Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
fajn povedano
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
[vanessa] napisal/-a: sam da je bla zmaga ZDA čudna, pa ne. Pač se jim je usralo (niti sami niso vedli, da jim bo ratalo), ma na srečo bojo hitro izpadli. Vse se vrača.
Jst mam pa en čuden filing, da bodo kar daleč, če ne še celo v finalu.....Mogoče bom celo stavila, da kej zaslužim Se mi zdi, da zadnja leta ogromno vlagajo v nogomet in bi se to lahko poznalo....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
poletje06 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja
Ok, tudi jaz bi še nekak prebolela, če bi nas Angleži namahal že v prvem polčasu z 3:0 in Američani Alžirce 2:0. Ampak, da daš gol v zadnjih sekundah: ja sorry, več sreče ko pameti. Sem dobila občutek, da je bil golman Alžircev na koncu čist poklapan, mogoče je hotu, da gre naprej Slovenija? Sicer pa, vem, da je butasto, da se jezim na sodnika, ampak tudi pri Starku ni vse štimalo pri sojenju. Sicer pa, Francozi so šli in FIFA si nikakor ne more privoščit, da ji izpadejo vsi favoriti in največji dobičkonosneži. Money makes the world go round. Angleži ne bodo prišli daleč, ker so vsaj meni pokazal, da so ena shitty reprezentanca, ki bi mogla bit danes že na avionu, Američani pa, hm... upam, da izpadejo takoj naslednjo rundo in da se antipatični Donovan pobere domov.
Na naše sem pa ponosna, dali so nam veliko veselja, pozitivne živčnosti, dokazali so nam, da je prav, da smo jih tako srčno spodbujali. Manjkal nam je kanček sreče. A po drugi strani ostaja grenak priokus zaradi vodstva proti Američanom z 2:0. Ampak, nevermind, se vidimo čez 4 leta!
Na naše sem pa ponosna, dali so nam veliko veselja, pozitivne živčnosti, dokazali so nam, da je prav, da smo jih tako srčno spodbujali. Manjkal nam je kanček sreče. A po drugi strani ostaja grenak priokus zaradi vodstva proti Američanom z 2:0. Ampak, nevermind, se vidimo čez 4 leta!
- alfredv
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2010
Pa kaj je narobe z vami - Sloveniija je dosegla največji nogometni uspeh v zgodovni tu pa večino folka grabi podalpski kompleks in samo jamrate - imamo super ekipo, ki igra kakovosten nogomet in z izkušnjami, ki jih šele pridobivajo, bodo samo vedno boljši ... če jih ne bo uničil slovenski negativizem
Sicer pa ne samo govorit - na netu je nogometna igra Goalmacher, kjer je lahko vsak vrhunski nogometaš - probaj, če si lahko ti boljši na http://www.goalmacher.com
Sicer pa ne samo govorit - na netu je nogometna igra Goalmacher, kjer je lahko vsak vrhunski nogometaš - probaj, če si lahko ti boljši na http://www.goalmacher.com
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
svaka čast našim (sej bodmo realni,...a smo lahko prčakvcal da še kam dalj pridejo?)..smo si vsaj promocijo nardil
sicer pa nevem, kr mal so me presenetl angleži, sm bla za njih pa jim res nekam ne gre najbol...zdej navijam za Špance
sicer pa nevem, kr mal so me presenetl angleži, sm bla za njih pa jim res nekam ne gre najbol...zdej navijam za Špance
Zivljenje je piskotek!
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
inaa napisal/-a:svaka čast našim (sej bodmo realni,...a smo lahko prčakvcal da še kam dalj pridejo?)..smo si vsaj promocijo nardil
Kaj v primeru, da se ZDA ne bi usralo in posledično ne bi blo gola, bi pa kr naenkrat bli sposobni it daleč (kljub temu da smo zgubili proti Angliji), ne?
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Ne razmišjajte o zaroti, ker je ni bilo. Nogometna tekma traja do zadnjega sodniškega žvižga. In vseeno je ali gol pade v 80. minuti ali pa 91. minuti. Ogromno tekem na najvišjem nivoju je bilo odločenih v zadnjih sekundah.
Treba je upoštevati vseh šest tekem v skupini, in videti , kateri dve reprezentanci sta bili boljši. Slovenija je zamudila osmino finala takrat, ko ni zadržala prednosti proti ZDA.
Alžirce smo srečno premagali. Anglija je bila boljša, čeprav je svoji dve prejšni tekmi komaj speljala z remijema.
Meni bi bilo najbolj všeč, če bi šli dalje ZDA in Slovenija, tudi po prikazanem bi bilo to zasluženo.
Sicer je pa v vsaki skupini isto, odločajo malenkosti. Tudi JAR, Avstraliji, Srbiji...ni veliko manjkalo do osmina finala.
V tolažbo lahko pričakujete izpad Anglije proti Nemčiji.
Argentina, Nemčija in Brazlija so reprezentance, ki so malce nad drugimi na tem SP, vse se pa lahko še spremeni.
Treba je upoštevati vseh šest tekem v skupini, in videti , kateri dve reprezentanci sta bili boljši. Slovenija je zamudila osmino finala takrat, ko ni zadržala prednosti proti ZDA.
Alžirce smo srečno premagali. Anglija je bila boljša, čeprav je svoji dve prejšni tekmi komaj speljala z remijema.
Meni bi bilo najbolj všeč, če bi šli dalje ZDA in Slovenija, tudi po prikazanem bi bilo to zasluženo.
Sicer je pa v vsaki skupini isto, odločajo malenkosti. Tudi JAR, Avstraliji, Srbiji...ni veliko manjkalo do osmina finala.
V tolažbo lahko pričakujete izpad Anglije proti Nemčiji.
Argentina, Nemčija in Brazlija so reprezentance, ki so malce nad drugimi na tem SP, vse se pa lahko še spremeni.
- mona-liza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2010
Jochie napisal/-a:... slovenija je pač to kar je. ni dovolj kvalitetna. borbenost, moštveni duh nista dovolj za več. kapo dol fantom za vse, ampak to je očitno naš vrhunec.
čaki mal, a nisi ti par postov nazaj neki govoril o velikih srcih naših nogometašev in debatiral z mano ko sem trdila, da samo to ni dovolj??
drgač pa kokrkol že... vsaka čast našim, jst sem res zelooo ponosna nanje in upam, da bodo Kek in njegov tim še naprej nadaljeval s tako dobrim delom... in jih bom pri tem z vso močjo podpirala
- mona-liza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2010
Na evo... je pa Slovakom ratal če nam ni... in spet ne vem kaj si mislt... Italjani mi grejo na jetra in jim prvošm da so popušili, sam to da so Slovaki pršli naprej mi je tud čist ravno... v bistvu ne ravno, po pravici povedan se mi fržmaga ker nam ni ratal... pa smo bli realno gledano boljši (tko v kvalifikacijah kt na sp)... sam očitno ma un tam zgori oz. kdorkol tala srečo slovake rajš kt slovence
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
poletje06 napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:A je še kdo poleg mene srečn, da grejo svetovni prvaki (predčasno) domou?
Me, me, me!!
jaaaaaa!!!!!!!! tooooooo! skačem od veselja hahaha jim privoščim - slovakom, da so se uvrstili naprej danes so ful dobro igrali
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov