Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
*mala* napisal/-a:Jochie napisal/-a:*mala* napisal/-a: Angleži nimajo nič za izgubit, pa kljub temu, da niso pokazal veliko imajo same vrhunske igralke.
Meni se pa ne zdijo ravno vrhunski. Vratar slab, napadu ne gre, tudi v obrambi ter na sredini polno napak. Angleška liga je moćna zaradi tujcev in ne zaradi Angležev. Precenjeni so, na prvenstvu je vsaj 10 boljših ekip.
- mona-liza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2010
jochie mal si zašel... o tem da so naši že samo z uvrstitvijo na SP opravl fenomenalno delo sploh ni debate... še dons se čudim kako nam je uspelo majhni kot smo na svetovnem nogometnem zemljevidu... fantje si res zaslužijo najvišje spoštovanje in čast ne glede na to, kakšen bo njihov izkupiček na sp...
kar sem hotla povedat s prejšnjim komentarjem je, da si ti lohk vrhunsko fizično oz. kondicijsko pripravljen in obvladaš nogomet v nulo, ampak to je po moje še zmer samo pol opravljenega dela (kar koneckoncev dokazuje tud primer ki si ga dal)... druga polovica je pa v glavi in če tam ne moreš/znaš pošlihtat stvari potem je težka dobro igrat
kar sem hotla povedat s prejšnjim komentarjem je, da si ti lohk vrhunsko fizično oz. kondicijsko pripravljen in obvladaš nogomet v nulo, ampak to je po moje še zmer samo pol opravljenega dela (kar koneckoncev dokazuje tud primer ki si ga dal)... druga polovica je pa v glavi in če tam ne moreš/znaš pošlihtat stvari potem je težka dobro igrat
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
raje govorimo tukaj o tehnično-taktični zrelosti in izkušnjah, kajti nekdo, ki pride v reprezentanco in igra v evropi mora imeti glavo pošlihtano...
oz. lahko govorimo kar o kvaliteti...
so pa seveda izjeme po svetu, kot so cassano, balotelli, adriano pa še kdo bi se našel...
oz. lahko govorimo kar o kvaliteti...
so pa seveda izjeme po svetu, kot so cassano, balotelli, adriano pa še kdo bi se našel...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
tor- s tem se čist strinjam, da je veliko boljših ekip kot so Angleži, imajo pa vseeno kar nekaj "stebrev" svojih ekip. Bi pa nujno rabili boljšega vratarja.
We'll see
Upam, da Paragvaj zmaga (trenutno vodi za 1 gol po 1. polčasu)
We'll see
Upam, da Paragvaj zmaga (trenutno vodi za 1 gol po 1. polčasu)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- mona-liza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2010
jochie ne bit tko lesen no... itak da ne igrajo bebci iz polja na sp... gre za to, da predhodna tekma hočeš nočeš pusti v glavi določene posledice... tko kot npr. ko delaš izpite na faksu... če npr. prvega nardiš greš še z večjo voljo in zagonom delat druzga... če pa prvega rukneš (še posebej če si se ful učil in znal vse razen zadnjega vprašanja, ki pa je bil najpomembnejši), pol ti pa za druzga skor 90% bl al manj dol pade... a je tako al ni??
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
ITALIJA!
It was forever..but it didnt last long..
-
Jochie - Cosmopsiho
mona liza...imaš prav po eni strani, po drugi se pa ne strinjam...
po mojem tale "spodrsljaj" z zda ne bo vplival na psiho pred tekmo z rusijo: fantje so ekipa, delajo vsi za enega, eden za vse, kek je očitno dober motivator, poleg tega pa je svetovno prvenstvo tržnica za nogometaše, tako da...motivacije ne bo manjkalo...
mislim, da lahko tekmo v škodo slovenije odloči le kakšno pomanjkanje koncentracije oz. individualna napaka...
kar pomeni, da lahko odloči boljša kvaliteta posameznikov angleške ekipe...
ampak še vedno verjamem v naše fante...
sicer pa itak oba veva, kaj misliva...
po mojem tale "spodrsljaj" z zda ne bo vplival na psiho pred tekmo z rusijo: fantje so ekipa, delajo vsi za enega, eden za vse, kek je očitno dober motivator, poleg tega pa je svetovno prvenstvo tržnica za nogometaše, tako da...motivacije ne bo manjkalo...
mislim, da lahko tekmo v škodo slovenije odloči le kakšno pomanjkanje koncentracije oz. individualna napaka...
kar pomeni, da lahko odloči boljša kvaliteta posameznikov angleške ekipe...
ampak še vedno verjamem v naše fante...
sicer pa itak oba veva, kaj misliva...
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
mona-liza napisal/-a:jochie mal si zašel... o tem da so naši že samo z uvrstitvijo na SP opravl fenomenalno delo sploh ni debate... še dons se čudim kako nam je uspelo majhni kot smo na svetovnem nogometnem zemljevidu... fantje si res zaslužijo najvišje spoštovanje in čast ne glede na to, kakšen bo njihov izkupiček na sp...
Se strinjam s temle! Za našo malo državico je bil že to ogromen dosežek, da smo prišli sploh na svetovno prvenstvo! Pa tudi, če bi vse tekme zgubili, to ne bi bila katastrofa, ker so že sedaj ogromno dosegli.
Zdej v JAR so pa še dokazali, da so boljši kot marsikatera druga reprezentanca, kar je pa še večji plus in dobra reklama za nas! Bo vsaj malo več ljudi vedelo kje je Slovenija
-
Jochie - Cosmopsiho
razlika med to ekipo in katančevo je pa tudi ta, da so katančevi z uvrstitvijo na SP izgubili "motivacijo" in se niso pripravljali oz. so šli na izlet, zato je bil Katanec tudi tako živčen, Kekovi pa so pripravljeni in motivirani.
to mi je osebno dejal eden od visokih funkcionarjev NZS.
to mi je osebno dejal eden od visokih funkcionarjev NZS.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov