Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:44, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:43, skupaj popravljeno 1 krat.
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Nemčija-Španija, spektakularno polfinale pred nami. Glede na dosedajšne predstave bi morala Nemčija gladko zmagati, vendar tudi njim se bo enkrat ustavilo,tako kot se vsem. Upam pa , da se ne ustavijo na tem SP
Velika izguba nemčije, z manjkom Mullerja, Kroos ali Trochowski v 1. enajsterci namesto njega? Španci kompletni.
Po rednem delu napovedujem tesno zmago Nemčije, ali pa bo neodločeno in se gre v podaljške.
Včeraj Nizozemci zanesljivo prek Urugvaja. Robben&Sneijder sta super dvojec, ki res pošteno vlečeta nizozemski voz. Pa super gole smo videli včeraj.
Velika izguba nemčije, z manjkom Mullerja, Kroos ali Trochowski v 1. enajsterci namesto njega? Španci kompletni.
Po rednem delu napovedujem tesno zmago Nemčije, ali pa bo neodločeno in se gre v podaljške.
Včeraj Nizozemci zanesljivo prek Urugvaja. Robben&Sneijder sta super dvojec, ki res pošteno vlečeta nizozemski voz. Pa super gole smo videli včeraj.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz pa po španskih nogometaših, ker so lepi. In, kaj zdej?Džeki napisal/-a:Jaz si bom to prvenstvo najbolj zapomnil po Larissi Riquelme.
Libido., ne nas tolk resno jemat, če smo že primorani spremljat fuzbal (sej se mu je težko ognt ta mesec), pa nam dovoli, da si svojo zabavno najdemo v njem.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^ne gledat, ampak spremljat - npr. debata tu, debata tam, "goooooooooooooool" čez naselje..in ker smo ljudje radovedne narave, pač grem pogledat kaj še ostali kej o tem pravijo oz. kdo so sploh akterji tega šova.
Aja, zakaj se pa ne sme komentirat? Sploh na forumu?
Lighten up, sej je samo fuzbal.
Aja, zakaj se pa ne sme komentirat? Sploh na forumu?
Lighten up, sej je samo fuzbal.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^ahh, si občutljiva. Ne razumem te, res ne. Kaj te tolk moti na mojem komentarju? Razumela bi, če bi nekdo uletel in spljuval celotno prvenstvo, fuzbal kot idejo, vse navijače, za zraven pa še forum in uporabnike (že videno), tko pa pač samo povem, da so mi Španci lepi , no harm in that.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
JEEEEJ ŠPANIJAAA!!!!!!
Sam komentator mi je šou tko na živce.. Že pr 80. minuti je začel govorit, da so španci v finalu.. haloo, že v minuti se lahko marsikej zgodi, kaj šele v desetih! Na koncu pa prbije, da so Nemci že dali gol zadnjo minuto.
Sam komentator mi je šou tko na živce.. Že pr 80. minuti je začel govorit, da so španci v finalu.. haloo, že v minuti se lahko marsikej zgodi, kaj šele v desetih! Na koncu pa prbije, da so Nemci že dali gol zadnjo minuto.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
jaz sem gledal celi drugi polcajt na Nemški nacionalni televiziji in mi ni blo žal
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov