Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hruška :) - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2008
- Kraj: lj
dons sm pa tut js začela laufat --> končno!ker sm to namreč obljubljala že 1 mesec....morm rečt da za 1. ni slabo (usaj men se tko zdi, ker se v zadnjem letu nism skor nč športala edin kkšn fitnes sm hodila)...skratka, vse skupi mi je vzel 50min, hodila sm približno 30min, tekla pa 20min zdej morm bit pa samo še vztrajna pa bo...
počutm se pa suuupr
počutm se pa suuupr
- gingin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 2. 2009
- Kraj: Fredrikstad-Norway
ja vidm da ste kr vse že fajn aktivne..tudi jaz že veselo tečem kak teden..da bom mogoče še ujela ta let maraton v oslu, upam da mi bo uspelo s kondicijo
sam velik descipline je treba pa je..in itak: pa volje
sam velik descipline je treba pa je..in itak: pa volje
Kjer koli se trenutno nahajaš
na lestvici tvojih
izkoriščenih ustvarjalnih zmogljivostih,
vedno lahko potolčeš tvoj
že doseženi osebni rekord.
na lestvici tvojih
izkoriščenih ustvarjalnih zmogljivostih,
vedno lahko potolčeš tvoj
že doseženi osebni rekord.
-
hruška :) - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2008
- Kraj: lj
evo, lihkar sm se vrnila iz teka in morm rečt da mi je kr ušeč nism bla lih neka navdušenka nad tekom, ampak mislm da bo kr šlo...dons sm pretekla že par metrou več kot prejšnjič, ni veliko, nekaj pa le počutm se pa spet suuupr...zdej grem pa še mal trenušnjake delat
-
agonistka - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
sama sem velika ljubitelica teka in nasploh vseh vzdržljivostnih športov,
vrjetn zato ker sem atletinja, pa itak bo neki v zvezi s tem moj poklic.
drgač pa obožujem mostec in tivoli
vsem, ki ste začele s tekom in tistim ki še boste pa lahk sam rečem tek(in tut drugi vzgržljivostni đporti) so res ena dobra naložba za zdravje
vrjetn zato ker sem atletinja, pa itak bo neki v zvezi s tem moj poklic.
drgač pa obožujem mostec in tivoli
vsem, ki ste začele s tekom in tistim ki še boste pa lahk sam rečem tek(in tut drugi vzgržljivostni đporti) so res ena dobra naložba za zdravje
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz obožujem tek... Danes sem spet...
Po kakem mescu (nerednega) laufanja mam ful manj celulita; oz se ga sploh ne vid dokler ne stisnem kože... (pa pač ne stiskam kože in sem dobre volje )
Še mal bi mogla prehrano porihtat pa bi blo...
Po kakem mescu (nerednega) laufanja mam ful manj celulita; oz se ga sploh ne vid dokler ne stisnem kože... (pa pač ne stiskam kože in sem dobre volje )
Še mal bi mogla prehrano porihtat pa bi blo...
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Včeraj sem se po dolgem času spravila na PST in sem totalno razočarana.
Več bo treba vadit, to ni blo za nikamor Kmalu bi me prehitevale babice z vnučki.
Več bo treba vadit, to ni blo za nikamor Kmalu bi me prehitevale babice z vnučki.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jst jauno oznanjam, da grem jesen na 21-ko .
Sm pa ugotovila, da moram kr naprej neki tekat ... Laufam iz sobe u kuhno do hladilnika in nazaj (zato pa večkrat pometam, brišem, pobiram s tal ), laufam s parkinga do štacune, pelm psa, se mi ne da it počas in revež mora že tečt z(a) mano ... Forrest Gump sindrom .
Sm pa ugotovila, da moram kr naprej neki tekat ... Laufam iz sobe u kuhno do hladilnika in nazaj (zato pa večkrat pometam, brišem, pobiram s tal ), laufam s parkinga do štacune, pelm psa, se mi ne da it počas in revež mora že tečt z(a) mano ... Forrest Gump sindrom .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
aloha, ti se bl spoznaš na te zadeve...
jz sm šla 14 dni nazaj (no v soboto je blo 14 dni) na en 10-km tek, ki je potekal skoz po asfaltu...to je bil moj 3. tek do takrt v tem letu, in sicer sem šla pred tem v četrtek 3,5 km, v petek pa 6 km...no in ko sm 10ko prelaufala pa se ustavla, me je fuuul začel desn kolen bolet, da nism več mogla hodt po klancu navzdol (oz. sm zlo težko)...pa sm se na konc teka raztegnla pa to...zdej ne vem al je blo to zarad asfalta pa zarad premal pripravljenosti? najbrž no od takrat me je po vsakem teku začel kolen bolet, dons je sicer mogoče mal bolš...v pondelk k sm bla pr zdravnici, sm ji spotoma še kolen omenla pa je rekla da mam najbrž vneto kito in nej si z ledom masiram...a mogoče še kej druzga pomaga, k si ne bi rada z ledom prehladila...mogoče ta ice power gel?
jz sm šla 14 dni nazaj (no v soboto je blo 14 dni) na en 10-km tek, ki je potekal skoz po asfaltu...to je bil moj 3. tek do takrt v tem letu, in sicer sem šla pred tem v četrtek 3,5 km, v petek pa 6 km...no in ko sm 10ko prelaufala pa se ustavla, me je fuuul začel desn kolen bolet, da nism več mogla hodt po klancu navzdol (oz. sm zlo težko)...pa sm se na konc teka raztegnla pa to...zdej ne vem al je blo to zarad asfalta pa zarad premal pripravljenosti? najbrž no od takrat me je po vsakem teku začel kolen bolet, dons je sicer mogoče mal bolš...v pondelk k sm bla pr zdravnici, sm ji spotoma še kolen omenla pa je rekla da mam najbrž vneto kito in nej si z ledom masiram...a mogoče še kej druzga pomaga, k si ne bi rada z ledom prehladila...mogoče ta ice power gel?
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Uf, ne bom ti lih u pomoč ...
To, da je bla 10-ka (k niti ni tok zanemarljivo kratka razdalja ) šele tretji lauf letos, ma sigurn kej opraut s kolenom, lih tko asfalt. Moje nožice so sicer (žou) prej navajene na asfalt (pa občasno pesek) kt kej mehkejšga, če pa tvoje poznajo bl gozdne potke, bi jih pa trdi pristanki znal hitrej zgont. Predvidevam.
To, da z ledom ni dobr hladit, sm tut jst že slišala, če je blo treba, sm si kr kšn zmrznen grah gor naložila.
Lahko ti pa povem, da sm jst zanč u en grmouje ob cest odletela, kr je mem mene zapelu en "hud jebač u bemflnu", k se mu je fajn zdel svojo pamet na ogled postaut ... In kr tm ni pločnika, ob stran pa pesek, lukne in bodeči posušeni grmi, sm odskočila ustran, mal nerodn stopla in se "prslonila" na grm. Od takrat me na levi nogi (meča) neki tko fino špona, da mi je blo zadnjih par tekou (in kasnej hoje po štengah) kr mal mučnih. Kr ni kej narest, čakam, da mine samo od sebe.
To, da je bla 10-ka (k niti ni tok zanemarljivo kratka razdalja ) šele tretji lauf letos, ma sigurn kej opraut s kolenom, lih tko asfalt. Moje nožice so sicer (žou) prej navajene na asfalt (pa občasno pesek) kt kej mehkejšga, če pa tvoje poznajo bl gozdne potke, bi jih pa trdi pristanki znal hitrej zgont. Predvidevam.
To, da z ledom ni dobr hladit, sm tut jst že slišala, če je blo treba, sm si kr kšn zmrznen grah gor naložila.
Lahko ti pa povem, da sm jst zanč u en grmouje ob cest odletela, kr je mem mene zapelu en "hud jebač u bemflnu", k se mu je fajn zdel svojo pamet na ogled postaut ... In kr tm ni pločnika, ob stran pa pesek, lukne in bodeči posušeni grmi, sm odskočila ustran, mal nerodn stopla in se "prslonila" na grm. Od takrat me na levi nogi (meča) neki tko fino špona, da mi je blo zadnjih par tekou (in kasnej hoje po štengah) kr mal mučnih. Kr ni kej narest, čakam, da mine samo od sebe.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*zverinica* - Kofetarica
doma mam res tko nekak polovico asfalta, polovico gozdne poti...sej lan na morju sm si pa od prepogostga jutranjega lauga kito na desnem stegnu nategnla, pa sm mogla mal pavzirat - še plavat nism mogla žabce k me je tko bolel mal bom počivala pa tko kt ti čakala da mine - do naslednga laufa, potem me bo itak spet bolel, sčasoma se bo pa kolen navadu, nima kej
-
*zverinica* - Kofetarica
hmm kej tacga še nism probala...ma sej ni tolk hudo...tkole po laufu še par dni boli, pa še to bl pr hoji po klancu navzdol...sj drugač bo pa morje vse pozdravu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov