Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
rainbow girl svetujem, ti da se obrneš malo na tekaški forum, kjer sem prepričana, da boš našla precej već informacij
Jaz tečem čisto odvisno od službe. Če delam popoldne tečem zjutraj, če delam dopoldne tečem zvečer. Tečem pa vsak dan, s tem da si na 3 dni vzamem en dan prosto za počitek. Kar se hrane tiče, sploh ni panike. Meni po treningu itak paše samo voda, pa recimo kakšna kepica sladoleda .
Jaz tečem čisto odvisno od službe. Če delam popoldne tečem zjutraj, če delam dopoldne tečem zvečer. Tečem pa vsak dan, s tem da si na 3 dni vzamem en dan prosto za počitek. Kar se hrane tiče, sploh ni panike. Meni po treningu itak paše samo voda, pa recimo kakšna kepica sladoleda .
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
**Miška** - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2008
LARIKA koko ti uspe vsak dan it na tek...res si disciplinirana. vsaka čas tebi in tebi podobnim:) Men enostavno ne rata, a mate ksn nasvet zame, koko nj se prepričam. zj ksne dva dni me je en preblisk presenetu-namreč, pomislna sm, da bi se lahko udeležila kakšnega organiziranega teka, no seveda ne letos, ker sem na dnu s kondicijo, ampak npr. drugo leto, mam zj še dovolj časa da se pripravim na to.. sicer tečem, ampak ne vsak dan, tko na svete case. učash mam tako veliko motivacijo, sam kaj k ni tko vsak dan:( enkrat mi je pa čist vseen, res ne vem kuko nj se prpravm.. a se še kateri podobno dogaja?
-
LARIKA - Cosmopolitanka
Jaz sem se disciplinirala šele pred 3 tedni, no zdej bo 4 teden kar tečem. Sem pa sama pri sebi rekla, da morem nekaj narest zase, ker trenutno nimam organizirane telovadbe, ker je moja trenerka na dopustu, zato sem rekla da bom pa tekla. Nisem tok živčna, prevetrim si misli, skratka super mi je. Sem si pa zadala, da bom drugo leto pretekla eno 10ko
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js sm taka, da če se nečesa lotm, se lotm zares, stvari ne maram delat na pou. In enako vela za šport (seveda tak, k dopušča redno udejstvovanje).
Če si dost brez kondicije in mal bl "trd" je športanje na usake kvatre prej slabo kt pa dobr, kr lahko (pre)hit pride do poškodb, zato je bl priporočlivo se nečesa lott, postopoma povečvat tempo, čas, razdaljo, težo, ampak to prakticirat redno.
Če si dost brez kondicije in mal bl "trd" je športanje na usake kvatre prej slabo kt pa dobr, kr lahko (pre)hit pride do poškodb, zato je bl priporočlivo se nečesa lott, postopoma povečvat tempo, čas, razdaljo, težo, ampak to prakticirat redno.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Amandine - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 1. 2007
hej hej!
še kdo danes tekel na Bledu?kako vam je šlo?
sem nekaj časa ZA Heleno Žigon tekla in ima ženska vse moje spoštovanje, ker ima super tempo in pri njenih letih je to kar dela ne le pohvale vredno, še pravega izraza ne najdem, ker sem tako impresionirana!
tako,kapo dol!
pa dober tek
še kdo danes tekel na Bledu?kako vam je šlo?
sem nekaj časa ZA Heleno Žigon tekla in ima ženska vse moje spoštovanje, ker ima super tempo in pri njenih letih je to kar dela ne le pohvale vredno, še pravega izraza ne najdem, ker sem tako impresionirana!
tako,kapo dol!
pa dober tek
-
LARIKA - Cosmopolitanka
Amandine napisal/-a:še kdo danes tekel na Bledu?kako vam je šlo?
Nop ne še, imam pa namen drugo leto, ker sem itak še čist začetnik in kondicijo še lovim ampak kar lepo napredujem, tko da računam na drugo leto
Kako je tebi šlo?
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Lepo je videti, da nas je dosti tekačev. Mene je tek čist impresioniral in res rada tečem. Ni lepšega kot to, da nekaj naredim za svoje zdravje, telo, dušo in upam, da s časom tudi za špeh Najlepše pa je, ko se po teku fajn stuširam, oblečem v čista, od mehčalca dišeča oblačila in se stisnem k dragemu. Res popoln konec dneva.
V Lidlu imajo zdaj tekaško opremo po nizkih cenah, če koga zanima. Jaz sem šla v nabavo, kupila sem si komplet spodnjega perila, jakno in kratko majčko. Niti ni tako slabo. Za ta denar.
V Lidlu imajo zdaj tekaško opremo po nizkih cenah, če koga zanima. Jaz sem šla v nabavo, kupila sem si komplet spodnjega perila, jakno in kratko majčko. Niti ni tako slabo. Za ta denar.
You want me to be something I can never ever be.
-
Amandine - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 1. 2007
LARIKA napisal/-a:Amandine napisal/-a:še kdo danes tekel na Bledu?kako vam je šlo?
Kako je tebi šlo?
32:32
sem bila mal razočarana, ker sem upala, da bom lažje tekla(glede na to,da ko tečem doma, boljše rezultate dobim).
mi je pa dalo dodatno motivacijo za še več teka....mogoče bi si le mal spremenila obseg in intenzivnost, pa začela kak fartlek izvajat od časa do časa.
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
jst sm pa lih pretekla 5km pa je blo 27 minut woohoo bolš za 3 minute, si morm podalšat progo nujn , tko da pomoje ptujski maraton pride v poštev septembra, k dost hitr napredujm
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov