Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mellyora - Debatorica
- Na forumu od: 22. 1. 2009
v nogometu je vse zlo relativno kot najbr ves.. in kot tudi opažaš se dogajajo presenečenja na letošnjem sp. jz bi najraje vidla d gresta ang in slo naprej. obe mi popolnoma ENAKO pomenita, tud ce sm rojena tu ampak sm zadnja leta vecinoma tam.. enostavno nekateri ne morejo tega razumet zato sm sam rekla, da navijam danes z obema zastavama.
hvalabogu da nasim fantom privoščim zmago ampak bi mi blo hudo, če bi anglija zgubila.. simple..in enostavno mi je hudo ko slovenia igra proti angliji.. nogomet mi pač ful pomeni in ja, se spomnm, ko je slovenia igrala proti angliji septembra 2009 v londonu. žal nism mogla it, sem pa sicer bla takrat cel mesec v exetru. in obcutki so bli mesani, po eni strani mi je blo hudo, ker je slovenia zgubila, po drugi sm bla vesela ker so angleži zmagal. mogoče bo najbolš da današnjo tekmo kar preskočim
hvalabogu da nasim fantom privoščim zmago ampak bi mi blo hudo, če bi anglija zgubila.. simple..in enostavno mi je hudo ko slovenia igra proti angliji.. nogomet mi pač ful pomeni in ja, se spomnm, ko je slovenia igrala proti angliji septembra 2009 v londonu. žal nism mogla it, sem pa sicer bla takrat cel mesec v exetru. in obcutki so bli mesani, po eni strani mi je blo hudo, ker je slovenia zgubila, po drugi sm bla vesela ker so angleži zmagal. mogoče bo najbolš da današnjo tekmo kar preskočim
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Še en fajn vic:
I asked Fabio Capello if he thought England would go 4-4-2 today. He said "No, I think they will go 7-4-7, it's bigger and offers more leg room."
I asked Fabio Capello if he thought England would go 4-4-2 today. He said "No, I think they will go 7-4-7, it's bigger and offers more leg room."
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^tale ga pa zmaga.
Aha, še en:
The England team visited an orphanage in Cape Town today. "It's heartbreaking to see their sad little faces with no hope", said Jamal aged 6.
Aha, še en:
The England team visited an orphanage in Cape Town today. "It's heartbreaking to see their sad little faces with no hope", said Jamal aged 6.
-
Mellyora - Debatorica
- Na forumu od: 22. 1. 2009
ampak stevie pa je sou naprej to me jezi ka smo taki, vera, da smo nepremagljivi se preden se je use lotilo..ma cak malo!! slovenija rabi se dost da bo nogometni narod ampak ne zarad talenta igralcev, ker so dobri ampak zaradi obnasanja useh okoli njih. drgač pa smola in se enkrat smola!!!!
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov