Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 22. Jun. 2010 16:11

Dioniz napisal/-a:Mam občutek, da boste nekateri proti vsakemu boljšemu nasprotniku govorili, da nimamo šans.

Na koncu bomo v finalu pa bote še vedno pesimistični, da nimamo šans :D

You're reading my mind.

Slovenci pač...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 22. Jun. 2010 17:00

[vanessa] napisal/-a:
Kako pa ti to veš? :D Zakaj je sploh dobro, da vse tko usmerja FIFA?

Rusija v nogomet vlaga ogromno denarja, mi pa nič. Rusov bi na SP prišlo nekaj deset tisoč, slovencev je pa 800. Rusi bi tam zapravljali na veliko, naši pač ne... Rusi imajo ogromno denarja, ki ga lahko potalajo pod mizo, mi pa ne... Itd... Štekaš? :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 22. Jun. 2010 17:30

Dioniz napisal/-a:Mam občutek, da boste nekateri proti vsakemu boljšemu nasprotniku govorili, da nimamo šans.

Na koncu bomo v finalu pa bote še vedno pesimistični, da nimamo šans :D
Lepo, da si optimist, ampak pretiravat pa spet ni treba.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Jun. 2010 18:09

Me zanima kakšna so bila vaša mnenja o naši ekipi pred SP. Kar naenkrat vsi največji oboževalci. Gledam tudi po osebah okoli mene, v naših koncih. Prej par let pizdili čez naše, kak so nespodobni, kar naenkrat pa...

Francija je bila favourit le na papirju. Ne vem kaj imajo bivši naslovi veze s trenutno reprezentanco.

Že par strani čakam en odgovor:
Dioniz napisal/-a:samo si res čudna... :?

Why? :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 22. Jun. 2010 18:11

Če te res zanima si malo poglej vzdušje v Mariboru po tekmi z Rusijo - to je bilo pred svetovnim prvenstvom. Verjemi, da še takšnega vzdušja od kar Slovenija obstaja ni bilo.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Jun. 2010 18:20

Okey, sem pozabila še to tekmo oment poleg SP :D

V prejšnjih kvalifikacijah za SP in zadnjih za EP je imela pa še Slovenija bore malo oboževalcev. Vsi ratajo oboževalci, ko jim gre dobr, drgač nima pa nihče nič lepega za povedat čez naše nogometaše. Mogoče pa le js poznam preveč takih "oboževalcev" (pa ne le glede reprezentančnih tekem).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 22. Jun. 2010 18:29

Slika
:D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
poletje06
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja

Neprebrana objavaNapisal/-a poletje06 » 22. Jun. 2010 18:46

Francozi so si danes po tekmi rekli: Pa ni panike, sej bomo imeli fajn družbo na avionu, Angleže! :D
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 22. Jun. 2010 21:06

Kdo bi si mislu, da bojo tko hitro izpadli.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Jun. 2010 21:08

Eh, who cares :P

Argentina kmalu do tretje zmage :) :)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 22. Jun. 2010 23:43

..Evelyn.. napisal/-a:Slika
:D

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Mellyora » 23. Jun. 2010 5:06

men bo pa tko hudo spremljat tekmo :( na eni strani gerrard in carra in ostali iz "mojga" LFC na drugi strani moji slovenčki... jz ne morem dihat že zdej :( navijam z dvemi zastavami jutri :D
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 23. Jun. 2010 8:36

Mellyora napisal/-a:men bo pa tko hudo spremljat tekmo :( na eni strani gerrard in carra in ostali iz "mojga" LFC na drugi strani moji slovenčki... jz ne morem dihat že zdej :( navijam z dvemi zastavami jutri :D

No in ker si že takšna strastna navijačica LFC-ja me zanima na kolikih njihovih tekmah si že bila, če ni skrivnost?
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Mellyora » 23. Jun. 2010 8:48

nope, nobena skrivnost ni, bla 8.4.2010 ko so igrali proti benfici, 25.4. proti Burnleyu in 29.4. proti atleticu madridu :) prakticno sm skor usak mesec v angliji, v liverpoolu ne lih tko pogosto ma useeno. mimogrede spremljam jih od leta 95. in letosnjo sezono se bom potrudla, da bom na vecih tekmah.. tko, da ja, mogoče mi to celo vec pomeni, ker tam vejo kaj je nogomet, slovenci se pa LE uvrstijo na sp pa so cist posrani. nič proti, konc koncev je to moja drzava ampak...
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 23. Jun. 2010 9:01

Mellyora napisal/-a:nope, nobena skrivnost ni, bla 8.4.2010 ko so igrali proti benfici, 25.4. proti Burnleyu in 29.4. proti atleticu madridu :) prakticno sm skor usak mesec v angliji, v liverpoolu ne lih tko pogosto ma useeno. mimogrede spremljam jih od leta 95. in letosnjo sezono se bom potrudla, da bom na vecih tekmah.. tko, da ja, mogoče mi to celo vec pomeni, ker tam vejo kaj je nogomet, slovenci se pa LE uvrstijo na sp pa so cist posrani. nič proti, konc koncev je to moja drzava ampak...

Ok ok I give up. Pri nas je večina kvazi navijačev raznih španskih/italijanskih/angleških klubov in sem pričakoval da si ena izmed njih, vendar kot vidim nisi. :wink:

Glede nogometa pa tole: reprezentanca vredna pol miljarde evrov, ne zmore premagati Alžirije, ki je 105. reprezentanca na svetu, neka zanič Slovenija pa jo lahko...Ja, prav imaš, v Angliji je nogomet res na visokem nivoju, kot se je lahko cel svet prepričal.

E
A
S
Y
What has happened to easy?

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov