Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Suzieq
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2009
Sm mela jz tud lani take probleme in pol nism laufala ene pol leta...preprosto zato ker me je čist minil, ker me je vskič bolel. Sm prešaltala na kolo. Zdej spet laufam in nimam nobenih problemov. Lahko pa poskusiš naslednje. Ko te začne bolet probi čim več zraka vn izdihnt in pol spet udihn pa čim več vn izdihn. Sm nekje brala da je možno tud to vzrok tega da te boli ker se preveč zraka zadržuje v plučih in ga morš spravt vn. Pa valda čim bolj enakomerno morš dihat....sm pa tud že slišala da morš z nogo na kateri strani te boli (leva noga če te na levi strani boli) stopit na tla ko izdihneš.
Ne vem no če to pomaga lahko pa poskusiš.
LP
Ne vem no če to pomaga lahko pa poskusiš.
LP
Včerajšnji dan je zgodovina, jutrišnji je skrivnost, današnji je darilo:)
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jst sm prejšn tedn izkoristla jesensko temperaturno situacijo in spet mal na luftu tekala. It felt soooo good.
Dons sm se bla pa spet prisiljena vrnt na tekaško stezo fitnesa. Not so good, ampak saj fršlok mi ne grozi.
Dons sm se bla pa spet prisiljena vrnt na tekaško stezo fitnesa. Not so good, ampak saj fršlok mi ne grozi.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
^^
... pa sej če greš ob primernem cajtu tečt nebi smel bit panike. Zjutri predn ornk sonce začne žgat al pa tkole proti večeru tut ni neki ful hudo.
Jst, če mam čas grem zjtri na tšč al pa tkole okol 9ih zvečer k se mal ohladi in je super
... pa sej če greš ob primernem cajtu tečt nebi smel bit panike. Zjutri predn ornk sonce začne žgat al pa tkole proti večeru tut ni neki ful hudo.
Jst, če mam čas grem zjtri na tšč al pa tkole okol 9ih zvečer k se mal ohladi in je super
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
nobodys toy - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2009
mene pa zanima, če ima še katera težave s tem, da ne mara teka, ker se boji da bo na poti koga srečala in ji bo res nerodno..
ker sama nimam ravno športne postave bi se res rada začela rekreirat. tečt sem že večkrat začela, vendar mi je bilo grozno vsakič ko sem na poti koga srečala, saj vem da se mi vse trese v obraz pa izgledam kot kakšen paradižnik ..sicer vem, da tega ne bom izboljšala če ne bom pričela, vendar me vseeno zanima, če ima katera kakšen nasvet, kako naj poskušam premostiti to oviro.
problem je tudi pri vseh drugih športih, saj v trenutku ko z menoj začne igrati kakšen od znancev, ne dobrih prijateljev, izgubim voljo, ker vem kako izgledam in me skrbi kaj si mislijo o meni...
ker sama nimam ravno športne postave bi se res rada začela rekreirat. tečt sem že večkrat začela, vendar mi je bilo grozno vsakič ko sem na poti koga srečala, saj vem da se mi vse trese v obraz pa izgledam kot kakšen paradižnik ..sicer vem, da tega ne bom izboljšala če ne bom pričela, vendar me vseeno zanima, če ima katera kakšen nasvet, kako naj poskušam premostiti to oviro.
problem je tudi pri vseh drugih športih, saj v trenutku ko z menoj začne igrati kakšen od znancev, ne dobrih prijateljev, izgubim voljo, ker vem kako izgledam in me skrbi kaj si mislijo o meni...
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Jaz imam pa pri teku to težavo, da mi postane dolgčas-ne da se mi več.
Sicer sem še začetnica - tečem 2,3 minute potem pa hodim, da se nadiham (2-3min, če gre kdo mimo oz. če kdo gleda še več). Ne vem kako bom potem tekla skupaj več kot 10 min.
Sicer sem še začetnica - tečem 2,3 minute potem pa hodim, da se nadiham (2-3min, če gre kdo mimo oz. če kdo gleda še več). Ne vem kako bom potem tekla skupaj več kot 10 min.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
nobodys toy napisal/-a:mene pa zanima, če ima še katera težave s tem, da ne mara teka, ker se boji da bo na poti koga srečala in ji bo res nerodno..
Saj nihče nima ravno porcelanaste kože, ko laufa. Razn, če je na tem, da bo glih zdaj skup padu, pol lahk ker mal bled rata. Sicer pa smo vsi zdrava kmečka dekleta in fantje, takrat ko športamo. Tk da se nič ne sekiri. Špehec pa se nam tud mal trese, če nismo ne vem kaka kita...ampak delamo na tem, da enkrat bomo, zato tudi laufamo!
Če koga srečaš, pa se ne pusti motit, ker si sredi teka in se nočeš ohladit/zgubit tempa/whatever si izmisli in predlagaš, da se raje potem na kavi dobita, ker se ti mudi naprej.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
Če koga srečaš, pa se ne pusti motit, ker si sredi teka in se nočeš ohladit/zgubit tempa/whatever si izmisli in predlagaš, da se raje potem na kavi dobita, ker se ti mudi naprej.[/quote]
ne, saj pri meni ni problem, da bi me sovaščani ustavili oz. hoteli govorit z mano, če se srečamo ko tečem. enostavno se pozdravimo in lahko tečem dalje. ampak je meni useen bedno, ker potem skoz razmišlam kaj si misli o meni, moti pa me predvsem to, ker nasledni dan vsa vas ve, da sem šla tečt in potem pride do raznih opravljanj ipd. ...
ne, saj pri meni ni problem, da bi me sovaščani ustavili oz. hoteli govorit z mano, če se srečamo ko tečem. enostavno se pozdravimo in lahko tečem dalje. ampak je meni useen bedno, ker potem skoz razmišlam kaj si misli o meni, moti pa me predvsem to, ker nasledni dan vsa vas ve, da sem šla tečt in potem pride do raznih opravljanj ipd. ...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ah...vrži jim kost, pa naj glodajo! Ne rabi ti bit nerodno. Če se nimajo kaj drugega za menit, kot pa to, kdaj je kira kje šla laufat, pol jim je pa reees bed u lajfu, no
One zamaščene mamce kr naj bojo doma cele dneve pa ocvirke kuhajo, ti pa vztrajaj na svoji poti!
Ne, resno. Probaj si najt tako traso, kjer ne boš srečevala sovaščanov. Magari je malo po gozdu in tako...
One zamaščene mamce kr naj bojo doma cele dneve pa ocvirke kuhajo, ti pa vztrajaj na svoji poti!
Ne, resno. Probaj si najt tako traso, kjer ne boš srečevala sovaščanov. Magari je malo po gozdu in tako...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
positive vibration napisal/-a:Ah...vrži jim kost, pa naj glodajo! Ne rabi ti bit nerodno. Če se nimajo kaj drugega za menit, kot pa to, kdaj je kira kje šla laufat, pol jim je pa reees bed u lajfu, no
huala ja:P bom upoštevala tvoje nasvete in se začela športat predn bo res prepozn
-
positive vibration napisal/-a:Ah...vrži jim kost, pa naj glodajo! Ne rabi ti bit nerodno. Če se nimajo kaj drugega za menit, kot pa to, kdaj je kira kje šla laufat, pol jim je pa reees bed u lajfu, no
huala ja:P bom upoštevala tvoje nasvete in se začela športat predn bo res prepozn
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
inchy84 napisal/-a:^^
Dons sm šla zutri lulat, se "ponesreč" oblekla in ob pol sedmih že gulla superge po poti spominou.
Temperature so ble znosne, sam sonce u glavo mi med tekom (sploh tm, kjer je beton in cesta) res ne sede (ponavad na tak način "trpim" sam na morju, kjer pač ni druge (je pa prednost bližine vode in takojšnje ohladitve). Zvečer pa načeloma ne laufam, kr mam raj (kokr tok) prazn želodc.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
shiva* - Debatorica
Aloha napisal/-a:inchy84 napisal/-a:^^
Dons sm šla zutri lulat, se "ponesreč" oblekla in ob pol sedmih že gulla superge po poti spominou.
Temperature so ble znosne, sam sonce u glavo mi med tekom (sploh tm, kjer je beton in cesta) res ne sede (ponavad na tak način "trpim" sam na morju, kjer pač ni druge (je pa prednost bližine vode in takojšnje ohladitve). Zvečer pa načeloma ne laufam, kr mam raj (kokr tok) prazn želodc.
Pa ti ni nič slabo, če na tešče tečeš? Nam so v šoli vedno govorili, da preden gremo tečt moramo nekaj pojest, da nam ne bo slabo?
-
shiva* - Debatorica
lorelaj napisal/-a:^^
Od kje pa to? Kolikor vem, vsi priporočajo laufanje na tešče, saj potem telo še cel dan kuri kalorije.
Meni slabo rata, če prej jem, kadar pa tečem na tešče imam pa super občutek in še cel dan se dobro počutim.
Vem, ko smo laufali zjutraj pa je eni moji sošolki vedno blo slabo, ker zjutraj ni nič jedla in je mogla ptem pojest kakšno čokoladico ali pa sok spit. Ena se je pa skoraj onesvestla.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
js sem tut zjutri cist brez energije dokler necesa ne pojem, vsaj nekaj malega, kak sadni sok al pa kej takega...drugace se mi pa zacne vrtet (ce bi sla tect). ze jutranja telovadba na raznih taborih mi je muka ampak pol ko neki pojem mam pa takoj polno energije...najbrz odvisno od cloveka. bi se pa najbrz tut dalo navadit, recimo ce bi js zdej redno zacela na tesce se gibat (pocasi, postopoma) bi se najbrz telo navadlo. tako je pa navajeno takoj zjutri dobit hrano (nikol ne spustim zajtrka)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov