Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mislim da dons lahko dejansko zmagamo. Kaj več pa ne na tem prvenstvu.
Sicer mi pa bolj ali manj vseeno za naše Shame on me
Verjetno bom pa kar angleški prenos gledala (me zanima kaj bodo komentatorji kar povedali, glede na to da smo skupaj v skupini).
Naši komentatorji so mi čist bedni.
Sicer mi pa bolj ali manj vseeno za naše Shame on me
Verjetno bom pa kar angleški prenos gledala (me zanima kaj bodo komentatorji kar povedali, glede na to da smo skupaj v skupini).
Naši komentatorji so mi čist bedni.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Se strinjam s tvojim postom.
Mislim, da bomo Alžirijo premagali, za naprej pa je vse odvisno od sreče.
Tudi meni je vseeno, pa me ni sram
Mislim, da bomo Alžirijo premagali, za naprej pa je vse odvisno od sreče.
Tudi meni je vseeno, pa me ni sram
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:28, skupaj popravljeno 1 krat.
- Pucca20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2010
Jaz sem tudi upala, da bomo meli šanse vsaj proti Alžiriji ( ne da bi jih podcenjevala, ampak dvomim da bi lahko zmagali proti drugima dvema).
Škoda, da niso prvi polčas bolje izkoristili, bomo vidli kako bo pdrugi polčas.
No za naprej pa tak verjetno nimamo šans
Škoda, da niso prvi polčas bolje izkoristili, bomo vidli kako bo pdrugi polčas.
No za naprej pa tak verjetno nimamo šans
Dokler vsi enako razmišljamo, sploh nihče ne razmišlja.
-
*mala* - Cosmopsiho
No, pa je konc.
Nisem mogla več gledat angleški prenos, ker so se praktično že norca delal iz naše igre.
Lepo da smo zmagal, sam naša igra je pa za nikamor. Tolk napak, ki si jih nebi smel privoščit in nas bodo drago stale proti težjim nasprotnikom.
Nisem mogla več gledat angleški prenos, ker so se praktično že norca delal iz naše igre.
Lepo da smo zmagal, sam naša igra je pa za nikamor. Tolk napak, ki si jih nebi smel privoščit in nas bodo drago stale proti težjim nasprotnikom.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Sem že vidla to, ja
Tolk o najlažji skupini, da proti Zda remizirajo
Bi pa rada vidla trenutne naslovnice v VB, kako zihr stresajo goro besa na svoje nogometaše in trenerja.
Tolk o najlažji skupini, da proti Zda remizirajo
Bi pa rada vidla trenutne naslovnice v VB, kako zihr stresajo goro besa na svoje nogometaše in trenerja.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
Haha, kaj ima Liverpool FC na FB napisan:
Mogoče bo po tem SP celo kak anglež vedu kje je Slovenija
In zdej se vsi slovenski navijači LFC oglašajo
Congratulations to the Slovenian Reds on your victory against Algeria. Are you looking forward to taking on Steven Gerrard, Jamie Carragher and Glen Johnson next week?
Mogoče bo po tem SP celo kak anglež vedu kje je Slovenija
In zdej se vsi slovenski navijači LFC oglašajo
-
ameba - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
Okej, to bo zvenelo skrajno otročje ampak: jooooj bi blo zakon, da bi naši premagali Anglijo. Kolk bi se smejala. Itak se ne bo zgodilo, sanjam pa še vedno lahko.
Drugače pa se strinjam z *malo*, da so res slabo igrali, ampak so naredili tudi nasprotniki ogromno napak. Js imam pri naših vedno občutek, da nimajo pojma kaj delajo, ampak jim pol vseeno uspe neki zmutkat.
Drugače pa se strinjam z *malo*, da so res slabo igrali, ampak so naredili tudi nasprotniki ogromno napak. Js imam pri naših vedno občutek, da nimajo pojma kaj delajo, ampak jim pol vseeno uspe neki zmutkat.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
ameba napisal/-a:Okej, to bo zvenelo skrajno otročje ampak: jooooj bi blo zakon, da bi naši premagali Anglijo. Kolk bi se smejala. Itak se ne bo zgodilo, sanjam pa še vedno lahko.
Uf ja to si tud js želim... Pa da bi jih tudi Alžirija premagala... mal sm zlobna, ampak grejo tud men ti prenapihnjeni Angleži blazno na živce.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov