Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
jz lažje tečem zjutraj na tešče kot pa popoldan po kosilu...na morju mi je sploh idealno okol 7h zjutrej pred zajtrkom...sonce še ne svet v glavo, zrak je še dokaj svež, prešvicaš se sicer v nulo, ampak men je potem tolk fajn občutek, ko grem vsa skurjena pod tuš in potem v miru pozajtrkujem al pa spijem en kapučin
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
shiva* napisal/-a:lorelaj napisal/-a:^^
Od kje pa to? Kolikor vem, vsi priporočajo laufanje na tešče, saj potem telo še cel dan kuri kalorije.
Meni slabo rata, če prej jem, kadar pa tečem na tešče imam pa super občutek in še cel dan se dobro počutim.
Vem, ko smo laufali zjutraj pa je eni moji sošolki vedno blo slabo, ker zjutraj ni nič jedla in je mogla ptem pojest kakšno čokoladico ali pa sok spit. Ena se je pa skoraj onesvestla.
To, da je ena skor skp zlezla (sicer močno dvomm, da sam zarad tega), še ne pomen, da slabost in nezavest grozita tut ostali večini.
In ja, aerobna vadba na tešče se priporoča (sploh zgodi dopoudne), jst jo prakticiram od nekdaj in še nikol ni šlo nč narobe (je pa res, da sm zlo uzdržljiva in "trpežna", komot delam na ful tut ob petih popoudne, čeprou sm pojedla sam zajtrk, medtem ko lahko mine od večjiga obroka tut par ur, pa moja fizična sposobnost ne bo dosegla prej omenjene).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
si govorim že like 75286 let da bi se blo fajn spravit vn tečt pred soncem in zajtrkom, sam mi misel na to da bi mogla ustajat pred 7h zjutro samo zto da grem tečt, ne diši preveč.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
SunFlower* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2009
- Kraj: Ljubljana
js pa se spravim ene 2-3x na teden zvečer pred spanjem tečt. je kr fajn ko se že malo ohladi zuni. zjutri si pa sploh ne predstavlam da bi šla tečt. je preveč obremenitev za telo.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
^^ ravn zjutrej je najmanj obremenitev, ko si še spočita in nenažrta
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Joj kako enim velja, jaz da bi šla pred vsemi obveznosti tečt bi morala ustat ob 4 zjutraj, ne pa ob 7. Tek zjutraj je nekaj najboljšega in ti da tako energijo za cel dan...jaz sem navdušena...ampak vseeno hodim tekat zvečer...
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz zdaj poleti tudi hodim zjutraj na tešče tečt vsak dan. Će grem krajšo razdaljo - 3 do 6 km (kar je od pon do pet), potem grem okoli 7h, 8h. Ob sobotah pa imam distanco - tedensko dam zraven od 1 do 2 km, pa grem že ob 6h zjutraj in ravno koncam do 8.ure, ko lepo proteine spijem in se raztegnem. Planiram 21-ko na lj. maratonu letos, potem ko sem v Radencih uspešno premagala 1o-ko. Sicer pa, ni ga čez tek!
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Evo, jaz spet malo več tečem. Najraje pa v najhujši vročini, tam okol 12 -2h. Vem, da sem čudna, ampak časovno mi najbolj paše ta ura, vročina me pa niti ne moti. Edino nekaj moram pogruntat kako vsaj pol litra pijače transportirat s sabo.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Dobi se taki pas, za katerega zatakneš bidon. Koliko pa je praktičen, pa ne vem.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Ja, vse to poznam; pas za 1 bidon, za 4 male, camel back, .. ampak prov vse me moti.
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz pa laufam kar brez bidona za vodo. Namreč, laufam krog, ki ima 3 km (od doma pa do določene točke) in si vodo kar pri stopnicah k naši hiši pustim, tako da v bistvu pijem na vsake 3 km.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
Pijačo rabim samo za teke dolge 90min ali več. Za krajše pa tudi jaz ne rabim.
- ellizabeth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2006
jst tut začenam tečt
a je še kero strah samo tečt po gozdu? k bi se res rada znebila tega strahu. k do zdj sm zbirala bolj makadamske poti, kjer je dost ljudi, sam vseeno me bolj privlači gozd. sj vem d ni notr nobenga razloga za strah, sam me vseen kr mau stiska
a je še kero strah samo tečt po gozdu? k bi se res rada znebila tega strahu. k do zdj sm zbirala bolj makadamske poti, kjer je dost ljudi, sam vseeno me bolj privlači gozd. sj vem d ni notr nobenga razloga za strah, sam me vseen kr mau stiska
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov