Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
obiskovalec - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
- Kraj: Ljubljana
Verjetno sem eden redkih moških, ki ga fuzbal ne zanima
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
- the Queen
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Matjaž Kek v Savdsko Arabijo? Dve leti, 2,8 milijona dolarjev!
Telefonski klic iz Katarja, Kek ostal brez komentarja: selektor slovenske nogometne reprezentance tik pred odhodom v Dalmacijo dobil ponudbo bogatega prvoligaškega kluba iz Savdske Arabije
Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je v torek popoldne dobil ponudbo za vodenje prvoligaškega kluba iz Savdske Arabije, smo izvedeli iz zanesljivih virov. Po naših informacijah gre za Al Ittihad, drugouvrščeni klub v prvi ligi, Keku pa ponujajo mesto trenerja za dve leti in plačilo 2,8 milijona dolarjev. Keka so po telefonu klicali posredniki iz Katarja, naši viri pa trdijo, da Savdijci hočejo - edino Mariborčana Keka.
Matjaž Kek, ki se je včeraj zjutraj odpravil na enotedensko križarjenje z ladjo po južni Dalmaciji, nam je dejal, da zadeve ne more komentirati. Pogodba Matjaža Keka z Nogometno zvezo Slovenije se sicer izteče čez dve leti.
Bojim se,da bo to ponudbo sprejel in da bomo mi imeli znova kmalu novega selektorja slovenske reprezentance in gremo spet od začetka...
Telefonski klic iz Katarja, Kek ostal brez komentarja: selektor slovenske nogometne reprezentance tik pred odhodom v Dalmacijo dobil ponudbo bogatega prvoligaškega kluba iz Savdske Arabije
Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je v torek popoldne dobil ponudbo za vodenje prvoligaškega kluba iz Savdske Arabije, smo izvedeli iz zanesljivih virov. Po naših informacijah gre za Al Ittihad, drugouvrščeni klub v prvi ligi, Keku pa ponujajo mesto trenerja za dve leti in plačilo 2,8 milijona dolarjev. Keka so po telefonu klicali posredniki iz Katarja, naši viri pa trdijo, da Savdijci hočejo - edino Mariborčana Keka.
Matjaž Kek, ki se je včeraj zjutraj odpravil na enotedensko križarjenje z ladjo po južni Dalmaciji, nam je dejal, da zadeve ne more komentirati. Pogodba Matjaža Keka z Nogometno zvezo Slovenije se sicer izteče čez dve leti.
Bojim se,da bo to ponudbo sprejel in da bomo mi imeli znova kmalu novega selektorja slovenske reprezentance in gremo spet od začetka...
- Pucca20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2010
ujujujuj, to pa je masa denarja in priložnost za Keka.
Ni glih fajn da bo šel od reprezentance, zdaj ko se kao z njimi fajn šteka,
ampak to pa je mikavna ponudba!
Samo naj se pazi tam
Ni glih fajn da bo šel od reprezentance, zdaj ko se kao z njimi fajn šteka,
ampak to pa je mikavna ponudba!
Samo naj se pazi tam
Dokler vsi enako razmišljamo, sploh nihče ne razmišlja.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Džeki napisal/-a:Argentina je zakon.
http://www.fifa.com/worldcup/fanofthetournament/day=19/photolist.html#1250502
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- Pucca20
- Sramežljivka
Jap, jaz sem tudi za Nizozemce navijala!!!
Sem v prvem polčasu že mislila, da nimajo šans ampak so drugi polčas ful izboljšali igro
Jutri pa navijam za Nemčijo.
Danes me je pri Urugvaju vse stisnilo, ko je tisti obležal, sploh nisem upala gledati
Sem v prvem polčasu že mislila, da nimajo šans ampak so drugi polčas ful izboljšali igro
Jutri pa navijam za Nemčijo.
Danes me je pri Urugvaju vse stisnilo, ko je tisti obležal, sploh nisem upala gledati
- Pucca20
- Sramežljivka
kaj ste nori.... kaka napetost igranje z roko, enajstmetrovka, in še vedno 1:1:) zdaj pa penali:) kul kul
ajmo Gana, čeprav mi bo obeh žal, ker tu pa da zgrešiš te mora fejst strti!
ajmo Gana, čeprav mi bo obeh žal, ker tu pa da zgrešiš te mora fejst strti!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov