Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Kolk je še lepših tipov na tem SP, kot pa CR Tud takih, ki ne bodo izpadli dons
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Narobe mislš. Vabljen pogledat v temo "če bi lahko izbrale katerega koli..", CR že dolg (če sploh?) ni bil omenjen.Džeki napisal/-a:Em, če danes Portugalska izgubi, punce več ne boste gledale nadaljevanja SP najbrž.
Sicer pa, take, ki nas predvsem igralci zanimajo, to pobrskamo na netu; tiste, ki jih pa res nogomet zanima, ga pa itak spremljajo. You fail.
-
ameba - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
Js sem itak že navajena, da me folk zajebava, ko izve, da navijam za Portugalsko. Ampak pol lepo razložim, da sem zanje navijala že, ko sploh nisem vedela kdo je CR. Sploh pa ima Španija velikoooo več lepih fantov v ekipi, pa vseeno ne navijam za njih . Nanana.
++++ še moja personal raziskava: od kolegic samo jaz navijam za Portugalsko. How come? Ker so pri Španiji razni Fabregas, Torres in Villa. Se strinjam s Purple, faiiiil.
P.S: CR res, ampak res ni lep. Vsaj meni no. Takoj pa vzamem Santa Cruza ali Fabregasa.
++++ še moja personal raziskava: od kolegic samo jaz navijam za Portugalsko. How come? Ker so pri Španiji razni Fabregas, Torres in Villa. Se strinjam s Purple, faiiiil.
P.S: CR res, ampak res ni lep. Vsaj meni no. Takoj pa vzamem Santa Cruza ali Fabregasa.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Španija ma res čedne nogometaše (sploh Pique in Torres), sam glavni razlog, da navijam za njih je ta, da je v španski reprezentanci 3/4 igralceu z Barce, čedneži gor al dol.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Uh, pa bomo mel 11- metrovke. Dejmo Paragvaj
Yesssssss
Yesssssss
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jao
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov