Tek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Apr. 2009 11:12

ja če maš sam dost volje,motivacije in če veš kako in kaj in če se sam lahko goniš brez goljufanja, potem ja ga ne rabiš.
Ker pač določeni ljudje nismo taki, potrebujemo nekoga,da nas pač pripravlja na vse to.Ampak ne more bit pa kr nekdo, na prvem mestu nas more razumet, da iz šusa ne gre prelaufat nevemkolk in it postopoma.
Ja men je to drago, sploh ker bi ga potrebovala recimo več kot enkrat na tedn in stvar bi denarno precej nanesla.Kolega je meu 4x na tedn po eno uro.In to na mesec nanese ogromno.če bi si ga lahko privoščila, bi si ga v momentu, tko pa pač neki sama izvajam, ampak ni to to.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 08. Apr. 2009 11:22

(purple, ce bos trikrat tekla, proooosim ne zasmetit vseeh tem v sportu! ok?)

nisem oporekala temu da je drago - ravno zato ker je drago, sm pac napisala, da se da brez tega. ce bi blo pocen/zastonj bi pa itak vsak mel trenerja, zakaj pa ne =)

o cem razmisljate ko tecete?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Apr. 2009 11:25

oprosti, ampak ravnokar si ti tole nardila :wink:
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 08. Apr. 2009 11:32

red_rose napisal/-a:o cem razmisljate ko tecete?

hmmm....ne vem če kej razmišlam :D poslušam muzko, naštimane mam bolj poskočne komade, brez tega sploh ne morm tečt, ker mi gre na živce da med tekom poslušam svoje korake... potem pa tko v mislih mal pojem zravn, mal gledam okol naravo...no ja, pa razmišlam kolk se bom fajn prešvicala in bom nasledn dan lohk pojedla kšn košček čokolade več :supercool:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 08. Apr. 2009 11:37

zanimivo :) ker mene pa sport vedno tako sprosti, da o nicemer ne razmisljam...sploh...samo o tem kako in kam premakniti noge, cisto nic drugega...name ma ze skor meditativni ucinek =) sploh ne morm nic razmisljat.

medtem ko fant pa vedno vse premleva med tekom, vse probleme k jih ma, o vsem premisli med tekom, in pride do resitev, zakljuckov...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 08. Apr. 2009 20:59

Opažam, da velik folka teče in zravn posluša muzko. A ni to mal nevarn, da te, recmo, kšn avto zbije, glede na to, da nč ne slišiš?
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 08. Apr. 2009 22:37

Mene med tekom glasba, če je preveč naglas, moti. Ravno za to ^^, ker nimam potem filinga ali je kdo za mano oz. kaj se dogaja okoli mene.. sploh, ker tečem zvečer v temi. Tako da mam mp3 s sabo, ampak ga imam čisto malo naglas, ravno toliko, da še slišim pesmi, hkrati pa slišim tudi vse dogajanje okoli mene. Med tekom se osredotočim predvsem na dihanje, tako da redko kdaj kaj pomembnega razmišljam zraven :D
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 09. Apr. 2009 6:20

jz mam tud muzko ravn tolk naglas, da ne slišim svojih korakov, hkrati pa slišim vse dogajanje okol sebe...je pa res, da ne tečem sred Ljubljane, tko da me avto ravn ne more zbit :wink:
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 09. Apr. 2009 9:21

o cem razmisljate ko tecete?

o maločem.. takrat se trudim izklopit možgane, čeprav mi redkokdaj uspe :) drugač pa čist vsakdanje stvari.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 09. Apr. 2009 12:48

Yazmeen napisal/-a:Men se je pa tek zameru v osnovni in srednji šoli in to tolk, da si ga zdj res predstavljam pod največjo muko :?

Ne vem, kva misljo v šolah, da otroke dobesedno prsiljo, da tečejo na 600 in celo 1000 metrov! To je za nekoga, ki nima kondicije in ni kšn športnik čist prevelik napor, da kr naenkrat mor odtečt kros :stupid: Men se je s tem tek ful zameru.

Sm pa 'obvladala' tek na 60 metrov, sm postavla tud rekord na šoli in mi je profesor predlagu, da bi začela trenirat, pa nism hotla.

Ja, meni je blo to tudi čisto mimo..zdaj recimo moj povprečni tek znaša nekje 9km, takrat pa res nisem zmogla niti 600m, čeprav na 60 mi je pa šlo super. In tudi nisem razumela, zakaj me silijo v to, če mi tek ni ustrezal. Sem pa svašta trenirala in mi ni bilo nič težko, ampak ta tek in kros pa sta mi vzela veselje do teka za ful časa.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 09. Apr. 2009 13:02

Yazmeen napisal/-a:Opažam, da velik folka teče in zravn posluša muzko. A ni to mal nevarn, da te, recmo, kšn avto zbije, glede na to, da nč ne slišiš?
Ja je, jaz zato vedno ful pazim in gledam nazaj če grem na drugo stran ulice... al pa stišam če vem da so kje avti
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 09. Apr. 2009 13:23

Ah jaz sem pa zadnje pol leta tek kar mal zanemarila. :? Tako ,da se hočem zdaj ponovno spet sptavit redno tečt. Sej vmes sem imela ene prebliske, ampak to ni blo to. Razmišljam, da bi si kot cilj postavila DMov tek, ki je konec maja. :)

sicer pa tut vedno tečem s slušalkam. Itak pa laufam po gozdu in potkah, tko da za avte ni panike. Če že grem po ``mestu´´ grem pa samo po kakšni peš poti - prepovedani za avte. :) Sicer pa še smučam z muzko, tko da pr men to res ni ovira ... se strijam, da zagotov ni najbolj varno. Ampak jaz muzko rabm. :)
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 09. Apr. 2009 14:31

koliko km pa je dm-ov tek?
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 09. Apr. 2009 14:43

5, 10 pa ne vem al je še 12km ali kako. Nekaj takega.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 09. Apr. 2009 16:25

Mene pa zanima, če kira uporablja merilnik srčnega utripa?(+to k ma za kalorije inp.) kirga svetujete?Polarjev se mi zdi mal drag..vidla sm eno ponudbo (X-FACT K 960) http://www.hervis.si/index.cfm?CFID=181 ... pe_id=1242

A je ta dost uredu? Al je "prepocen" ?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov