Tek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
jz grem med tednom (če se mi slučajno da) popoldan, po kosilu...sm šla pa ene parkrat čez vikend dopoldan pa mi je blo ful bolš, sem res z lahkoto pretekla...
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
zjutro si na powerju in še meni je reku enkrat en trener v fitnesu da je najboljše tečt zjutro še predn sploh kakroli poješ ker se tkrt začne neposredno kurit maščoba, kr nimaš neč v sebi..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
Kaj zdej bejbe? Tekate kaj?
Jaz sem postala čist zasvojena Nujno vsak dan, navadno popoldne, kdaj tudi zjutraj.
Edina stvar ki me moti je da mi fiizuro uniči, k se spotim. In pol morm laske usak dan, no al pa na 2 dni umivat, pa spet likat Ampak to ni razlog da bi zaradi tega odnehala
Jaz sem postala čist zasvojena Nujno vsak dan, navadno popoldne, kdaj tudi zjutraj.
Edina stvar ki me moti je da mi fiizuro uniči, k se spotim. In pol morm laske usak dan, no al pa na 2 dni umivat, pa spet likat Ampak to ni razlog da bi zaradi tega odnehala
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
tekamo, tekamo....ko se mi slučajno da (ok, probam čim večkrat zdaj ko je fino hladno popoldan), če ne pa kolesarim (to najpogosteje ob vikendih)
-
*beyb - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 4. 2008
ja ja tekamo js sm prj zmeri zvecer, zdj sm sla pa parkrat zjutri in mi je res ful bols. čeprov dons sm sla sele u pol 8h,mij ze sonck nagaju sam ni blo panike.
tko da bom kr nadaljevala s tem zjutri, edin če bom zacela delat še nekje drugje, nevem ko se mi bo dal u 6h ze laufat
tko da bom kr nadaljevala s tem zjutri, edin če bom zacela delat še nekje drugje, nevem ko se mi bo dal u 6h ze laufat
-
**Miška** - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2008
sm šla včerej po enemu mestu končno spet teniske obut pa tečt, k je biu tak lep sončk mam kr slabo vest k tok časa nism šla. sm šla ob 9.30 in je blo lih fajn, na tešče. pretežno hodim ob večernih urah tečt, samo je zjutraj mmmuuch better, k si pol res ceu dan naspidiran pa velik nardim pol:D jutri bom sla spet, če nav dež, pa žal bom mogla ob večerni uri, k mam dopoldan obveznosti, ampak glavn da se premigam..
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Koncno sem tudi jaz zbrala pogum in zaceta bezat.
Mp3 v usesa in gremo. Sploh se ne zmenim za okolico takrat. Jaz delam svoje in to je to.
In ja... cudovito je. Pocutim se faaajn!
Hodim vsak dan, oz. ko se le da.
Mp3 v usesa in gremo. Sploh se ne zmenim za okolico takrat. Jaz delam svoje in to je to.
In ja... cudovito je. Pocutim se faaajn!
Hodim vsak dan, oz. ko se le da.
You want me to be something I can never ever be.
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
Pa nobeni ni slabo k greste zjutri laufat??
Jest ne smem it k se mi je že nekajkrat zgodil, da sm mislla, da domov nom pršla. Pa sm clo neki malga pojedla, k sm vstala. Čist sm bla švoh.. Tista slabost k maš kr mrzel pot in nč ne morš..
Skratka, zame so pozno popoldanski termini najboljši. Več zmorem, več energije mam. V nedelo sm šla pa okrog 11h, pa je blo spet prezgodej
Jest ne smem it k se mi je že nekajkrat zgodil, da sm mislla, da domov nom pršla. Pa sm clo neki malga pojedla, k sm vstala. Čist sm bla švoh.. Tista slabost k maš kr mrzel pot in nč ne morš..
Skratka, zame so pozno popoldanski termini najboljši. Več zmorem, več energije mam. V nedelo sm šla pa okrog 11h, pa je blo spet prezgodej
- noele
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
No,js že kr precej časa tečem ampak jutranji tek mi enostavno ne gre. Tut meni je vedno slabo. Kljub temu, da kaj pojem ali ne. V bistvu je tako,če nekaj lahkega pojem in grem laufat mi je potem slabo, če pa sploh ničesar ne pojem pa ne občutim nobenega užitka v teku. Moje telo je težko in nekako ne najde nobene moči za gibanje. Tako da...tek je na vrsti v karemkoli drugem delu dneva, zjutraj pa telo raje razvajam s kakimi lahkimi vajami, raztezanjem itd...ravno tolko, da občutim, da se spet prebuja.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Kaychee napisal/-a:Pa nobeni ni slabo k greste zjutri laufat??
Jaz sem samo enkrat šla zjutraj ... in bruhala. Tak da nikoli več.
Sicer pa sem zdaj začela s tekom, wupi! Samo da me ne mine ... vsak dan moram zdržati in počasi nabirati kondicijo.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js sm pa lih zjutri oz u dopoudanskem času najbl produktiuna. Na fitnes spet hodm na tešče (večinoma sm tm dopoudne) in se počutm bolš kt takrat, ko sm prej jedla zajtrk. Isto vela za tek (u naravi al pa not).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
evahunnie - Debatorica
- Na forumu od: 15. 2. 2008
- Kraj: Tihomorsko otočje
Aloha napisal/-a:Js sm pa lih zjutri oz u dopoudanskem času najbl produktiuna. Na fitnes spet hodm na tešče (večinoma sm tm dopoudne) in se počutm bolš kt takrat, ko sm prej jedla zajtrk. Isto vela za tek (u naravi al pa not).
bravo aloha, prou občudujem tvoj športni zagon ga lahko še men mal pošleš? js bi tut mogla začet športat, pa se kr ne spravm....
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^^ Najtežje je začeti. Samo prisiliti se moraš. Najdi motivacijo. Jaz sem se direkt prisilila v tek, ker tek je nekaj kar že od nekdaj najbolj sovražim. Ampak ni izgovora, odločila sem se da bom vsak dan tekla in tako bo.
As the shadow follows the body,
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Eh, pa sej nism nč kej spešl zagnana. Enostauno mi je fino tko . Uživam u miganju. Kadar se pa ne počutm, sm slabe volje, lena, takrat pa uporabm trmo. In sm spet nazaj .
Evahunnie ... Piiiiiiiiiiiiiiih! Pošiljam ... Poslano.
Pa da prideš jutr komentirat u kero od podobnih tem .
Evahunnie ... Piiiiiiiiiiiiiiih! Pošiljam ... Poslano.
Pa da prideš jutr komentirat u kero od podobnih tem .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov