Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sam realno gledam.
Bi pa raje vidla, da Slo zmaga kot Ang, samo se zavedam da praktično ni te možnosti, kljub slabi igri Angležev.
Js itak stavim na Argentince za prvake
Bi pa raje vidla, da Slo zmaga kot Ang, samo se zavedam da praktično ni te možnosti, kljub slabi igri Angležev.
Js itak stavim na Argentince za prvake
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
^^če jaz ne bi realno gledal, ne bi spušil 60€ na športnih stavah v nekaj dneh...od španije švice, mehike francije (igral sem 1x za francijo) do anglije alžirije, slovaške nove zelandije, brazilci zmagali le za en gol......
žoga je okrogla in vse reprezentance lahko vsakogar premagajo...tako je v današnjem fuzbalu, ki je postal šah...
žoga je okrogla in vse reprezentance lahko vsakogar premagajo...tako je v današnjem fuzbalu, ki je postal šah...
-
*mala* - Cosmopsiho
Ne zavračam obstoja možnosti, da lahko tudi premagamo angleže, ampak ni velika In mislim da nam ne bo ratalo. Moje mnenje. Sej bomo kmal vidl, kak se bo dejansko odvilo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
*mala* če se že maš za realno pol resnično bodi realna. Proti Angležem so za mene možnosti 50 : 50. Najprej smo tud, če igramo izenačeno al pa če izgubimo tak, da imamo še vedno ogromno možnosti, da pridemo naprej.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
*mala* - Cosmopsiho
Jochie napisal/-a:*mala* napisal/-a:Ne zavračam obstoja možnosti, da lahko tudi premagamo angleže, ampak ni velika In mislim da nam ne bo ratalo. Moje mnenje. Sej bomo kmal vidl, kak se bo dejansko odvilo.
si upaš staviti 100€ na angleže?
Nimam 100€
Dioniz- zame 50:50 ni realno Angleški odnos do nogometa meji že napol na obsedenost in sem prepričana, da bo cel pokol v sredo. Če pa ne bo, pa še bolje za nas. Angleži nimajo nič za izgubit, pa kljub temu, da niso pokazal veliko imajo same vrhunske igralke. In so sposobi 90 min dejansko igrat, naši pa tega še niso.
Js bi itak bolj uživala v SP, če nebi bilo Slovenije. Ker mi gre na živce vse to prisiljeno navijanje ter vsa ta pretirana napovedovanja povsod (itak, najbolj da kar zmagamo na SP). Ker jih večina navija le sedaj, ko zmagujemo, drugače pa nimajo čisto nič lepega za povedat o naši ekipi.
Se počutim, kot da je zločin, da pravim, da bodo naši izgubili. Jou...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:17, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Jochie - Cosmopsiho
mala, angleži morajo zmagat! morajo!!! in to je voda na naš mlin...če prve pol ure ne dobimo gola, je možno vse...ker bodo angleži nervozni...na njih je ogromen pritisk...
poleg tega smo z njimi igrali na wembleyu in pokazali, da se lahko kosamo...tudi alžirci so zdržali z njimi tudi američani so...
vse je odvisno od nas...če ne bo kakšne ključne individualne napake, bomo zmogli...borbeni smo dovolj in srce imamo veliko!
poleg tega smo z njimi igrali na wembleyu in pokazali, da se lahko kosamo...tudi alžirci so zdržali z njimi tudi američani so...
vse je odvisno od nas...če ne bo kakšne ključne individualne napake, bomo zmogli...borbeni smo dovolj in srce imamo veliko!
-
*mala* - Cosmopsiho
No, js mislim da naši ne bodo zdržali tega pritiska z njihove strani (verjetno bodo ravno že v prvem polčasu "padli"). Že zato, ker niso sposobni 90 min dobro igrat.
Ampak z alžirci in američani se še ni šlo za njihova "življenja". Bodo lih dušo spustili na igrišču.
We'll see... Itak nima smisla, da se kle pregovarjamo, ker bo res že po prvem polčasu vse jasno.
Ampak z alžirci in američani se še ni šlo za njihova "življenja". Bodo lih dušo spustili na igrišču.
We'll see... Itak nima smisla, da se kle pregovarjamo, ker bo res že po prvem polčasu vse jasno.
- mona-liza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2010
@ jochie: kaj ti pomaga veliko srce če v glavi ni vse pošlihtano... ker ziher je tale fiasko v drugem polčasu z zda na naših pustil določene psihične posledice... zdaj je vprašanje samo a bodo sposobni to frustracijo obrnit v agresijo na igrišču in dat 200% od sebe, al pa jim bo vse dol padl (tko kot v večini primerov iz preteklosti)... vprašanje koliko motivacije lahko še spravijo skp
-
Jochie - Cosmopsiho
mona-liza, če bi bili naši igralci super vrhunski, bi igrali v najboljših klubih...tako pa igrajo v belgiji, poljski, 2. angleški ligi, itd, itd....
pač zgodi se...tudi bayernu se je ko so pred leti v zadnjih trenutkih izgubili finale lige prvakov po vodstvu, milan proti liverpoolu od 3:0 do 3:3...
to je fuzbal...
proti rusom so pa zdržali in jih vrgli ven, pa če bi takrat izpadli, jim nihče ne bi ničesar zameril...
se mi zdi, da smo dobili velika usta mi slovenci! to, kar so do sedaj napravili, je vrhunsko!!!
pač zgodi se...tudi bayernu se je ko so pred leti v zadnjih trenutkih izgubili finale lige prvakov po vodstvu, milan proti liverpoolu od 3:0 do 3:3...
to je fuzbal...
proti rusom so pa zdržali in jih vrgli ven, pa če bi takrat izpadli, jim nihče ne bi ničesar zameril...
se mi zdi, da smo dobili velika usta mi slovenci! to, kar so do sedaj napravili, je vrhunsko!!!
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Ho ho, še par ur pa igrajo Italijani. Po po po po po po po
Forza Italia!
Forza Italia!
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov