Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:53, skupaj popravljeno 1 krat.
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Nizozemska zasluženo izločila Brazilijo.
Urugvaj pa Gano, bilo je tesno, pa vendarle, kako priložnost je zamudil Gyan v 120. minuti, prečka iz 11metrovke...jasno je bilo da bodo kasneje po 11m izgubili.
Suarez je junak dneva, brez dvoma.
Urugvaj pa Gano, bilo je tesno, pa vendarle, kako priložnost je zamudil Gyan v 120. minuti, prečka iz 11metrovke...jasno je bilo da bodo kasneje po 11m izgubili.
Suarez je junak dneva, brez dvoma.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
No, če do včeraj še nisem bila točno odločena za koga bom navijala na današnji tekmi (čeprav sm se bolj nagibala k Nemčiji), sm zdej odločena Navijam za Nemčijo in jim privoščim zmago. Pa ne samo zato, ker trenutno vodijo, ampak ker se mi zdi da so res nekaj pokazali na tem SP. No dobro, razen tistega poraza proti Srbiji. Pa svaka čast novincu Mullerju, ker se res dokazuje v zadnjem mesecu. Škoda za nemčijo, da na naslednji tekmi ne bo igral (če grejo naprej, seveda).
No, sej ne rečem da je Argentina slaba. Ampak če primerjam dosedanje tekme, se mi zdi, da so Nemci igrali dosti boljšo, bolj borbeno igro. Vrjetno je tudi to Argentince že takoj na začetku zafrknilo, ker so prišli igrat tako bolj 'lagano', Nemci so pa ful pritisnili. Pa Messi se preveč trudi dat gol.
Aja pa Neuerjeve obrambe se že skoraj lahko kosajo s Hadanovićevimi (hehe)
No, sej ne rečem da je Argentina slaba. Ampak če primerjam dosedanje tekme, se mi zdi, da so Nemci igrali dosti boljšo, bolj borbeno igro. Vrjetno je tudi to Argentince že takoj na začetku zafrknilo, ker so prišli igrat tako bolj 'lagano', Nemci so pa ful pritisnili. Pa Messi se preveč trudi dat gol.
Aja pa Neuerjeve obrambe se že skoraj lahko kosajo s Hadanovićevimi (hehe)
Let's swim to the moon .....
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Tud jaz sem izjemno nevtralen na tej tekmi in trenutno pač bol privoščim zmago Nemcem, ker si jo bol zaslužijo... Če bojo Argentinci v drugem polčasu ful pritisnili in si zaslužili polfinale pa tud ne bom mel nič proti.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Ma mislim da Argentincem ne gre predvsem zato, ker se preveč silijo dat gol. Predvsem Messi, ki to počne že celo prvenstvo. Namesto izpeljat eno lepo akcijo in dat čisti gol, na vso silo brcajo vsako žogo proti golu, direkt Neuerju v roke. Uglavnem, PREVEČ se trudijo - z glavo skozi zid pač vsi vemo da ne gre, ane.
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov