Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 535 prispevkov
• Stran 3 od 36
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36
Naslednja
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:02, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Mellyora - Debatorica
- Na forumu od: 22. 1. 2009
ah, bullshit, to d se nekatere punce začnejo nad nogometom navduševat sam takrat "ko je treba" sux!! je bedasto in smešno za videt ka maj nimajo pojma o čem se gre.. alpa sam zto d bojo njihovi fantki fascinirani kolk majo one rade nogomet, mislm halo, (jz sm mela zmer tako "srečo" d sm večji fan nogometa ku moji bivši fantje
zdej, spremljam ga že od kar vem zase no mogoče pretiravam,ne lih od tax
ampak, redno spremljam SP in EP vsakič ko je. sam priznam, da men je večji užitek spremljat CL, tega ni šans d zamudim.. in definitivno ne spremljam nogometa zrd ne vem naslajanja in slinjenja d kolk je Beckham oh in sploh..čeprou ajde no, itak d je paše, če so fantje še simpatični za pogledat.
ampak, redno spremljam SP in EP vsakič ko je. sam priznam, da men je večji užitek spremljat CL, tega ni šans d zamudim.. in definitivno ne spremljam nogometa zrd ne vem naslajanja in slinjenja d kolk je Beckham oh in sploh..čeprou ajde no, itak d je paše, če so fantje še simpatični za pogledat.
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ja in?
Js tud spremljam fuzbal že od sredine osnovne šole in vem o njemu več kot 90% oseb okoli mene (vključno s fantom), pa mi čist vseen če se ene le takrat navdušujejo nad nogometom. Kakor tist čredni nagon na FB ob naši uvrstitvi na SP. Sej če se kašen fant zaplete v pogovor z njimi o nogometu hitro ugotovi do kje sega njihovo znanje
Sicer pa komi čakam SP (in ne vem zakaj mora bit vedno junija ko so izpiti ). Za Beckhama mi dol visi (znajo bit še boljši brez njega).
Navijam pa za Argentino in Španijo. Še posebno Argentinci znajo bit resni kandidati za prvaka (mislim da je prišel njihov čas )
Js tud spremljam fuzbal že od sredine osnovne šole in vem o njemu več kot 90% oseb okoli mene (vključno s fantom), pa mi čist vseen če se ene le takrat navdušujejo nad nogometom. Kakor tist čredni nagon na FB ob naši uvrstitvi na SP. Sej če se kašen fant zaplete v pogovor z njimi o nogometu hitro ugotovi do kje sega njihovo znanje
Sicer pa komi čakam SP (in ne vem zakaj mora bit vedno junija ko so izpiti ). Za Beckhama mi dol visi (znajo bit še boljši brez njega).
Navijam pa za Argentino in Španijo. Še posebno Argentinci znajo bit resni kandidati za prvaka (mislim da je prišel njihov čas )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Mellyora napisal/-a:ah, bullshit, to d se nekatere punce začnejo nad nogometom navduševat sam takrat "ko je treba" sux!! je bedasto in smešno za videt ka maj nimajo pojma o čem se gre.. alpa sam zto d bojo njihovi fantki fascinirani kolk majo one rade nogomet, mislm halo, (jz sm mela zmer tako "srečo" d sm večji fan nogometa ku moji bivši fantje
Jaz tudi spremljam EP in SP odkar vem zase Moj fant skoraj ne spremlja nogometa, začne kar z očmi zavijat, ko rečm da bom nogomet gledala pa se začne pritoževat, da on bi pa kaj drugega gledal
Zagotovo pa nogometa ne gledam zarad 'lepih' nogometašev, ker mi sploh noben ni kej preveč všeč, še posebi ne Beckham, ki mi je en polizanc
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:02, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tina Verbič - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Veliki Gaber
Mellyora napisal/-a:ah, bullshit, to d se nekatere punce začnejo nad nogometom navduševat sam takrat "ko je treba" sux!! je bedasto in smešno za videt ka maj nimajo pojma o čem se gre.. alpa sam zto d bojo njihovi fantki fascinirani kolk majo one rade nogomet
...
in definitivno ne spremljam nogometa zrd ne vem naslajanja in slinjenja d kolk je Beckham oh in sploh..čeprou ajde no, itak d je paše, če so fantje še simpatični za pogledat.
hehe, bi se kar strinjala...
drugače pa - moj favorit? recimo Argentina... majo dost dobro ekipo, Messija (ki je itak najboljši ), mogoče jim pa rata...
Glede Slovenije pa... hja, no, težko je bit optimističen, če smo realni... nasprotniki sicer niso lih nekej ful težki (če pogledamo, koga vse bi lahko dobili, smo jo kar dobro odnesli ), ampak nikoli ne podcenjuj nasprotnika ... jim pa želim vse najboljše, itak... bomo vidli...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:04, skupaj popravljeno 1 krat.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Tokratni favorit- moj je Argentina. Edini minus, mi je Maradona, res ga ne maram. Žal mi je, ker ni poklical Zanettija, ki si pošteno zasluži svetovno prvenstvo. Sicer pa je tudi meni žal za Beksa.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Ah, jaz že komaj čakam
Si upam trdit, da bo Italia prišla vsaj v semifinale (polfinale )
Za Slovenijo sicer držim pesti, ampak si ne delam utvar
Imam pa zelo lepe spomine na pretekla svetovna
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ne pa ne bo, ne pa ne bo
Js sm za Argentino in Španijo
Js sm za Argentino in Španijo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
a_pikica_a napisal/-a:Ah, jaz že komaj čakam
Jaz sem tudi upala na Italijo (še vedno potiho) ampak, ko sem videla ekipo... ne vem no, iz skupine bodo prišli, potem naprej pa ne bi rekla- čeprav ima Italija ponavadi sranje in jim uspe
Za Slovenijo nimam nekega filinga, edino kar upam je, da zmagajo ZDA- kar pa bo zelo težko.
Drugače pa moj fant navija za Anglijo
Španija pa je moj drugi favorit.
Prvi neprebran prispevek • 535 prispevkov
• Stran 3 od 36
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov