Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mona-liza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2010
McLarnovc napisal/-a: Imam občutek, da nas bodo angleži zgazili kot mrčes...
ne pretiravej no... mal več samozavesti prosm... tud če zgubimo smo bli dobri
kar se pa trenutne tekme tiče pa navijam za Honduras... španci mi grejo glih ene tok na jetra k italjani
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Jst pa mislim da naši imajo možnost za remizirat z Angleži. Glede na to, da so Angleži čisto živčni, ker morejo zmagat, naši bojo prišli pa bolj mirni in samozavestni na igrišče. Zdej upam da ne preveč, da se ne bojo prišli 'igrat' na igrišče, ampak Angležem pa njihova živčnost tudi ne bo pomagala.
Let's swim to the moon .....
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Mah jz sm čisti pesimist glede naših šans z Anglijo dej no, ne ga srat, eno boljših reprezentanc bomo mi, ki se nam je letos posralo pridt na sp, zmagali.. nevem no..če se to zgodi bom pa res začela verjet v nemogoče.
It was forever..but it didnt last long..
-
Libido. - Cosmopsiho
..Evelyn.. napisal/-a:Mah jz sm čisti pesimist glede naših šans z Anglijo dej no, ne ga srat, eno boljših reprezentanc bomo mi, ki se nam je letos posralo pridt na sp, zmagali.. nevem no..če se to zgodi bom pa res začela verjet v nemogoče.
o tem kolko je angleška reprezentanca v resnici dobra smo govorili eno al dve strani nazaj ... predvsem letos se mi ne zdi njihova igra nič kaj kvalitetna ...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Ok, ampak Angliji gre mogoče letos slabše(ne slabo) medtem ko gre Sloveniji v primerjavi z Anglijo obupno že celotno obdobje obstoja reprezentance.
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
..Evelyn.. napisal/-a:Ok, ampak Angliji gre mogoče letos slabše(ne slabo) medtem ko gre Sloveniji v primerjavi z Anglijo obupno že celotno obdobje obstoja reprezentance.
Angliji gre že 40 let slabo, od leta 1966 dalje niso igrali v finalu SP ali EP. Ne spadajo med velike reprezentance.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
tor napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Ok, ampak Angliji gre mogoče letos slabše(ne slabo) medtem ko gre Sloveniji v primerjavi z Anglijo obupno že celotno obdobje obstoja reprezentance.
Angliji gre že 40 let slabo, od leta 1966 dalje niso igrali v finalu SP ali EP. Ne spadajo med velike reprezentance.
Sj ne mormo sploh primerjat kariere teh dveh in njihovo uspešnostm, ker je že sama udeležba v športni panogi neprimerljiva. Jz še vedno močno dvomim, da bodo naši igro odlično odigrali, angleži pa popustil v zadnji tekmi. Šanse za to so skor nične.
- /\/\4t3j
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 12. 2007
McLarnovc napisal/-a:Libido. napisal/-a:7:0
Da ne bo kak podoben rezultat v sredo ob 16h. Imam občutek, da nas bodo angleži zgazili kot mrčes...
Če bi spremljal angleške medije bi videl, da imajo sami s sabo preveč težav... Malo pojdi na Guardian, BBC ipd., boš videl, da še sami ne vedo kako in kaj. Mogoče bodo za las zmagali, ČE slučajno bodo, več kot to pa zagotovo ne.
Ni se nam treba bati angležev; resničen sovražnik je fifa. Ti ''bogovi'' znajo marsikaj spremeniti in že mnogokrat so(svetovno prvenstvo '86 na primer: YU - ESP). Anglija pač ne sme izpasti...
-
poletje06 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja
..Evelyn.. napisal/-a:Mah jz sm čisti pesimist glede naših šans z Anglijo dej no, ne ga srat, eno boljših reprezentanc bomo mi, ki se nam je letos posralo pridt na sp, zmagali.. nevem no..če se to zgodi bom pa res začela verjet v nemogoče.
sorry, ampak morem se vtkanit v tvoj (neumen) post:
1. očitno ne spremljaš skupine C od začetke, Anglija je v naši skupini NAJSLABŠA reprezentanca, da ne omenim, da jih je Alžirija prejšni teden sprehajala po igrišču.. Tudi drugače angleška reprezentanca ni najbolša reprezentanca, je samo skupek nekaj boljših igralcev iz svojih klubov, ki pa bi bili itak nula brez tujih igralcev. Rooney, katastrofa. Cel lolek, če za sabo nima sira Fergusona in uigranega kolektiva iz Manchestra. Njega lahko že mirno odpišem za kakšen gol proti Sloveniji. Mogoče nam zna edino preglavice delat Joe Cole, ki bo, sem 100%, začel jutrišnjo tekmo.
2.Si ti gledala iste kvalifikacije za SP kot mi vsi ostali? Očitno ne, ker če ne bi vedela, da naši niso zgolj zaradi sreče na SP, ampak zato, ker so dejansko pokazali, da so sposobni igrat nogomet na veliki ravni.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js pa pravim da bo jutri ravno Rooney zadel, vsaj 2× Upam samo, da nas ne bodo povozili kot Portugalci S Korejce.
Po mojem mnenju so naši so bili v kvalifikacijah za cel razred boljši kot so na SP.
Aja, pa Dioniz- še vedno nisem dobila odgovora zakaj sem čudna, če nisem strastna navijačica Slovenije?
Po mojem mnenju so naši so bili v kvalifikacijah za cel razred boljši kot so na SP.
Aja, pa Dioniz- še vedno nisem dobila odgovora zakaj sem čudna, če nisem strastna navijačica Slovenije?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Libido. - Cosmopsiho
/\/\4t3j napisal/-a:Če bi spremljal angleške medije bi videl, da imajo sami s sabo preveč težav... Malo pojdi na Guardian, BBC ipd., boš videl, da še sami ne vedo kako in kaj. Mogoče bodo za las zmagali, ČE slučajno bodo, več kot to pa zagotovo ne.
ma jst poskušam to dopovedat (sej se povsod! govori o tem), pa me noben ne posluša dobri ali ne dobri, za tako pomembno tekmo (kot je ta za njih) moraš bit tudi psihično dobro pripravljen, kar pa za njih ne bi mogla rečt da so ..
/\/\4t3j napisal/-a:Ni se nam treba bati angležev; resničen sovražnik je fifa. Ti ''bogovi'' znajo marsikaj spremeniti in že mnogokrat so(svetovno prvenstvo '86 na primer: YU - ESP). Anglija pač ne sme izpasti.
to bi pa znal bit problem, ja FIFA ima svoje načrte o tem kdo naj bi igral v osmini finala ... če dam samo en, najbolj očiten primer - tista sumljivo dosojena 11-metrovka na tekmi Italija:Nova Zelandija .. Italija si pač ne bi smela privoščit da zgubi in izpade, ker veljajo za favorite .. čeprav letos niso pokazali prav nič, ma na koncu jim bo čudežno ratalo pridet v polfinale ...
čeprav če tako pogledaš .. sej gremo lahko naprej angleži IN mi mi bi bli prava senzacija, če bi prišli v osmino finala, zadnji teden se povsod tolko govori o nas, potem bi se še več ..
ubistvu imamo ful šans za it naprej, edina možnost da izpademo je da mi zgubimo in ZDA zmaga .. da gremo naprej je pa ful možnih kombinacij
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov