Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Ja ok, to je res. Očitno bo letos bolj Argentina v ospredju.
Joj, komi čakam italjanska poročila, da se jim bom spet malo smejala. Me zanima kaj bojo v tem primeru krivili.. Travo? Nadmorsko višino?
Joj, komi čakam italjanska poročila, da se jim bom spet malo smejala. Me zanima kaj bojo v tem primeru krivili.. Travo? Nadmorsko višino?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:12, skupaj popravljeno 1 krat.
-
LeillaLee - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2009
Haha kjeri smehi so teli vaši komentarji.
TIPIČNO SLOVENSKO,sam da sosedom crkne krava.
Italija je še vedno svetlobna leta pred slovaki ali nami po kvaliteti nogometa. Da nebo pomote, navijam za Slovenijo, ampak srce bije tut za mojo drugo domovino in lahko rečem, da to kar so Italiani prikazal na današnji tekmi v zadnjih 15 minutah ni sposobna naredit nobena druga reprezentanca kakor Nemčija.
Vidim pa da ste tle same poznavalke nogometa, tk d abom jaz kr utihnila:)
Italija je še vedno svetlobna leta pred slovaki ali nami po kvaliteti nogometa. Da nebo pomote, navijam za Slovenijo, ampak srce bije tut za mojo drugo domovino in lahko rečem, da to kar so Italiani prikazal na današnji tekmi v zadnjih 15 minutah ni sposobna naredit nobena druga reprezentanca kakor Nemčija.
Vidim pa da ste tle same poznavalke nogometa, tk d abom jaz kr utihnila:)
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
sirova štručka napisal/-a:mona-liza napisal/-a:sam očitno ma un tam zgori oz. kdorkol tala srečo slovake rajš kt slovence
js mislim, da ima tud on mal probleme... Slovenija, Slovaška, Republika Slovenija, Slovenska republika...
Ravno tole sem tudi jaz hotla napisat...nas je tudi un zgoraj malo zamešal
- mona-liza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2010
LeillaLee napisal/-a:Haha kjeri smehi so teli vaši komentarji.
Italija je še vedno svetlobna leta pred slovaki ali nami po kvaliteti nogometa.
ma ni čist tko no... vsaj če zase govorim... glih zarad tega, ker so tko renomirani (zasluženo ali ne, to zdej ni važn) sem en mal bl upala da bodo italjani zmagal... to bi blo nekak lažje razumet... tko se pa sprašujem, kva so slovaki tok boljše nardil kot slovenci da so zaslužli it naprej mi pa ne...
vsekakor bi pa najbl prvošla angležem da bi spokal dam... oni mi grejo že od nekdaj skrajno na jetra in jih ne prenašam... takoj za tem jim pa sledijo italjani in švabi
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Mene bi italjani motli, tudi če bi živeli na drugem koncu sveta, daleč stran od nas. Se ne gre za to, da so naši sosedi. Pač ne maram jih, tudi k spremljam ligo prvakov se mi zdi, da niso neki oh in sploh, ma sam valjat se znajo potleh (v primeru da so vsi okoli njih in ugotavljajo kaj je narobe). In leta 2006 si niso zaslužli zmage!
Sicer pa moje sovraštvo ni na tko hudi stopnji, kr navijam za Juve (v katerem igrajo tudi taljani).
Sicer pa moje sovraštvo ni na tko hudi stopnji, kr navijam za Juve (v katerem igrajo tudi taljani).
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Meni pa je po pravici povedano žal Italjanov. Čeprav so težke šminkerčine in frajerčine...ampak vseeno...
Slovaki bodo zdaj nabasali na Nizozemce, ki bodo prve povozili...tekma s totalno predvidljivim zaključkom in kot taka dolgočasna totalno...
Nemčija:Anglija bo itak tekma dolgočasna u pi*ko materno, ker je igra obojih totalno šablonska in dolgočasna, nobene virtuoznosti. Nevem, pomoje je slabo za nadaljnji razvoj tega SP, da grejo Italjani domov no... Samo se še manjka, da mehičani fuknejo ven Argentino pa je res vse v kurcu...
Slovaki bodo zdaj nabasali na Nizozemce, ki bodo prve povozili...tekma s totalno predvidljivim zaključkom in kot taka dolgočasna totalno...
Nemčija:Anglija bo itak tekma dolgočasna u pi*ko materno, ker je igra obojih totalno šablonska in dolgočasna, nobene virtuoznosti. Nevem, pomoje je slabo za nadaljnji razvoj tega SP, da grejo Italjani domov no... Samo se še manjka, da mehičani fuknejo ven Argentino pa je res vse v kurcu...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
McLarnovc napisal/-a:Meni pa je po pravici povedano žal Italjanov. Čeprav so težke šminkerčine in frajerčine...ampak vseeno...
Nemčija šablonsko? Kdaj si jih nazadnje gledal?
-
LeillaLee - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2009
McLarnovc napisal/-a:Zadnjo njihovo tekmo na SP-ju. Ja, njihova igra je totalno šablonska, vedno so ene in iste akcije. Totalno dolgočasna igra ulgavnem...
podpišem... pa ravno tako kot italijani v zadnjih minutah igrajo na vse ali nič. Njih nažalost nemormo odpisat še, ker bodo pršli 120% daleč-na mojo žalost
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
LeillaLee napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Zadnjo njihovo tekmo na SP-ju. Ja, njihova igra je totalno šablonska, vedno so ene in iste akcije. Totalno dolgočasna igra ulgavnem...
podpišem... pa ravno tako kot italijani v zadnjih minutah igrajo na vse ali nič. Njih nažalost nemormo odpisat še, ker bodo pršli 120% daleč-na mojo žalost
Najbrž ne marata Nemčije.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov