Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
jz sm pa dons sprobala cosmo tekaške štumfke in morm pohvalt, da se fajn obnesejo pa še fino mehki so
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Jaz grem 18-tega na dobrodelni tek v Tivoli za transplantacijo . 8km kar bo prvič v enem kosu, upam, da mi rata, ker zdej tečem nekje 3-5km, odvisno. Če bo šlo, bom šla potem tud na LM konec meseca
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
*zverinica* napisal/-a:v soboto sm se pa prvič spravla tečt okol Brda (10 km) in sem prav ponosna, ker mi je uspel v enem kosu, ker je bla to zame do zdej deleč največja razdalja rabla sm pa 57 minut, kar sicer ni nek presežek, ampak glavn da je ratal
He he, a si trenirala za županov tek?
-
*zverinica* - Kofetarica
v bistvu ne, ker tečem zase in se ne udeležujem masovnih zadev ala ljubljanski maraton, županov tek ipd.
Tko kot je enkrat reku Tušak: tisti, ki teče zase, teče sam po naravi, tisti, ki se rad kaže, gre pa na ljubljanski maraton
Tko kot je enkrat reku Tušak: tisti, ki teče zase, teče sam po naravi, tisti, ki se rad kaže, gre pa na ljubljanski maraton
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz tudi laufam, in sicer od julija letos. Sem začela s 15 minutami po 3x na teden in postopoma stopnjevala. Zdaj tedensko tečem 3x, in sicer med tednom (torek, četrtek) krajši razdalji (načeloma 5 in 6,5km), za vikend (sobota) pa vedno daljšo razdaljo - po 1-2 km zraven na teden. Ta teden me v soboto čaka 12km. Drugo leto mogoče na maraton ...
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
*zverinica* napisal/-a:v bistvu ne, ker tečem zase in se ne udeležujem masovnih zadev ala ljubljanski maraton, županov tek ipd.
Sam, če greš na nek organiziran tek, vsaj vidiš kako ti gre...realno...toliko kilometrov, toliko minut...ne pa da od oka oceniš, dons je za mano 8km.....narediš pa v resnici kakih 5.
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
kaj od oka, sj si lahk zmeriš na google earthu al pa s kolesom, karkol...ne vem kako lahk 8km realno pa 5 wtf krneki :S...
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
-
*zverinica* - Kofetarica
tor napisal/-a:Sam, če greš na nek organiziran tek, vsaj vidiš kako ti gre...realno...toliko kilometrov, toliko minut...ne pa da od oka oceniš, dons je za mano 8km.....narediš pa v resnici kakih 5.
ne boš vrjel, ampak tud na teku po domačih gozdovih mi Suunto t3c pokaže pravilno kilometrino, srčni utrip in še marsikaj, pa še graf treninga mi nariše - skor ne morš vrjet da je to možno ane?
-
hehe tip nima pojma pa bluzi po svoje...
-
in po čem ti sklepaš da maš več kondicije k pa mi? sj ti ni treba met ne vem kakšne napravce google earth je program na compu :S
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Danes sem koncno sla spet tect.
Sla sem zjutraj, bilo je 5 stopinj Celzija in cez nekaj ur me je ze zacelo grlo boleti. Drekec pekec!
Ampak res je fucked up na tesce tecti. Komaj sem zdzrala do konca, totalno sem brez energije, ampak zdrzim in se prav super pocutim po teku.
Sla sem zjutraj, bilo je 5 stopinj Celzija in cez nekaj ur me je ze zacelo grlo boleti. Drekec pekec!
Ampak res je fucked up na tesce tecti. Komaj sem zdzrala do konca, totalno sem brez energije, ampak zdrzim in se prav super pocutim po teku.
You want me to be something I can never ever be.
-
*zverinica* - Kofetarica
men je pa ravn na tešče najbolš tečt, sam to edin med vikendom lahko prakticiram pa na dopustu, ker se mi med tednom ne da zarad tega 1h prej vstajat, sploh pa ne zdj ko je mrzlo nekak bolj z lahkoto tečem, ker popoldan po kosilu sm že polna raznovrstne hrane in sladkarij in mi včasih kr mal slabo nardi med tekom
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov