Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 898 prispevkov
• Stran 58 od 60
•
Prejšnja
1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60
Naslednja
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Fant preteče zlahka in redno 21 km, v precej hitrem času. In to Z glabo v ušesih (po zaslugi super punce, ki mu je kupila iPod )
Pa tudi ni ravno mlad, da bi bilo to zanj moderno
Se pa sprašujem, kdo je enim kol v rit porinil, da so tako tečni. Vsakemu svoje!
Pa tudi ni ravno mlad, da bi bilo to zanj moderno
Se pa sprašujem, kdo je enim kol v rit porinil, da so tako tečni. Vsakemu svoje!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
tor napisal/-a:Sej vidim v praksi razliko, tisti ki več km pretečejo so brez muske, oni z bolj malo km s slušalkami.
Jaz poznam nekaj maratoncev, ki vedno tečejo z glasbo v ušesih, tako da se mi tole tvoje opažanje zdi malo mimo, sploh, ker to sklepaš na podlagi ene ženske? Če pa na podlagi več ljudi, ki jih poznaš, pa so očitno pač eni tistih tekačev, ki so navajeni tečt brez muzike. Mi je hecno, da je nekaterim še tukaj treba delati znanost iz tega, zakaj nekdo posluša med tekom glasbo, drug pa ne in narediti zaključek, da na podlagi tega, ker nekdo ne posluša žvrgolenje ptičkov, ni dolgoprogaš.
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
Jst redko tečem pod 15km, vedno z ipodom. To je čist stvar navade, povezovat poslušanje ipoda s tekačevo formo je pa res mal mem. Moja mt je že dvakrat al trikrat pretekla 80km in to z musko, drgač bi umrla od dolgčasa. 80km se zna kr vlečt
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
haylee, tvoja mati je đekica!
Jaz pa niti slučajno ne morem met muzike, morem čut, če se kdo ki dere za mano =D
Ne res, se mi zdi, da bi se kr zapletla med lastne noge, če bi mela muziko. Pa še ne vem, kam bi potem mobitel zataknila.
Jaz pa niti slučajno ne morem met muzike, morem čut, če se kdo ki dere za mano =D
Ne res, se mi zdi, da bi se kr zapletla med lastne noge, če bi mela muziko. Pa še ne vem, kam bi potem mobitel zataknila.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
haylee - Kofetarica
Ja, čist je nora, svaka ji čast To hod na te organizirane evente ala "10 ur teka" al pa "12 ur teka" - mislm, da ma 87 km rekord, pa prav, da bi takrt mogoče lah potegnla še mal, da bi blo 100, sam pol neb hodila par dni Pridna ful, men se še 21 ne da več kot parkrat na let
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Jaz imam glasbo rada, kadar tecem zvecer po mestu, pa se to ne vedno. Ko grem lahko v naravo, pa ni sans, da mam mp3 s sabo. Skoda bi bilo preslisat vse tiste zvoke v naravi. Kar se lastnega dihanja tice, ga vecinoma niti ne slisim. Kadar ga, me pa se dodatno podzge.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz mam ful različno, vmes se najde nekaj komadov celo ful umirjenih, a se jih ne morem naposlušat in ob njih razmišljam, zato pride v poštev tudi pri teku, ker pozabim na čas. Večina pa jih je bolj energičnih. Recimo te imam trenutno:
ASIA - Heat of the moment
Deep Dish - Say hello
Lana del Rey - Video games (Club Clique for the bad girls remix)
Sasha Lopez - All my people
Swedish House Mafia - GreyHound
(pa še ene 50 drugih različnih zvrsti)
Od starega rocka do svega i svašta.
ASIA - Heat of the moment
Deep Dish - Say hello
Lana del Rey - Video games (Club Clique for the bad girls remix)
Sasha Lopez - All my people
Swedish House Mafia - GreyHound
(pa še ene 50 drugih različnih zvrsti)
Od starega rocka do svega i svašta.
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Čist vse možno. Tut kak bolj umirjen komad se najde. Večinoma mam pa rajši kakšne bolj plesne al pa rock, recimo precej slovenskega rocka mam (ala Zablujena generacija/BFM itd.), pa kak rap komad (Eminemov album Recovery mi je kul za tek). Drugače si pa tist kar je novga in meni poslušljivega pač gor dam.
-
OranGina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2011
Uporabljate merilce srčnega utripa med tekom? Katere?
Razmišljam, da bi si ga omislila, pa zbiram mnenja kateri so kul, na kaj moram bit pozora...vsaka informacija je dobrodošla:)
Razmišljam, da bi si ga omislila, pa zbiram mnenja kateri so kul, na kaj moram bit pozora...vsaka informacija je dobrodošla:)
Life isn´t about finding yourself....it´s about creating yourself! (George Bernard Shaw)
-
haylee - Kofetarica
http://i1.expansys.com/img/b/204731/gar ... bundle.jpg
Jst mam tole Garmin urco, k ma zravn trak za merjenje srčnega utripa, in sm ful zadovolna.
Jst mam tole Garmin urco, k ma zravn trak za merjenje srčnega utripa, in sm ful zadovolna.
Prvi neprebran prispevek • 898 prispevkov
• Stran 58 od 60
•
Prejšnja
1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov