Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
tor napisal/-a:Jochie napisal/-a:takooooooooooooooooooooooo
sami milanisti in juventini so v ekipi...
Če pa v Interju ne najdeš Italijana
Saj. lol
Upam, da se bo Italia dobro odrezala, kljub temu, da na vratih ne bo Buffona
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
tipično nogometno slovensko *mala*... ti bi dejansko mela raje, da slovenije ni na svetovnem prvenstvu samo, da ne bi rabla navijat za njih pa se sekirat pa kalkulirat?? To je ravno čar!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sej ne navijam za naše Tud nič blazno ne rabim preračunavat, da vem koliko kdo rabi, da gre naprej. Sekiram se pa tud ne, če pridejo naprej, al pa ne.
Ni mi všeč ves ta pomp glede naše uvrstitve. Na naših spletnih straneh in oddajah je preveč govora o naših (tudi takrat ko ne igrajo), js bi pa namesto tega raje novice o drugih (že na prvih parih straneh sem pisala o tem)
Mah, najboljš da me prisilno izselijo iz naše države, ker si drznem to, da ne navijam za njih in pravim, da ne bodo zmagali proti Angliji.
Ni mi všeč ves ta pomp glede naše uvrstitve. Na naših spletnih straneh in oddajah je preveč govora o naših (tudi takrat ko ne igrajo), js bi pa namesto tega raje novice o drugih (že na prvih parih straneh sem pisala o tem)
Mah, najboljš da me prisilno izselijo iz naše države, ker si drznem to, da ne navijam za njih in pravim, da ne bodo zmagali proti Angliji.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
poletje06 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja
McLarnovc napisal/-a:poletje06 napisal/-a:
Remi proti Angliji oziroma zmaga proti Angliji je realna, glede na to, kakšno igro kažejo Angleži.
Zdaj sigurno ne bodo tako igrali. Pomoje jih je po tekmi z alžirijo Fabio Capello zmerjal po italjansko....
Dejstvo je, da angleška reprezentanca ni tako dobra. Zakaj? Ker so njihovi klubi dobri samo zaradi tega, ker so notri Španci, Francozi, Italijani, in drugi... Lepo se vidi, da je Rooney čista nula, če nima ob sebi kolektiva iz Manchestra... Isti primer je Messi. Angleška reprezentanca nikoli ni bila med najbolšimi in mislim, da glede na bledo igro je čas, da spakirajo kufre, ker jaz takega sranja v osmini finala ne mislim gledat Sicer sem mnenja, da jim bo voda pošteno v grlo tekla, morajo nujno zmagati, ampak glede na to kar kažejo, se to ne bo zgodilo. Jaz rečem, da bodo Alžirci premagali še ZDA, ker so proti Angležom res pokazali neko uigranost, lep nogomet, tako da ZDA in Anglija lahko gresta v sredo po tekmah kar domov. Angleže bodo pa itak razni Daily Mail-i in Suni požrl, da o navijačih ne govorim. To kar kažejo Angleži letos je sramota za njihov nogomet.
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
mona-liza napisal/-a:kaj pa pravite na to da so slovaki tako popušili? ... a je to sindrom katančeve ekipe ali pač frustracije zarad tistega gola NZ v 93 minuti prejšnje tekme?
Od vseh 32 ekip zaenkrat Slovaki delujejo najslabše. Paragvaj je bil itak velik favorit v tej tekmi.
Nova Zelandija vodi 1-0 proti Italiji , prvenstvo je vsak dan boljše in zanimivejše
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
*mala*, v slovenskih medijih se bo valda največ govorilo o slovenski reprezentanci. tako kot v vsaki državi pišejo o svojih nogometaših. če te tolko moti, potem spremljaj raje tuje medije.
drugače pa opažam, da ful ljudi ne mara italijanov. joooj, ko bi vsaj zgubili!
drugače pa opažam, da ful ljudi ne mara italijanov. joooj, ko bi vsaj zgubili!
Let's swim to the moon .....
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
poletje06 napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:poletje06 napisal/-a:
Remi proti Angliji oziroma zmaga proti Angliji je realna, glede na to, kakšno igro kažejo Angleži.
Zdaj sigurno ne bodo tako igrali. Pomoje jih je po tekmi z alžirijo Fabio Capello zmerjal po italjansko....
Dejstvo je, da angleška reprezentanca ni tako dobra. Zakaj? Ker so njihovi klubi dobri samo zaradi tega, ker so notri Španci, Francozi, Italijani, in drugi... Lepo se vidi, da je Rooney čista nula, če nima ob sebi kolektiva iz Manchestra... Isti primer je Messi. Angleška reprezentanca nikoli ni bila med najbolšimi in mislim, da glede na bledo igro je čas, da spakirajo kufre, ker jaz takega sranja v osmini finala ne mislim gledat Sicer sem mnenja, da jim bo voda pošteno v grlo tekla, morajo nujno zmagati, ampak glede na to kar kažejo, se to ne bo zgodilo. Jaz rečem, da bodo Alžirci premagali še ZDA, ker so proti Angležom res pokazali neko uigranost, lep nogomet, tako da ZDA in Anglija lahko gresta v sredo po tekmah kar domov. Angleže bodo pa itak razni Daily Mail-i in Suni požrl, da o navijačih ne govorim. To kar kažejo Angleži letos je sramota za njihov nogomet.
Ja končno nekdo k je to pogreuntu. Mi ni blo nikoli jasno zakaj vsi na veliko hvalijo Angleže. Eno so angleški klubi, neki drugega pa angleška reprezentanca (čeprou se mi zdi, da bojo na zadnji tekmi dali vse od sebe).
Španska je pa dobra zato, ker je itak 3/4 igralceu pr Barci al pa Realu.
No, dokler ne zmagajo Italjani je meni prou uredu.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^je že tor povedal.
Dol mi visi, sam me je pa zmotilo, da je ostal neopažen, heh.tor napisal/-a:Meni se pa ne zdijo ravno vrhunski. Vratar slab, napadu ne gre, tudi v obrambi ter na sredini polno napak. Angleška liga je moćna zaradi tujcev in ne zaradi Angležev. Precenjeni so, na prvenstvu je vsaj 10 boljših ekip.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
*mala* napisal/-a:Sej ne navijam za naše Tud nič blazno ne rabim preračunavat, da vem koliko kdo rabi, da gre naprej. Sekiram se pa tud ne, če pridejo naprej, al pa ne.
samo si res čudna...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Bi rada vidla kaj bi npr. Chelsea brez Lamparda in Terrya, ter Liverpool brez Gerrarda, ter ManU brez Rooneya
Dioniz- zakaj že?
Dioniz- zakaj že?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
poletje06 napisal/-a:Dejstvo je, da angleška reprezentanca ni tako dobra. Zakaj? Ker so njihovi klubi dobri samo zaradi tega, ker so notri Španci, Francozi, Italijani, in drugi... Lepo se vidi, da je Rooney čista nula, če nima ob sebi kolektiva iz Manchestra... Isti primer je Messi.
Tole je pa buča. Igra Messija je daleč najbolj efektivna na tem svetovnem prvenstvu. Na drugi strani, je šminker Ronaldo, ki ima med temi zvezdniki, eno izmed najmanj efektivnih iger. Rooney-a pa ne štejem sem, ker še do žoge ni prišel...
Pa to ni zraslo na mojem zeljniku, ampak so tole o efektivnosti pogruntali v hrvaškem nogometnem studiu-Afrovizija, ki je 10x boljši od tega našega skropucala(edino ta Mateja Janežič izgleda vsakič večja drolja... )...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:17, skupaj popravljeno 1 krat.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Nekako te razumem, *mala*, ker mene bi najraje kamenjali, ker navijam za Italijo
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov