Tek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
sixty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a sixty » 26. Okt. 2008 21:39

bolj kot tečem, bolj se redim? :?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 26. Okt. 2008 21:49

Lahko, da pridobivaš na mišicah. Verjetno je pa le voda, ki se ``ujame´´v mišice po teku (treningu) kot posledica povečanega pretoka hranil v mišici. To ti lahko doda kakšno kilo.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 27. Okt. 2008 19:19

Jeeeei, po parih mescih spet tečem (u fitnesu) in se odvajam od orbija. Priznam, da sm se dala gor predusm zato, kr sm hotla neki na tevejki gledat (steze majo svoje, orbiji pa ne), pa sm se pol odločla, da kr ostanem pr tem. Kondicija je kr solidna, sam en crap se mi zalezu u supergico in me je cele pou ure neki "glodal" not (pozabla pogledat kaj).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 28. Okt. 2008 9:19

za mene pa se tekaška sezona za letos počasi končuje.. čez dan mam redkokdaj čas, tako da hodim večinoma okrog 10ih zvečer in mi je zdaj čist preveč hladno.. enkrat na tedn še grem, ko mam malo prej čas, drugač pa se je začela (meni precej ljubša) aerobika in stem rekreiranje v zaprtih prostorih :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 28. Okt. 2008 9:47

*zverinica* napisal/-a:Tko kot je enkrat reku Tušak: tisti, ki teče zase, teče sam po naravi, tisti, ki se rad kaže, gre pa na ljubljanski maraton :cool:

Kot Špela Grošelj v stilu Katie Holmes..
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 28. Okt. 2008 9:54

s tem da je šla Kejti vsaj na taprav maraton ne pa unih bogih 10 km :)
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 28. Okt. 2008 14:12

*zverinica* napisal/-a:s tem da je šla Kejti vsaj na taprav maraton ne pa unih bogih 10 km :)

ja ampak sla pa je..vsako lih ne bi vidu prelaufat 10 km..oz.udelezila se pa bo.....mislim da jih je tule gor zelo mal takih... me res zanima..koliko od vseh na tem forumu se ukvarja s tekom in to tako da redno vzdrzuje kondicijo, in ne da prelaufa 500 m in je to to..
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 28. Okt. 2008 16:41

ne ukvarjm se redno s tekom (ok, odvisn kaj komu pomen redno), ker se mi po pravic povedan ne da, grem tečt 1-2x na tedn...pa bi glede na moje rezultate dosegla bolš rezultat kot ga je ona, ki je kao ful trenirala od avgusta :wink: 1:07 na 10 km je men osebno zelo slab rezultat, vsaj glede na to, da jz za to razdaljo rabm 45 minut pa sm deeeeeleč od dobrga tekača... j pa res, da ma ona precej umetne mase s sabo za nost :D
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 28. Okt. 2008 20:06

*LooBika* napisal/-a:me res zanima..koliko od vseh na tem forumu se ukvarja s tekom in to tako da redno vzdrzuje kondicijo, in ne da prelaufa 500 m in je to to..

Jst :wink: .
Desetko prelaufam tut takrat, ko so od zadnjega laufa pretekl mesci ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 29. Okt. 2008 8:36

js verjamem da je tle gor nekaj osebkov, ki bi to prelaufal..verjamem pa da jih je tud nekaj k bi mele za sabo vlečt se vec umetne mase kot jo ima spela...drugac je pa tk izjavila v nekem intervjuju da je zadovoljna z svojimi kg :eek: ok ce njej tk pase..bo nam tud ..
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 29. Okt. 2008 10:26

Ja no kakorkol čist pohvalno, da šla Špela laufat 10ko. Ni važn čas, razdalja, krkol... že to, da se pač spravi in odteče je super.

sicer ti pa 10ko prelaufam kadarkol. :)
Uporabniški avatar
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a OrangeLady » 29. Okt. 2008 12:25

*LooBika* napisal/-a:js verjamem da je tle gor nekaj osebkov, ki bi to prelaufal..verjamem pa da jih je tud nekaj k bi mele za sabo vlečt se vec umetne mase kot jo ima spela...drugac je pa tk izjavila v nekem intervjuju da je zadovoljna z svojimi kg :eek: ok ce njej tk pase..bo nam tud ..

umetna masa je mišljen silikon pomojem,
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 29. Okt. 2008 12:53

OrangeLady napisal/-a:
*LooBika* napisal/-a:js verjamem da je tle gor nekaj osebkov, ki bi to prelaufal..verjamem pa da jih je tud nekaj k bi mele za sabo vlečt se vec umetne mase kot jo ima spela...drugac je pa tk izjavila v nekem intervjuju da je zadovoljna z svojimi kg :eek: ok ce njej tk pase..bo nam tud ..

umetna masa je mišljen silikon pomojem,

mozno da je to misljeno..ampak na tem forumu mamo eno kot drugo :)
katrin21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a katrin21 » 29. Okt. 2008 19:11

Mmm, mislim da mejčkeno preveč kritizirate. Špela se ni nikjer tako zelo hvalila s svojim rezultatom je pa pač povedala, da je prelaufala 10ko, kar pa ni za vsakega mačji kašelj. Že res, da gotovo tudi nekatere tukaj prelaufate 10ko v 45min.(če pač mislite, da je to slab rezultat je to vaša stvar, ker js mislim, da je to za rekreativnega tekača super rezultat!) ampak mislim, da na tek ne bi smel gledat tako strogo. Tudi 10ke ne prelaufa vsak pajac na tem svetu in moraš tudi za 10ko trenirat. Če je imela voljo in če je pretekla v času 1.07 potem ji čestitam, ker tek konec koncev je premagovanje samega sebe morate pa se zavedat, da kot rekreativni tekači nsmo vsi narejeni na isti način in če je ona s tem zadovoljna je to super. Pa tu ne govorim samo za Špelo ampak prav za vsakega, ki je sposoben dvignit svojo rit in se spravit na progo. Mnogo jih namreč samo govori (vem, ker vse sorte torte poslušam tudi sama) ampak, ko jih enkrat dejansko spraviš laufat pa po treh kilometrih zmrznejo...naj bo tek užitek in ne samo rezultat!
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Amandine » 29. Okt. 2008 19:35

v sloveniji se verjetno sploh ne moreš potuhnit glede ničesar-če si tudi en malček znan te za vsako zadevo vlačijo naokrog, te rumeni tiski.OT
drugače pa malo obžalujem, ker nisem dosegla zastavljenga cilja, da bi letos šla na 21.niti na 10 nisem šla, ker sem se pozabila prijavit :oops: ajejejej, glava v oblakih.zato sem spet mal našponala tekačke, da me vsaj nekaj prizemlji.
problem je pa zdaj to, da se po ful razgibanem dopustu, kjer se je čez drn in strn odkrivalo svaštarije, začnem tko dolgočasit že po 30min, da mi je hudo potem še domov pritečt po tej megleni betonski ljubljani.je pa to najugodnejša varjanta-da ven stopiš in začneš tekat.
muzika me pa tudi ne zamoti dovolj...sem pomislila, da bi si kako avdio knjigo na ušesa nataknila in pravljice poslušala med tekom :) sapramiška!zlata ladijca!samo to bi me pa spet verjetno med oblake preveč vzdignilo,hehe.

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov