Tek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 03. Jun. 2008 16:38

jz grem med tednom (če se mi slučajno da) popoldan, po kosilu...sm šla pa ene parkrat čez vikend dopoldan pa mi je blo ful bolš, sem res z lahkoto pretekla...
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 03. Jun. 2008 17:00

zjutro si na powerju in še meni je reku enkrat en trener v fitnesu da je najboljše tečt zjutro še predn sploh kakroli poješ ker se tkrt začne neposredno kurit maščoba, kr nimaš neč v sebi..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
sixty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a sixty » 09. Jun. 2008 19:58

Kaj zdej bejbe? Tekate kaj? :D
Jaz sem postala čist zasvojena :D Nujno vsak dan, navadno popoldne, kdaj tudi zjutraj.
Edina stvar ki me moti je da mi fiizuro uniči, k se spotim. In pol morm laske usak dan, no al pa na 2 dni umivat, pa spet likat :x Ampak to ni razlog da bi zaradi tega odnehala :lol:
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 10. Jun. 2008 8:06

tekamo, tekamo....ko se mi slučajno da (ok, probam čim večkrat zdaj ko je fino hladno popoldan), če ne pa kolesarim (to najpogosteje ob vikendih) :cool:
Uporabniški avatar
*beyb
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *beyb » 11. Jun. 2008 20:03

ja ja tekamo :) js sm prj zmeri zvecer, zdj sm sla pa parkrat zjutri in mi je res ful bols. čeprov dons sm sla sele u pol 8h,mij ze sonck nagaju sam ni blo panike.
tko da bom kr nadaljevala s tem zjutri, edin če bom zacela delat še nekje drugje, nevem ko se mi bo dal u 6h ze laufat :roll:
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **Miška** » 16. Jun. 2008 19:01

sm šla včerej po enemu mestu končno spet teniske obut pa tečt, k je biu tak lep sončk :D mam kr slabo vest k tok časa nism šla. sm šla ob 9.30 in je blo lih fajn, na tešče. pretežno hodim ob večernih urah tečt, samo je zjutraj mmmuuch better, k si pol res ceu dan naspidiran pa velik nardim pol:D jutri bom sla spet, če nav dež, pa žal bom mogla ob večerni uri, k mam dopoldan obveznosti, ampak glavn da se premigam.. :)
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 17. Jun. 2008 14:32

Koncno sem tudi jaz zbrala pogum in zaceta bezat.
Mp3 v usesa in gremo. Sploh se ne zmenim za okolico takrat. Jaz delam svoje in to je to.

In ja... cudovito je. Pocutim se faaajn!
Hodim vsak dan, oz. ko se le da.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 17. Jun. 2008 14:46

jst pa že celo večnost čakam, da ne bo več blata. :evil:
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaychee » 17. Jun. 2008 16:16

Pa nobeni ni slabo k greste zjutri laufat?? :eek:

Jest ne smem it k se mi je že nekajkrat zgodil, da sm mislla, da domov nom pršla. Pa sm clo neki malga pojedla, k sm vstala. Čist sm bla švoh.. Tista slabost k maš kr mrzel pot in nč ne morš..

Skratka, zame so pozno popoldanski termini najboljši. Več zmorem, več energije mam. V nedelo sm šla pa okrog 11h, pa je blo spet prezgodej :?
noele
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a noele » 17. Jun. 2008 17:00

No,js že kr precej časa tečem ampak jutranji tek mi enostavno ne gre. Tut meni je vedno slabo. Kljub temu, da kaj pojem ali ne. V bistvu je tako,če nekaj lahkega pojem in grem laufat mi je potem slabo, če pa sploh ničesar ne pojem pa ne občutim nobenega užitka v teku. Moje telo je težko in nekako ne najde nobene moči za gibanje. Tako da...tek je na vrsti v karemkoli drugem delu dneva, zjutraj pa telo raje razvajam s kakimi lahkimi vajami, raztezanjem itd...ravno tolko, da občutim, da se spet prebuja. :)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 17. Jun. 2008 19:11

Kaychee napisal/-a:Pa nobeni ni slabo k greste zjutri laufat?? :eek:

Jaz sem samo enkrat šla zjutraj ... in bruhala. Tak da nikoli več.

Sicer pa sem zdaj začela s tekom, wupi! :razz: Samo da me ne mine ... vsak dan moram zdržati in počasi nabirati kondicijo.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 17. Jun. 2008 20:23

Js sm pa lih zjutri oz u dopoudanskem času najbl produktiuna. Na fitnes spet hodm na tešče (večinoma sm tm dopoudne) in se počutm bolš kt takrat, ko sm prej jedla zajtrk. Isto vela za tek (u naravi al pa not).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 2. 2008
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 17. Jun. 2008 20:25

Aloha napisal/-a:Js sm pa lih zjutri oz u dopoudanskem času najbl produktiuna. Na fitnes spet hodm na tešče (večinoma sm tm dopoudne) in se počutm bolš kt takrat, ko sm prej jedla zajtrk. Isto vela za tek (u naravi al pa not).

bravo aloha, prou občudujem tvoj športni zagon :D ga lahko še men mal pošleš? :oops: js bi tut mogla začet športat, pa se kr ne spravm....
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 17. Jun. 2008 21:06

^^ Najtežje je začeti. Samo prisiliti se moraš. :D Najdi motivacijo. Jaz sem se direkt prisilila v tek, ker tek je nekaj kar že od nekdaj najbolj sovražim. Ampak ni izgovora, odločila sem se da bom vsak dan tekla in tako bo.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 17. Jun. 2008 21:09

Eh, pa sej nism nč kej spešl zagnana. Enostauno mi je fino tko :) . Uživam u miganju. Kadar se pa ne počutm, sm slabe volje, lena, takrat pa uporabm trmo. In sm spet nazaj :P .

Evahunnie ... Piiiiiiiiiiiiiiih! :jump: Pošiljam ... Poslano.
Pa da prideš jutr komentirat u kero od podobnih tem :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov