Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
mah lej... muziko v uhe, da nič ne čuješ okoli sebe pa samo šibaš. finta je v tem, da ko ti vidiš človeka si misliš "kaj si zaj vse on misli o meni??" NIČ!!!
Kaj si pa ti misliš, ko vidiš drugega tekača? Posmehuješ se mu? Seveda ne. Verjemi, das niste edini, ki bi se vam ljudje posmehovali, vsi ostali so pa frajeri, ker tečejo...
Kaj si pa ti misliš, ko vidiš drugega tekača? Posmehuješ se mu? Seveda ne. Verjemi, das niste edini, ki bi se vam ljudje posmehovali, vsi ostali so pa frajeri, ker tečejo...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
(vem, da ne sprašuješ mene osebno..)Dioniz napisal/-a:Kaj si pa ti misliš, ko vidiš drugega tekača? Posmehuješ se mu? Seveda ne.
V bistvu, heh, jz gledam v so-tekače, ker rada opazujem njihove gibe & tehniko, ker sama vem, da sem še čist nerodna - ne, ni res, da vsi znamo tečt, vsaj ne "pravilno" oz. uspešno - in tko upam, da bom mogoče z opazovanjem se kej novega naučila.
- panterica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Tam nekje
buubbika napisal/-a:Razn če se res sramujete svojih oblin, al v čem je fora??
Sem suha tako da nimam oblin. se pojavijo komentarji kot kaj bi pa rada shujšala da tečeš ali kaj pa saj te že zdaj nikjer ni. eni ne štekao, da lahko tečemo tudi iz drugih razlogov kot je hujšanje.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Eh res se ne ozirat na to kaj drugi ljudje pravijo. Ker pol najbolš, da bi bli vsi doma v hiši in nikol šli vn
Ljudje okoli mene so na splošno dobro sprejeli, ko sem lani začela tečt, sm moja prababica ma kake čudne komentarje: da zakaj sploh rabim it tečt, pa da mi ni treba it, da se mi lahko kej zgodi (ker zmeraj tečem, ko je že temno)... Ampak se ne oziram na njene komentarje.
Ljudje okoli mene so na splošno dobro sprejeli, ko sem lani začela tečt, sm moja prababica ma kake čudne komentarje: da zakaj sploh rabim it tečt, pa da mi ni treba it, da se mi lahko kej zgodi (ker zmeraj tečem, ko je že temno)... Ampak se ne oziram na njene komentarje.
-
little.miss.trouble - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2009
meni ni jasno zakaj se vedno tk zadiham ... štartam počasi pa stopnjujem do primernega tempa, nisem utrujena (ker lahko normalno laufam še vsaj pou ure), ne kadim, dihat probam skoz nos nt pa skoz usta vn ...sam tk neki po 10min diham ko kak star dedi ... pol na koncu je pa spt vse v redu
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
prehiter tempo. Edini možni odgovor. Probaj s počasnejšim tempom. Jaz vedno probam tečt na meji med nezadihanem pa zadihanem....
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
to bo malo bolj težko ... zato ker glede na vse drugo mi pa zdajšni tempo najbolj odgovarja: dovolj da se sprostim, čutim da mišice delujejo in da sem, ko pridem domov prijetno utrujena, da brez problema zaspim ...mam še kr odvečne energije pa če se ne utrudim sem lahko pokonci tut do 1 zjutraj brez problema ... mi je učitelj športne reko da se verjetno ne ogrejem dovolj pa sm tut to spremenila pa ne pomaga preveč ... zanimivo pa da se vedno začne po približno 10min laufanja, pa pol traja tut tam nekje (včasih več, včasih manj) pol na koncu pa čisto normalno dihat ko da sploh ne bi kaj delala
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^seveda se ti tko zdi, ker imaš dost pestro športno zgodovino, al kako čem temu rečt, z razliko od mene, ki sem pa pač couch potato tip človeka, jebiga - se pravi "tempo, ki men ustreza" ne obstaja, je standstill.
Ne, meni se pač ne zdi, da je samo "vdih, izdih, pa pejd", ampak tudi kako pravilno stopati & stuff, da ne bolijo kolena/gležnji/meča. Recimo. Ne vem.
Uspešno? - da ne umrem po par metrih. Ja, metrih.
..vem, za tole ^^ premagat pomaga samo vaja, ampak lih zato, ker vem, da mi tolk ne gre, me to bremza in - ne vadim.
Ne, meni se pač ne zdi, da je samo "vdih, izdih, pa pejd", ampak tudi kako pravilno stopati & stuff, da ne bolijo kolena/gležnji/meča. Recimo. Ne vem.
Uspešno? - da ne umrem po par metrih. Ja, metrih.
..vem, za tole ^^ premagat pomaga samo vaja, ampak lih zato, ker vem, da mi tolk ne gre, me to bremza in - ne vadim.
-
al pa najdit ker šport ki ti bolj odgovarja, brezveze se je mučit z nečim v čemer ne uživaš
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^včasih se kakšne stvari "pač mora" narest. Res je, tega mi ni zares treba.
Narobe me razumete - sej nisem vsak dan po 5 ur zunej in crkujem.
Še vseeno se mi pa zdi, da mi ne bi škodovalo, če bi se probala vsaj s tem mal razmigat, ker poleg kolesarjenja kot prevoznega sredstva, nimam nobene rekreacije (in me nč ne vleče k nobeni. Zaenkrat.).
Narobe me razumete - sej nisem vsak dan po 5 ur zunej in crkujem.
Še vseeno se mi pa zdi, da mi ne bi škodovalo, če bi se probala vsaj s tem mal razmigat, ker poleg kolesarjenja kot prevoznega sredstva, nimam nobene rekreacije (in me nč ne vleče k nobeni. Zaenkrat.).
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Gre katera na Eko maraton?? Ste se že prijavile?
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
september29 - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 9. 2010
Ali tečete kljub mrzlem vremenu? Kako ste oblečeni?
Jaz se trudim, ampak je zrak kar precej hladen, še posebej, če tečem zgodaj zjutraj.
Oblečem malo debelejše tekaške pajke, tekaško spodnjo majico, čez še eno majco na dolge rokave ter vetrovko. Obvezne so rokavice.
Jaz se trudim, ampak je zrak kar precej hladen, še posebej, če tečem zgodaj zjutraj.
Oblečem malo debelejše tekaške pajke, tekaško spodnjo majico, čez še eno majco na dolge rokave ter vetrovko. Obvezne so rokavice.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov