Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Jaz tud...Nisem glih za 10 minut teka,ponavad grem tečt za okol pol ure,mal več...In tečem res počasi...
Enrkat sem šla tečt s fantom,pa je blo prvič in zadnjič,ker on gre vedno tečt za 20 minut,prešvica se ko krava,teče pa ko raketa...Ker pač misli da je tako učinek večji,kar ni res. In je bil že davno na cilju ko sem bla jaz še ne vem kje,hkrati pa mi je zjebal tempo pa še slabe volje sem bila,ker mi je skoz govoril "A je to tek,dej teč hitrej,madona"...
Tako da jaz ne maram nobenih sotekačev. Imam svoj tempo,ki se ga držim in ne maram glih da me kdo moti ob tem...
Drugače pa križ je bolje Včeraj sem šla se sprehajat,danes grem pa rolat
Enrkat sem šla tečt s fantom,pa je blo prvič in zadnjič,ker on gre vedno tečt za 20 minut,prešvica se ko krava,teče pa ko raketa...Ker pač misli da je tako učinek večji,kar ni res. In je bil že davno na cilju ko sem bla jaz še ne vem kje,hkrati pa mi je zjebal tempo pa še slabe volje sem bila,ker mi je skoz govoril "A je to tek,dej teč hitrej,madona"...
Tako da jaz ne maram nobenih sotekačev. Imam svoj tempo,ki se ga držim in ne maram glih da me kdo moti ob tem...
Drugače pa križ je bolje Včeraj sem šla se sprehajat,danes grem pa rolat
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Jaz tudi najraje sama tecem, ker mi ni do nekega cakanja drugih oseb.
Ko pa sva sla z mojim skupaj, sem pa tempo rahlo dvignila zaradi njega, ker ne tece tako pocasi kot jaz, pa sem se ful utrudila, tak da sem se odlocila, da bom sla sama, ker je tako se najboilje.
Jaz sem zdaj mela pavzo 3 tedne s tekom. God damn! Zdaj pa sem spet brez kondicije. Tako da sem se odlocila, da bom zacela ta teden z 10 minut teka, naslednji teden 12minut teka, potem 14 minut teka in tako bom stopnjevala. Mislim pa 3x na teden iti tect. Nocem spet pretiravati, ker nocem spet dobit vnetja al nekaj!
Ko pa sva sla z mojim skupaj, sem pa tempo rahlo dvignila zaradi njega, ker ne tece tako pocasi kot jaz, pa sem se ful utrudila, tak da sem se odlocila, da bom sla sama, ker je tako se najboilje.
Jaz sem zdaj mela pavzo 3 tedne s tekom. God damn! Zdaj pa sem spet brez kondicije. Tako da sem se odlocila, da bom zacela ta teden z 10 minut teka, naslednji teden 12minut teka, potem 14 minut teka in tako bom stopnjevala. Mislim pa 3x na teden iti tect. Nocem spet pretiravati, ker nocem spet dobit vnetja al nekaj!
You want me to be something I can never ever be.
-
Amandine - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 1. 2007
Smetka_ napisal/-a:prešvica se ko krava,teče pa ko raketa...
preveliko domišljijo imam za tale stavek!
jaz sem pa začela tako tečt, da me je brat zvlekel.nikoli nisem mogla tečt, na 600m mi je bila največja muka,sem pa vseeno ful občudovala vse tekače, ki tu mimo,kjer živim,tekajo.in sva začela...po15min in raztegovanje in naslednjih 10min....kake 2meseca enako.in potem mi je mati kupila tekaške hlače!pa naj se sliši še tako neumno,jaz sem začela ful ful več tekat! in sem šla na tisto 10ko lani na LJ maraton kar zelo na blef, ker nisem še nikoli prej tekla več kot 30min skupaj, za 10km sem pa potrebovala eno celo uro.ampak je šlo!
zdaj mi je pa tam nekje 45min brez pavze, z muziko v uhih in švicanjem 100nauro prava obsesija!pa predvsem užitek in sprostitev...
hvalnica teku!
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
LARIKA napisal/-a:tečem pa po tekaškem planerju.
?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
sixty napisal/-a:LARIKA napisal/-a:tečem pa po tekaškem planerju.
?
Najdla sem ga čisto po naključju v eni izmed revij, samo se ne spomnim točno kakšen je polni naziv revije, vem da je kratica LZ (ni lepa in zdrava), na naslovnici je ena izmed razočaranih gospodinj ,..upam, da sem kaj pomagala
Sicer pe ja veliko info tukaj----> http://www.tekaskiforum.net/
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Imaš mogoče tole v mislih? KLIK
Jaz tečem po tem programu, ker sem bla na začetku dokaj brez kondicije in sem ful zadovoljna. No, sej ni tok fora v samem programu, bolj v tem, da mi je lažje, če se držim nekega predpisanega plana, ker sem potem bolj vestna. Je pa ta program res primeren za tiste, ki nimajo čist nič kondicije, glede na to da se začne s 30s teka naenkrat... Meni je kul, no.
Tečt pa hodim s fantom ali pa s fotrom, ampak tečemo vsak po svojem tempu... Časovno mamo vsi tam cca 20-30 minut, vsak odteče svoje in se pol dobimo na koncu. Ko je grdo vreme pa tečem doma na tekaškem traku.
Jaz tečem po tem programu, ker sem bla na začetku dokaj brez kondicije in sem ful zadovoljna. No, sej ni tok fora v samem programu, bolj v tem, da mi je lažje, če se držim nekega predpisanega plana, ker sem potem bolj vestna. Je pa ta program res primeren za tiste, ki nimajo čist nič kondicije, glede na to da se začne s 30s teka naenkrat... Meni je kul, no.
Tečt pa hodim s fantom ali pa s fotrom, ampak tečemo vsak po svojem tempu... Časovno mamo vsi tam cca 20-30 minut, vsak odteče svoje in se pol dobimo na koncu. Ko je grdo vreme pa tečem doma na tekaškem traku.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
Tiavanna napisal/-a:Imaš mogoče tole v mislih? KLIK
Nop ni ta, je pa podoben sistem.
1 teden:2 minute hoje, 1 minuta teka, 1 minuta hoje, 1 minuta teka,.... čas treninga 15 minut
2 teden: 2 minute hoje, 2 minuta teka, 1 minuta hoje,1 minuta teka, 1 minuta hoje, 2 minute hoje,... čas treninga 15 minut,....
bom doma še vse ostalo prepisala, zdejle bolj na pamet pišem, ker sem ravno v službi
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
LARIKA - Cosmopolitanka
Coco Chanel
Coco Chanel
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
No jaz tudi tečem, tu in tam. Pol urce, pa mam dost, občutek je ital fenomenski, razen če me potem pot spet ne zanese do hladilnika. Pol vem da nisem naredila kej velik.
Kdaj tečete, kateri del dneva?
Kako vam uspe, tečt vsak drugi dan naprimer?
Jaz sem ful zagnana pa tečem kakoh 14 dni, pol pa mal pavze, pol se pa ustavi. kako si reči, vsak drugi dan napriemer in se tega držati in si rečt ppo teku nema hrane. Mogoče kakšno sadje?
Kdaj tečete, kateri del dneva?
Kako vam uspe, tečt vsak drugi dan naprimer?
Jaz sem ful zagnana pa tečem kakoh 14 dni, pol pa mal pavze, pol se pa ustavi. kako si reči, vsak drugi dan napriemer in se tega držati in si rečt ppo teku nema hrane. Mogoče kakšno sadje?
Always look on the bright side of your life.
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
Zakaj nisem iz Kopra? Bi bila za stvar, ker jaz tečem tu po Savinjski dolini, tudi sama, no ja sosedov pes mi dela družbo, to je pa tudi nekaj
Always look on the bright side of your life.
-
rainbow girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2008
heii:)..rabm vašo pomoč ker zelo rada tečem in ker sm kar hitra in dosegam v šoli kadar imamo kašno tekmo vedno dobre rezultate bi se začela z tekom bolj resno ukvarjat da bi to trenirala..sam na gorenjskem še nism našla kluba kamor bi se lahko prijavila..tko da če pozna kdo dobr klub al pa tud mau mn dobr sam da se včlanim in treniram nj mi prooosm pove..tko da če bojo kšne informacije prosm pišite:D hvala
LP
LP
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov