Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mona-liza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2010
McLarnovc napisal/-a:... so tole o efektivnosti pogruntali v hrvaškem nogometnem studiu-Afrovizija, ki je 10x boljši od tega našega skropucala(edino ta Mateja Janežič izgleda vsakič večja drolja... )...
ja, to je tud res... sicer hrvatajcev ne gledam, ampak sej človk ne rabi gledat tujih tv da ugotovi kakšen dolgcajt je tale naš fuzbal studio ... da ne govorim o komentatorjih... še najboljša sta Peter Kavčič pa Urban Lavrenčič k vsaj data mal življenja od sebe... sam kaj k sta kao še med bl zelenimi in jima zarad tastarih grebatorjev ala Bergant, Milovanoviš, Stare dajo za komentirat sam vsako deseto tekmo pa še to tako, k med fuzbal eksoti... ostali so pa živ obup in Berganta (ta me je še najbl razočaral... zgleda da sta mu s kilami uplahnla tud nekdanja naspidiranost in smisel za humor) bi si lahk posnela za uspavanko
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Meni je pa od naših Stare še najboljši....
Sicer pa tekem ne gledam na SLO 2 ampak na HRT 2, kjer je komentar precej boljši in studio tudi...pa še bolj sexy voditeljice imajo...
Sicer pa tekem ne gledam na SLO 2 ampak na HRT 2, kjer je komentar precej boljši in studio tudi...pa še bolj sexy voditeljice imajo...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Hvala bogu, da odlično lovim hrvaški digitalni signal , ker mi slabo rata če samo slišim tega Milovanoviča in ostale naše dripce ...no, stareta in berganta še preživim no...
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 20. Jun. 2010 17:58, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Bogi s.korejci, njihov šef jih bo tak al tak obglavil, ko se vrnejo
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani