Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
povejte mi nekaj pametnega za motivacijo, ker zadnje cajte se nikakor ne morem spravit tečt... v zadnjem mesecu sem mogoče tekel vse skup 4 krat. Res je malo tud kriva vročina ampak tud zdaj, ko je ni več se ne spravim. Enostavno si vedno govorim, da bom že jutri... grrrrr
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Dioniz napisal/-a:povejte mi nekaj pametnega za motivacijo, ker zadnje cajte se nikakor ne morem spravit tečt... v zadnjem mesecu sem mogoče tekel vse skup 4 krat. Res je malo tud kriva vročina ampak tud zdaj, ko je ni več se ne spravim. Enostavno si vedno govorim, da bom že jutri... grrrrr
Poznam to Sm enostavno se je treba nekako prisilt pa obut superge in it lavfat. Sej pol, ko tečeš šele vidš kaj si prej zamujal in ti je žal, da si bil tako len
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
+1 na "mi je poznano" del
Tko kot pravi haley - morš se prisilit in it. Pol ugotoviš, da ti je to manjkalo in da je superfajn filing. Če se ti drug dan ne da - spet na silo štartaš, po prvi minutki ni več muke. In pol po parih dneh mal bolj "na silo", bi moglo zalaufat. Pa jz drgač najrajš laufam sama, ampak v takih dneh zna pomagat tut, če se s kom zmeniš, da gresta skupi. In pol pač moreš it in ni izgovora! (pa morš se zmenit s kom, ki je manj lenčine kot ti, da ne pristaneta na koncu na pivu namest na teku, hehe)
haley napisal/-a:Sm enostavno se je treba nekako prisilt pa obut superge in it lavfat. Sej pol, ko tečeš šele vidš kaj si prej zamujal in ti je žal, da si bil tako len
Tko kot pravi haley - morš se prisilit in it. Pol ugotoviš, da ti je to manjkalo in da je superfajn filing. Če se ti drug dan ne da - spet na silo štartaš, po prvi minutki ni več muke. In pol po parih dneh mal bolj "na silo", bi moglo zalaufat. Pa jz drgač najrajš laufam sama, ampak v takih dneh zna pomagat tut, če se s kom zmeniš, da gresta skupi. In pol pač moreš it in ni izgovora! (pa morš se zmenit s kom, ki je manj lenčine kot ti, da ne pristaneta na koncu na pivu namest na teku, hehe)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- meli241177
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2010
Jaz pa najrajši tečem sama. Sva s fantom zadnje leto sicer prakticirala skupni tek, ampak potem moram tečt brez mp3 predvajalnika, kar mi prepolovi voljo in energijo pri teku. Glasba mi res da še enkrat več moči.
Sem pa ugotovila tudi to, da če res nimaš energije in volje za tečt, je včasih boljše, da ne greš. Zgodilo se mi je namreč, da sem se prisilila in šla, ter celo pot bila na robu z energijo. Prava muka. Drugič rajši ne grem. Saj včasih mine začetna težka "noga", če pa ne, pa pač obrnem in grem domov. Ne bi se rada igrala z zdravjem, saj se mi je zgodilo, da sem bila že parkrat tako na robu, da bi kmalu skupaj padla. Sploh zdaj, ko je blo precej vroče.
Sem pa ugotovila tudi to, da če res nimaš energije in volje za tečt, je včasih boljše, da ne greš. Zgodilo se mi je namreč, da sem se prisilila in šla, ter celo pot bila na robu z energijo. Prava muka. Drugič rajši ne grem. Saj včasih mine začetna težka "noga", če pa ne, pa pač obrnem in grem domov. Ne bi se rada igrala z zdravjem, saj se mi je zgodilo, da sem bila že parkrat tako na robu, da bi kmalu skupaj padla. Sploh zdaj, ko je blo precej vroče.
-
Dioniz - Cosmo moderator
jaz sem se končno spravo v torek spet tečt in je blo kr fajn. bom zdaj zagotovo spet pogosteje tekel. Upam samo, da me končno nehajo mučit žulji, ker sem začel tekaške čevlje nosit tud drugače za šiht, da jih malo razhodim in me ni bolelo med hojo. Upam, da tud med tekom ne bo.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- meli241177
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2010
Dioniz napisal/-a:jaz sem se končno spravo v torek spet tečt in je blo kr fajn. bom zdaj zagotovo spet pogosteje tekel. Upam samo, da me končno nehajo mučit žulji, ker sem začel tekaške čevlje nosit tud drugače za šiht, da jih malo razhodim in me ni bolelo med hojo. Upam, da tud med tekom ne bo.
Tekaški čevlji morajo bit primerni za tvojo nogo in za podlago. Najprej preveri, če niso slučajno za menjat. Če si jih zgonil, lahko začnejo žulit, blaženje ni več tako učinkovito,... Lahko pa so ti le premali, ali pa imaš copat za napačno vrsto stopala. Žulit te ne sme noben tekaški copat, niti na začetku. Ponavadi se kupi pol številke ali številko večjega za tek, kot maš običajno številko.
-
Dioniz - Cosmo moderator
jaz vse to vem. copat je nov. nosil sem ga do zdaj 10 krat na tek pa zdaj dva dni na šiht in me je že prvi dan zažulil in ugotovil sem, da je tud žuljenje krivo, da sem malo opustil tek, ker več ne morem tak uživat v teku kot sem prej. Saj nazadnje sem tekel eno uro pa je že blo boljše. Spet se je sicer čutlo malo vročine v peti pa naredo se mi je blagi žulj ampak nič resnega pa tud spustlo je. Je pa res, da sem naredo napako in kupo tisto pravo številko namesto številko večjih... ampak, če hočem menjat oz, če bi hoto, ker zdaj tak ne morem več bi se mogo kr daleč peljat, ker sem jih kupo v Celovcu v Adidasu.
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Dioniz - Cosmo moderator
panterica napisal/-a:Kje pa tečete, ker mene blazno moti, da me kdo vidi, da tečem.
Zakaj!!!???!!!
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Dioniz - Cosmo moderator
jaz sem vesel, če me čimveč ljudi vidi pa takrat čimmanj diham, da se ja ne sliši zadihanost, ki itak nikoli ni velika, ker probam vedno tečt tak, da lahko normalno diham. Res ne razumem kaj je to takega, če te ljudje vidijo? kaj misliš, da se ti bojo začeli posmehovat, ker tečeš? Prej ti vsi zavidajo, ker se jim zdi, da oni nikoli ne bodo mogli tečt, če bi jim pa povedla kolko tečeš bi te pa občudovali... 95% ljudi.
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Sam men je tud mal smotano - takrat ko celo grem, kar je sicer maaalokrat -, ker sem na taki, sicer luštni, progi, kjer je pa dosti velik boljših tekačev in se butasto počutim, k se vlečem kot megla. Ampak ja, sej vem, vsi moramo enkrat nekje začet.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov