Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
Damyanchyka napisal/-a:Mene pa zanima, če kira uporablja merilnik srčnega utripa?(+to k ma za kalorije inp.) kirga svetujete?Polarjev se mi zdi mal drag..vidla sm eno ponudbo (X-FACT K 960) http://www.hervis.si/index.cfm?CFID=181 ... pe_id=1242
A je ta dost uredu? Al je "prepocen" ?
jz mam komplet z uro in foot POD-om, in sicer Suunto t3c, mi je kupu hani za rojstni dan zdej kšne ceap variante ti žou res ne priporočam, sploh če mislš mal resno vse skup jemat, torej kot en trening...Suunto al pa Polar - mal dnarja mal muzke
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Moj komentar na uboge otroke, k morjo enkrat letno pretečt 600 (!) metrou ... Da en zdrau mulc, u letih, ko nej bi prekipevu od energije (saj mi smo), ni zmožen pretečt 600 metrou (če že Cooperjevih 2400 ne more), je men sramotno. In si kr predstaulam, da je takih primer(k)ou usako leto več; zaplent računalnike pa teveje, pa mrš na luft!
Jst sm dons po dežeunem tednu tekač zamenala za pesek in beton, pa sm mela občutek kt da laufam usred julija, me je napaliu sonce in paradajzasta obarvanost ksihta ni zbledela še tri ure po koncu ...
Kaj bi dala, da bi žvela nek ob gozdu (Rožna dolina would be great ), moja trasa je skor vs cajt na soncu, čist preveč metrou moram laufat po cesti (kr je na pločnikih nagneten pleh!!!), usakih 500 m neki gradijo in cele horde delauceu ne morjo držat jezika za zobmi, pot me vodi mem dveh šol, kjer se mularija tut ne zna zadržat, ... dejauniki, k mi kvarjo užitke.
Jst mam tut enga Suunto-ta, pa se preklada nek po sobi, kr je šla baterijca; ga morm spet usposobt, kr me res zanima, s kašnim pulzom laufam ...
Jst sm dons po dežeunem tednu tekač zamenala za pesek in beton, pa sm mela občutek kt da laufam usred julija, me je napaliu sonce in paradajzasta obarvanost ksihta ni zbledela še tri ure po koncu ...
Kaj bi dala, da bi žvela nek ob gozdu (Rožna dolina would be great ), moja trasa je skor vs cajt na soncu, čist preveč metrou moram laufat po cesti (kr je na pločnikih nagneten pleh!!!), usakih 500 m neki gradijo in cele horde delauceu ne morjo držat jezika za zobmi, pot me vodi mem dveh šol, kjer se mularija tut ne zna zadržat, ... dejauniki, k mi kvarjo užitke.
Jst mam tut enga Suunto-ta, pa se preklada nek po sobi, kr je šla baterijca; ga morm spet usposobt, kr me res zanima, s kašnim pulzom laufam ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Ja pač rabm ga za tek. Sam men se to zdi tku dragu. Hjoooj. Sm mela namen jutr kupt. A to je ful prepocen al kaku? Ne spoznam se lih neki na tu. Sam bi rada pač, da mi ne crkne lih kmal. Zdej profesionalne pa tut ne rabm. Kaj mi svetujete?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Jaz bi raje eno bolj priznanih (in preverjeno boljših) firm. Recimo polar, suunto, ... Kaj pa vem če bo tale meril natančno, kok časa bo sploh delal. Mogoče je pa vseeno boljše kot nič.
-
Hjooj..Ne vem kje nej sfehtam tuk dnarja za tole..40 eurou sm prpravlena dat..A se kej najde za ta dnar? Ma zgleda, da bom še kr odlašala s tem, da to kupm..Posledično pa tut z ostalim
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
Damyanchyka napisal/-a: 40 eurou sm prpravlena dat..A se kej najde za ta dnar?
žou ne... sej pravm, sama se odloč, sam za 40€ ti ne garantiram da ti bo zadeva kazala taprav pulz - potem je pa vseen če stvari nimaš, se ti ne zdi? da še tistih 40€ ne vržeš proč... vsaj bivši sodelavc je pravu k si je kupu tistga Garmina k je bla tud reklama v Hervisu za ene male pare - precej kmal je zadeva crknla, pa še narobe je kazala...zdej ne vem kolk je tale moja koštala, 2 let nazaj k sm mojmu kupla za roj.dan Suunto t6 + foot POD je pršlo 400€
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Damyanchyka napisal/-a:Hjooj..Ne vem kje nej sfehtam tuk dnarja za tole..40 eurou sm prpravlena dat..A se kej najde za ta dnar? Ma zgleda, da bom še kr odlašala s tem, da to kupm..Posledično pa tut z ostalim
Ti samo kupi! Tak za drek pa res ne more biti!
You want me to be something I can never ever be.
-
Evo punce sm šla učer u Hervisa. Pa sm premlevala mal tm s prodajalcem. Mi je ponujou enga za 20 eurou. Un k sm ga gledala ma še za bicikl zraven, kar jst res ne rabm. Tku, da bi še cenejš kao pršu. Pol sm pa začela sprašvat mal o garanciji pa to. Pa sm vidla pač da je to nek krš. In sm zagledala eno uro Polar F5 (mislm, da je bla najcenejša polarjeva). In sm se odločila zanjo. Stala je pa mčken manj kot 70€. Pa še neke popuste majo zdej te dni-16 pa še neki se mi zdi..Tku, da sm dobr skos pršla. Pa upam, da mi ne bo žou. Garancije ma pa dve leti. Se mi zdi, da mora bit kr uredu, če ma tuk garancije. Sam še nagruntat jo bo treba, kar bo zame pravi podvig Hvala za nasvete.
-
Shelve - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2009
Damyanchika, v drugi temi sem prebrala, da imaš plan teka..bi mi ga lahko poslala na zs, lepo prosim? Pa mogoče še katera druga, če ima? Tu je ogromno strani, bom še brskala, ampak bi bila vesela, če bi mi lahko kakšna poslala oz. prilepila link sem.
-
hruška :) - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2008
- Kraj: lj
mmmm, lihkar pršla domov...sm se kr luštn natekla in se morm pohvalit da, kljub temu da sm začela tečt šele 3 tedne nazaj in sm 1 tedn vmes počivala, sem dons pretekla mal več kt 6km medtem ko sm prvič obupala že po 2km....počas pa bo
-
Ej lahko ti ga pošljem. Men ga je sestavu kolega, k bo trener atletike. Pa mi bo pomagu izpolnt moj plan..pač k mam u mislih en cilj. Če te še zanima? Drgač pa vem, da je LARIKA mela neki tut, k mi je poslala. Bi ti lahko naprej tut tisto, sam nism doma zdej. Sporoč, da ti ne pošiljam za bz. Drgač je pa res da tega dost dobiš po netu, sam jst sm hotla da mi nekdo osebno to nardi pa bom vedla, da je tku k treba.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jst sm dons otvorila Rožnik lauf. It felt so good.
Ni lepšga kt hladen gozdič, vonj po naravi, razgiban teren (uzponi, spusti, zemlja, pesek, korenine, lukne, psi ), nobenga pleha, okrnjeno sprehajalstvo (dons sicer niti ne, ampak jim oprostim, praznik pač), ...
Sm se pa rahlo razočarala, kr dveh klanceu nism zmogla do konca , sicer sm tisto minuto furala hitro hojo, tko da puls ni nč kej padu, ampak heeej, kako sm se loh kr predala (olajševalna okoliščina mi je dopoudanski fitnes in bicikliranje tja in nazaj, ampak usen ne bom kr tko prebolela) ...
Ni lepšga kt hladen gozdič, vonj po naravi, razgiban teren (uzponi, spusti, zemlja, pesek, korenine, lukne, psi ), nobenga pleha, okrnjeno sprehajalstvo (dons sicer niti ne, ampak jim oprostim, praznik pač), ...
Sm se pa rahlo razočarala, kr dveh klanceu nism zmogla do konca , sicer sm tisto minuto furala hitro hojo, tko da puls ni nč kej padu, ampak heeej, kako sm se loh kr predala (olajševalna okoliščina mi je dopoudanski fitnes in bicikliranje tja in nazaj, ampak usen ne bom kr tko prebolela) ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Yazmeen napisal/-a:Men se je pa tek zameru v osnovni in srednji šoli in to tolk, da si ga zdj res predstavljam pod največjo muko
Ne vem, kva misljo v šolah, da otroke dobesedno prsiljo, da tečejo na 600 in celo 1000 metrov! To je za nekoga, ki nima kondicije in ni kšn športnik čist prevelik napor, da kr naenkrat mor odtečt kros Men se je s tem tek ful zameru.
Sm pa 'obvladala' tek na 60 metrov, sm postavla tud rekord na šoli in mi je profesor predlagu, da bi začela trenirat, pa nism hotla.
to me spominja na naša leta OŠ k so nas teral k pse, in ker sm bla dobra na kuprja pa jurja so me vlačl še po tekmovanjih, pa mogla na atetko hodt in pol k sm se enkrt uprla kr MU dobila LOL
amapk sm točn zdj hvaležna za to,ker če ne bi blo tega bi stoposto mn mela oblikvan telo,se mam temu za zahvalt da mam šezmer kondicijo,da mi tek je ratu spet veselje in da ne jamram ks topm na kolo za 5mins pa da laufam po naravi pa bmk tko da vse je za neki dobr! sm mela pa zamero do teka še do lani, vse te travme zrt teka v OŠ zdj je pa ql, k vem da delam zrt sebe..v OŠ pa al je dž padu u izi, al mrz al 30 stopin ob 13h pa take
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov