Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Ma Italia ima svojo igro, ne. Sm že pozabla kako se ji reče In jim vedno uspe (tok tok) jaz mislim, da v semifinale pridejo
To pa je ekipa (če kero zanima)
Portieri: Buffon, Marchetti, De Sanctis.
Difensori: Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Maggio, Bonucci, Criscito, Bocchetti.
Centrocampisti: Pirlo, Gattuso, De Rossi, Montolivo, Camoranesi, Palombo, Marchisio, Pepe.
Attaccanti: Quagliarella, Iaquinta, Di Natale, Gilardino, Pazzini.
Z Buffonom, Cannavarom, Zambrotto, Pirlotom, Gattusom, De Rossijem, Di Natale... še vedno majo upanje
To pa je ekipa (če kero zanima)
Portieri: Buffon, Marchetti, De Sanctis.
Difensori: Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Maggio, Bonucci, Criscito, Bocchetti.
Centrocampisti: Pirlo, Gattuso, De Rossi, Montolivo, Camoranesi, Palombo, Marchisio, Pepe.
Attaccanti: Quagliarella, Iaquinta, Di Natale, Gilardino, Pazzini.
Z Buffonom, Cannavarom, Zambrotto, Pirlotom, Gattusom, De Rossijem, Di Natale... še vedno majo upanje
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
uf js pa lih SAMO za Italjio NE navijam...kadarkol bežno spremljam kakšno tekmovanje zmeri, ampak čist zmeri se nekak tko izide da italjanarji naprej pridejo, tud če so bli prej zadnji v skupini...
drugač pa navijam za Anglijo, Španijo pa Nizozemsko. tekem ne bom gledala ker so mi brezvezne, finale pa mogoče, odvisno od časa..
mi je pa pr celmu cirkusu še najbolj ušeč fifa official song 2010
drugač pa navijam za Anglijo, Španijo pa Nizozemsko. tekem ne bom gledala ker so mi brezvezne, finale pa mogoče, odvisno od časa..
mi je pa pr celmu cirkusu še najbolj ušeč fifa official song 2010
Zivljenje je piskotek!
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
^^ Če pa znajo
Sm se spomnila, catenaccio je način igre
Sm se spomnila, catenaccio je način igre
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Pirlo se je poškodoval- vsaj prvo in drugo tekmo ne bo igral.
Jaz tudi upam na njih (potiho) .
Jaz tudi upam na njih (potiho) .
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sam še 2 dni. Kak kul.
Js vam povem, da boste razočarane nad Italijo V četrtfinalu jih bo Španija ven vrgla
Js vam povem, da boste razočarane nad Italijo V četrtfinalu jih bo Španija ven vrgla
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
inaa napisal/-a:uf js pa lih SAMO za Italjio NE navijam...kadarkol bežno spremljam kakšno tekmovanje zmeri, ampak čist zmeri se nekak tko izide da italjanarji naprej pridejo, tud če so bli prej zadnji v skupini...
jst sm tudi ANTI italia
Španija in Argentina Na 1. mestu seveda najbolj držim pesti za Slovenijo in upam da nam rata pridet čimdlje, v (pol)finalu pa jih lih ne morem pričakovat ...
Let's swim to the moon .....
-
*mala* - Cosmopsiho
Uraden komad SP (luštn video).
Uradna maskota Zakumi:
Kjut
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- spice girl
- Cosmofrik
Mislim, da se Španija in Italija do finala ne moreta srečat. Sicer, jaz sem za Argentino, vendar bi v primeru Španija-Italija držala za Italijo.
A ima katera doma album?
A ima katera doma album?
-
*mala* - Cosmopsiho
Lahko lahko Španija je v H, Italija v F, v osmini so sta tekmi:
F1- E2 ter H1 - G2. V četrtfinalu pa zmagovalki teh dveh tekem. Torej če je vsaka prva na lestvici in zmaga v osmini se srečata v četrtfinalu Zmagovalec pa potem z Argentino (če seveda pride do tam) v polfinalu. Mam vse splaniran
F1- E2 ter H1 - G2. V četrtfinalu pa zmagovalki teh dveh tekem. Torej če je vsaka prva na lestvici in zmaga v osmini se srečata v četrtfinalu Zmagovalec pa potem z Argentino (če seveda pride do tam) v polfinalu. Mam vse splaniran
- spice girl
- Cosmofrik
Pa res, sem spregledala četrtfinale oz. sem gledala napačne črke. Vseeno držim za Itaijo- v primeru s Španijo
Nani se je tudi poškodoval
Nani se je tudi poškodoval
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Pomoje itak že vse veste o sporedih in tralala, mene sice ne gane , ampak tale stran mi je pa fajn narjena: http://www.marca.com/deporte/futbol/mun ... glish.html
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
spice girl napisal/-a:Mislim, da se Španija in Italija do finala ne moreta srečat. Sicer, jaz sem za Argentino, vendar bi v primeru Španija-Italija držala za Italijo.
A ima katera doma album?
Vsaka reprezentanca se lahko z vsako sreča do finala!
*mala* obvlada .
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
spice girl napisal/-a:A ima katera doma album?
ne, ker mi je brezveze dajat denar za slikce
se pa lahko na FIFI-ni spletni strani registriraš in potem zbiraš slikce v virtualnem albumu (tukaj jih pa zbiram hehe)
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov