Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Danes pa Nizozemska - Slovaška in pa Brazilija - Čile Za koga boste navijali, koga napovedujete da se bo uvrstil v četrtfinale?
Moja napoved bi bla nekako takole:
Nizozemska 2:0 Slovaška
Brazilija 3:1 Čile
čeprav mi današnji tekmi niti nista zanimivi, Brazilcev sploh ne maram
Jutri bo bolj zanimivo .. Portugalska - Španija ... uff
Moja napoved bi bla nekako takole:
Nizozemska 2:0 Slovaška
Brazilija 3:1 Čile
čeprav mi današnji tekmi niti nista zanimivi, Brazilcev sploh ne maram
Jutri bo bolj zanimivo .. Portugalska - Španija ... uff
Let's swim to the moon .....
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Dons Brazilija in Nizozemska, jutr pa Paragvaj in Španija.
V bistvu mi za dons vseeno, jutr pa nujno Španija in Paragvaj
Rezultate pa raje ne napovedujem, ker vedno falim.
Sicer sem pa tudi proti tehnologiji pri fuzbalu. Jah, se pač delajo napake, ampak tudi to da dodaten "čar".
Sicer sem pa tudi proti tehnologiji pri fuzbalu. Jah, se pač delajo napake, ampak tudi to da dodaten "čar".
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
*mala* napisal/-a:Dons Brazilija in Nizozemska, jutr pa Paragvaj in Španija.
Prava ljubiteljica nogometa
Današnji spored je manj zanimiv od včerajšnega. Nizozemci bi morali zmleti Slovake, ki so najslabša reprezentanca v osmini finala. Čile je pokazal atraktiven nogomet, vpašanje če bo dovolj za napredovanje.
Paragvaj-Japonska, vsekakor za Paragvajce navijam.
Španija-Portugalska, Portugalcev res ne maram, bom za Špance.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
like I said - Brazilcev ne maram .. so mi nekako antipatični .. tako da bom navijala za Čile, čeprav kot je reku tor - vpašanje če bo njihova igra dovolj dobra za napredovanje .. mogoče nas pa presenetijo ne bi bli edini na tem SP, ki bi presenetli, no
jutri pa definitivno Paragvaj ... in Španija .. Portugalska se mi pravzaprav niti ne zdi tako dobra .. če bi imeli v skupini koga drugega namesto Koreje, mogoče celo ne bi prišli naprej
jutri pa definitivno Paragvaj ... in Španija .. Portugalska se mi pravzaprav niti ne zdi tako dobra .. če bi imeli v skupini koga drugega namesto Koreje, mogoče celo ne bi prišli naprej
Let's swim to the moon .....
-
*mala* - Cosmopsiho
Aja, pa še zmeri mi je žal Slonokoščene obale. Sem prepričana, da bi v katerikoli drugi skupini prišli naprej Škoda.
Vidm da jutr vsi za iste navijamo
Samo še osmino lahko komentiram, potem me pa do konca SP ne bo. Upam da bom imela vsaj dostop do Tv (če ne me bo moral pa fant o vsakem golu obveščat, sam to ni isto)
Vidm da jutr vsi za iste navijamo
Samo še osmino lahko komentiram, potem me pa do konca SP ne bo. Upam da bom imela vsaj dostop do Tv (če ne me bo moral pa fant o vsakem golu obveščat, sam to ni isto)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Pucca20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2010
glede tega sojenja, pa bodo morali nekaj popravit. Da sodnik vidi gol tam kjer ga ni, tam kjer je ga ne vidi... to je že loterija
tem sodnik se je zdaj kariera ziher izjalovila rahlo.
Sicer danes navijam za Slovaško ( čeprav vem da bojo verjetno zmagali Nizozemci, ampak malo spodbude tudi za slabše )
Hja, iz naše skupine pa so že vsi ven popadal
tem sodnik se je zdaj kariera ziher izjalovila rahlo.
Sicer danes navijam za Slovaško ( čeprav vem da bojo verjetno zmagali Nizozemci, ampak malo spodbude tudi za slabše )
Hja, iz naše skupine pa so že vsi ven popadal
Dokler vsi enako razmišljamo, sploh nihče ne razmišlja.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
^^ Sam res. Očitno smo bli res easy skupina.
Slovaška je že opravla svoje delo (poslala Italijo domou), tko da tudi če danes izpadejo..
Španci pa bojo itak zaključli svetovno prvenstvo šele 11.7 in nič prej. Z zmago seveda (proti Argentini).
Slovaška je že opravla svoje delo (poslala Italijo domou), tko da tudi če danes izpadejo..
Španci pa bojo itak zaključli svetovno prvenstvo šele 11.7 in nič prej. Z zmago seveda (proti Argentini).
-
*mala* - Cosmopsiho
[vanessa] napisal/-a:Španci pa bojo itak zaključli svetovno prvenstvo šele 11.7 in nič prej. Z zmago seveda (proti Argentini).
Te moram popravt, da se Španija in Argentina (v primeru zmag obeh v osmini in četrtini) srečata že v polfinalu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov