Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Al pa ti gojiš take simpatije do njih, da ne opaziš, da so prav vse akcije iste oz. so izpeljane iz dveh ali treh bolj ali manj uigranih akcij. Kreativnosti ni nobene...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
mona-liza napisal/-a:Jochie napisal/-a:... slovenija je pač to kar je. ni dovolj kvalitetna. borbenost, moštveni duh nista dovolj za več. kapo dol fantom za vse, ampak to je očitno naš vrhunec.
čaki mal, a nisi ti par postov nazaj neki govoril o velikih srcih naših nogometašev in debatiral z mano ko sem trdila, da samo to ni dovolj??
drgač pa kokrkol že... vsaka čast našim, jst sem res zelooo ponosna nanje in upam, da bodo Kek in njegov tim še naprej nadaljeval s tako dobrim delom... in jih bom pri tem z vso močjo podpirala
nogometaši imajo srce, imeli so motiv, so dobra klapa in od sebe so dali maksimum. največ, kar so v tem trenutku sposobni. ampak očitno niso dovolj kvalitetni. če bi bili, ne bi igrali v belgijskih ligah, itd. ampak v real madridu, barceloni, manchester unitedu, itd. itd... ne bi zaslužili sto tisoče evrov letno ampak milijone evrov letno...
pa kljub vsemu so redki, katerim uspe, najverjetneje zaradi tega, ker klubi v Sloveniji životarimo in nimamo takšnih pogojev, kot jih imajo v tujini...
kljub temu jih tudi jaz podpiram, sem ponosen nanje in upam, da bodo takšni uspehi stalnica!
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Če bi bli naši nogometaši rojeni v Španiji, Italiji al pa Angliji, bi tkoj končali v boljših klubih (no, sej mamo enga k igra za Inter, čeprou več al manj sedi in opazuje dogajanje - ma ok, ma komi 20 let, ma še celo življenje pred sabo).
-
ameba - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
Ajoj, kak dolgčas je bila ta tekma zdej. Sem upala da bosta ekipi, glede na to, da sta imeli obe že zagotovljeno mesto v osmini finala, igrali bolj odprto z več napada itd. zgodilo pa se je ravno obratno. Blah. Portugalci imajo sicer super obrambo, ampak morajo nekaj definitivno spremenit pri napadu, ker ga praktično ni. Ronaldo pa tudi ne more vsega sam nardit(pa še njemu ne gre brilijantno). Brazilci pa so tudi igrali penzionistično, pogrešam Ronaldinha, Ronalda...kakšna trojka bi to bila skupaj s Kakajem (če bi bila prva dva v boljši formi, seveda ). No ja, upam na bolj zanimivo večerno tekmo.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ (objava nad amebo )
Pa imamo znane že skoraj vse tekme osmine.
Urugvaj- J Koreja
USA- Gana
Argentina- Mehika
Nemčija- Anglija
Nizozemska- Slovaška
Paragvaj- Japonska
Brazilija- H2
Portugalska- H1
Me pa malce skrbi tale H skupina, znajo imet vse ekipe po 6 točk. Sam da gre Španija naprej, pa bo kul
Pa imamo znane že skoraj vse tekme osmine.
Urugvaj- J Koreja
USA- Gana
Argentina- Mehika
Nemčija- Anglija
Nizozemska- Slovaška
Paragvaj- Japonska
Brazilija- H2
Portugalska- H1
Me pa malce skrbi tale H skupina, znajo imet vse ekipe po 6 točk. Sam da gre Španija naprej, pa bo kul
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Sm sam malce napol gledala tekmo, ampak res ni bila nič posebnega tale Brazilija- Portugalska.
Sej bo zvečer boljše
Sej bo zvečer boljše
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
ameba - Komunikatorka
*mala* napisal/-a:
Sej bo zvečer boljše
Pa ni bilo dosti boljše. Prvi polčas je bil zanimiv, oster, z dobro ofenzivo na obeh straneh. Drugi pa...no comment. Kako mi gre na živce, ko si začnejo igralci v tri krasne podajat žogo. Bi bilo bolj zanimivo, če bi se preprosto ulegli na travo in nehali igrat. To velja za obe tekmi, se razume.
Zdej pa upam vsaj na supermegafantastično tekmo Španija:Portugalska. Se pa morata obe ekipi spravit skupi in spremenit določene stvari. Joj no, js hočem gledat zanimiv, hiter, nepredvidljiv nogomet, ne pa turnir penzionistov. Sem malo slabe volje, a je opazit?
-
*mala* - Cosmopsiho
Mogoče pa sama pač nisi tako velika oboževalka. Nekaterim to res ogromno pomeni. Če tega ne moreš razumeti s svojega pogleda, še ne pomeni da je kaj narobe s tem.
ameba- važno, da je špancev uspel končni cilj. Na koncu še vedno veljajo rezultati, ne pa privlačnost igre. Upam da nabijejo portugalce
ameba- važno, da je špancev uspel končni cilj. Na koncu še vedno veljajo rezultati, ne pa privlačnost igre. Upam da nabijejo portugalce
-
ameba - Komunikatorka
Sej vem. Ampak js ne gledam nogometa samo zaradi rezultatov, ampak ker mi je všeč igra. Sploh detajli, preigravanja, prefinjeni napadi. Za končni rezultat mi je bolj kot ne vseeno. Navijam sicer za Portugalsko, ampak veliko raje vidim dobro tekmo z obeh strani in poraz portugalcev, kot pa dolgočasno tekmo, brez zanimivih napadov in zmago 1:0 za Portugalsko. But that's just me.
-
*mala* - Cosmopsiho
modrobela napisal/-a:Kdor ne more prenesti poraza, naj ne sodeluje.
Tole da vedt, kot da je kaj narobe s tem, da ne znajo prenest poraza
Če ti ni všeč moje "obračanje besed", pa preprosto ignoriraj moje objave. Obnašaj se, kot da jih ni. Sej ni tako težko Ampak nekatere pač itak vse vzamete kot napad oz. norčevanje. V čem je pa tale tvoja zadnja objava konkretni prispevek? Je treba najprej pred svojim pragom počistit (tudi to, ko objavi rečeš, da ni konkretni prispevek, ni konkretni prispevek )
Razen od 3eh? Katera pa je potem ta 4 članica Svete trojice?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov