Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
[quote="Smetka_"]Mater k bi vsaj jest mela občutek kok kilometrov pretečem v 35 minutah bi blo pa tud fajn.... Nimam pojma kok. Sam vem da k pridem na cilj mam še vseeno tolko zaloge da bi lahko šprintala.[/quote]
zmer si na google earthu al pa tuki http://www.walkjogrun.net/index.cfm ...no sj jst na koncu vedno še šprintam, pa tud če nimam več energije, se jo že najde od nekje
zmer si na google earthu al pa tuki http://www.walkjogrun.net/index.cfm ...no sj jst na koncu vedno še šprintam, pa tud če nimam več energije, se jo že najde od nekje
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
okol 5,6 km kokr sm mal zmerla s prsti gor po googlu
Sam sem tekla prvič v sezoni letos (dlje kot 10 minut),prej sem bolj tako tako,pa predvsem ogromno rolala...Tako da se mi je zdelo da imam še začuda kondicije... Sem pa že laufala 10 km,pa bi blo zlo fajn če bi se spravla to nekak v formo da bi tekla ljubljanskega 10...
Sam sem tekla prvič v sezoni letos (dlje kot 10 minut),prej sem bolj tako tako,pa predvsem ogromno rolala...Tako da se mi je zdelo da imam še začuda kondicije... Sem pa že laufala 10 km,pa bi blo zlo fajn če bi se spravla to nekak v formo da bi tekla ljubljanskega 10...
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Jaz sem šla dons po dolgem času spet laufat za 1 urco in 13 minut. Je prov pasal.
-
Amandine - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 1. 2007
polly-polly napisal/-a:Jaz sem šla dons po dolgem času spet laufat za 1 urco in 13 minut. Je prov pasal.
super!
koliko km ti pa nanese?pa pulz?
zdaj vem zakaj mi ne gre tek od nog zadnje čase-spet sem čist slabokrvna pismo....to je taka jeba-športaš in športaš,pa se čudiš zakaj imaš vse MANJ kondicije,ko bi moralo bit ravno obratno.
zdaj pa spet žeblje v usta,da se bom lahko podila naokrog!
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Nek me zanima: tiste/tisti, ki tečete v naravi ( pa ne 2 min stran od mesta ), kaj vas ni nič strah živali ?
Mi mamo okol in okli zdej ful divjih svinj in me je kr malo strah.
Mi mamo okol in okli zdej ful divjih svinj in me je kr malo strah.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Jaz sem kar napredovala je pa bilo precej dneov ko mi je vse skupaj padlo dol...tečem tečem pa vedno manj kondicije...ampak se je izplačalo...sedaj pretečem krog okoli jezera brez problema...to je cca 2 pa še neki km...ampak imam še dosti energije potem...seveda grem še domov in tja peš...počasi se bom začela pripravljati da bi tekla 2 kroga ampak postopoma...Zelo rada tečem in vrjetno bom v Mb tudi tekla (tam študiram) si pa morem izbrati eno dejavnost za telovadbo pa nevem kaj naj izberem kolebam med modernimi plesi ali fitnesom...Upam da nebom spet lena ratala pa prenehala...sem si pa kupila merilnik srčnega utripa...pa mam ko tečem povprečen srčni utrip 154...če tečem po traku v fitnesu pa sem si izračunala srčni utrip kjer izgubljam kalorije tako da tam pa imam 139-143 to je moj srčni utrip az izgubljanje kalorij
Je katera iz MB da bi skupaj tekli z začetkom oktobra..sicer bo mal beda ker tam pa je asfalt...:S
Je katera iz MB da bi skupaj tekli z začetkom oktobra..sicer bo mal beda ker tam pa je asfalt...:S
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Amandine napisal/-a:polly-polly napisal/-a:Jaz sem šla dons po dolgem času spet laufat za 1 urco in 13 minut. Je prov pasal.
super!
koliko km ti pa nanese?pa pulz?
zdaj vem zakaj mi ne gre tek od nog zadnje čase-spet sem čist slabokrvna pismo....to je taka jeba-športaš in športaš,pa se čudiš zakaj imaš vse MANJ kondicije,ko bi moralo bit ravno obratno.
zdaj pa spet žeblje v usta,da se bom lahko podila naokrog!
Joj km nimam pojma. Pri pulzu mi pa pas nagaja in je večino časa kazal 78. No, ko pa je ke pa sem pa le zagrabil je bil pa tam od 145 - 150. Tolk je bil tut moj ciljni pulz, k sm ga hotla držat. Mam pa že nov polar naročen za kerga upm, da bo le držal in meril.
Se vid, da sem šla po dolgmu času laufat, ker imam že žulje.
Pr slabokrvnosti pa le pazi. Svetujem ti, da dodaš k prehrani železo v obliki tablet. Pa čez dan zaužij dovolj hrane, da nauš čist brez energije. Tko k jest dons zvečer na fitnesu.
p!ka jaz tečem po naravi pa se bolj bojim psov in njihovih lastnikov kot pa kakšne srnce. Edino včasih recimo pomislim na kšnga medveda al pa divjega prašiščka, ampak hitro to misel iz glave spravm, pa mal korak pospešem pa gre.
-
redlolla - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: here on earth
*LooBika* napisal/-a:Tud js bm spet zacela laufat...ker se res bols pocutim kot pa ce se nc ne gibljem...bo treba it mal do parka..pa mal kondicijo pridobit
ja jst tudi
sm se ful polenla in zredila k sm šla u ljubljano...prej sm si nabrala že kr dost kondicije pa sm pol nehala
ampak bom spet začela
- vyla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2008
uff sem kar voljo dobila zdaj, ko vidim, kok ste pridne
jaz sem začela teči 5 dni nazaj (vsak dan 15min - program iz ene revije), moja kondicija je čisto na 0 trenutno pa me zanima, kako je najboljše začeti? Zdaj grem 2min hoje za 'ogrevanje', 1min teka, 1min hoje, tek, hoja,.... a je to dobro? ali obstaja kakšna stran kjer je podrobno napisan program po tednih?
jaz sem začela teči 5 dni nazaj (vsak dan 15min - program iz ene revije), moja kondicija je čisto na 0 trenutno pa me zanima, kako je najboljše začeti? Zdaj grem 2min hoje za 'ogrevanje', 1min teka, 1min hoje, tek, hoja,.... a je to dobro? ali obstaja kakšna stran kjer je podrobno napisan program po tednih?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov