo kar malo strah malih cuckov, ki lajajo in tečejo za nama. Me že ima, da grem do lastnikov in jih naderem.
Fant bi raje tekel hitreje in posledično manj časa, medtem ko meni odgovarja počasneje, ampak ne prav počasi. Tako, da greva po moje.
Kaj se vam zdi, da je bolje za kurjenje kalorij: isti krog počasneje ali hitreje?
Že tako ali tako laufava približno 4 km in to pri nama pride skoraj pol ure. Vem, da pol ure teka ni ravno veliko, ampak zame, ki nisem ravno športnica, je že to kar dobro. Sem pa prebrala, da se maščobe začnejo kurit šele po ene 20 min.
Fant bi raje tekel hitreje in posledično manj časa, medtem ko meni odgovarja počasneje, ampak ne prav počasi. Tako, da greva po moje.
Kaj se vam zdi, da je bolje za kurjenje kalorij: isti krog počasneje ali hitreje?
Že tako ali tako laufava približno 4 km in to pri nama pride skoraj pol ure. Vem, da pol ure teka ni ravno veliko, ampak zame, ki nisem ravno športnica, je že to kar dobro. Sem pa prebrala, da se maščobe začnejo kurit šele po ene 20 min.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov