Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a janeva » 02. Dec. 2009 0:35

Js bi pa sam neki dodala tukaj, za vse tiste, ki jim gre vso to navdušenje in evforija drugih ljudi (ki o tem prej niso imeli pojma) glede tega fuzbala na živce.

Poglejte mal vsakodnevne novice. Vsak dan ista pesem. Same nesreče, najbolj ogabna umazanija, brezupni položaji, srce parajoče zgodbe. Novinarji ves čas iščejo nepravilnosti, napake. Vsako dobro novico se kmalu obrne v nekaj nepomembnega, iz česar tako ali tako nič ne bo. Vsak, ki je pozitiven je tako ali tako čudak, sanjač, ki mu nikoli ne bo uspelo in je škoda sploh govoriti o rešitvah, ker jih tako ali tako ni.

Zdaj pa poglejmo kaj se je zgodilo zdaj...naša majhna država, z dvema milijonoma ljudi je uspela sestavit dost dobro ekipo, ki se je uvrstila na SP. Ali ni to čudež? Ali ni to ena izmed najboljših novic zadnjih let?
Tudi, če do zdaj teh stvari nismo spremljali, smo lahko veseli za nekaj takega. In tudi, če bomo tam kmalu izpadli, smo lahko še kako ponosni na našo ekipo, se vam ne zdi?

Kako vam lahko gre veselje in evforija ob tem tako na živce? Hvala bogu, da se veselijo. Vzdušje je prav noro.
Življenje je že samo po sebi dost živce-parajoče, da bi nam moglo it nekaj takega na živce :wink:
Držim pesti za naše!!!! :flower:

Mogoč bi blo dobr ta post napisat že pred enim tednom. :?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Dec. 2009 9:56

Ja no, saj smo bili že leta 2002 na SP in 2000 na EP :P ni to več tak čudež. Sej smo samo eno SP preskočili. Ni to tak neverjeten čudež :P Pa imam občutek, da je sedaj folk še bolj nor kot takrat :D Vice proti Hrvaški še zdej gledam na FB, skoz o fuzbalu vsi še zmeri. Vsak se dela strokovnjaka :lol:

Verjetno je tudi problem, da nisem tak domoljub, kot bi morala bit. Mi uspeh Slovenije pomeni isto (če ne manj) kot od kake meni priljubljene države.

Pa ni mi jasno zakaj se vsi slepijo, da bomo v naslednji krog pršli. Mal realnosti nebi škodlo.

Aja, pa očitno nikoli ne bom izvedela, kakšno korist imamo od tega, da so naši na SP? :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 02. Dec. 2009 11:21

So že določili nosilce.
1. boben, nosilci skupin; JAR, ARG, BRAZ, ITA, NEM, ŠPA, ANG, NIZ
2. boben; ZDA, HON, MEH, S. KOR, J. KOR, JAP, AVS, NZ
3. boben; SL. OB., ALŽ, KAM, NIG, GANA, URU, PAR, ČILE
4. boben; SLO, SVK, SRB, ŠVI, FRA, GRČ, POR, DAN.

Idealen žreb za naše; italija, Severna Koreja, AlžIrija, Slovenija
Skupina, kjer bi bile minimalne možnosti za napredovanje; Argentina, Mehika, Slonokoščena obala, Slovenija
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Dec. 2009 11:26

Kdaj bo pa žreb skupin?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 02. Dec. 2009 11:28

*mala* napisal/-a:Kdaj bo pa žreb skupin?

V petek, 4. 12. , prenos na SLO1. Ob 18h.
Vodi, Charlize Theron :D .
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Dec. 2009 11:35

a res al kaj? Hudo :D

Samo zakaj morajo biti prvenstva vedno junija?
Ravno v času, ko sem imela maturo in sem bila z zvezki v naročju pred tv; sedaj pa v času izpitov. Ni to dobro za moje izobraževanje (in psihično stanje :D)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 02. Dec. 2009 15:27

^^^Ja tole glede neprimernega časa se pa res strinjam. Ravno takrat, ko je bilo največ dela v srednji šoli in sedaj na faksu so kakšne take stvari po televiziji... in pol seveda smo vsi živčni in je faks zadnja briga :D
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 04. Dec. 2009 15:24

Kej da ne pridemo u naslednji krog, jst se stavim da pridemo ne glede koga dobimo.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 04. Dec. 2009 18:36

^^ Bomo vidl :D

Kak zavlačujejo s tem žrebom. Js se ob 6ih zasidram pred Tv, čakam žreb, pa vidm da bo še cel program. :roll:

A se da žreb kje prek spleta gledat? :D

EDIT: itak, rtv slo :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 04. Dec. 2009 19:34

No, pa so znane skupine. Mislim da smo padli v kul skupino.

Skupina A:
Južnoafriška republika
Mehika
Urugvaj
Francija

Skupina B:
Argentina
Nigerija
Južna Koreja
Grčija

Skupina C:
Anglija
ZDA
Alžirija
Slovenija

Skupina D:
Nemčija
Avstralija
Srbija
Gana

Skupina E:
Nizozemska
Danska
Japonska
Kamerun

Skupina F:
Italija
Paragvaj
Nova Zelandija
Slovaška

Skupina G:
Brazilija
Severna Koreja
Slonokoščena obala
Portugalska

Skupina H:
Španija
Švica
Honduras
Čile

Skupina G je opasna :D
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 04. Dec. 2009 19:43

Naši dobili kar ugodne nasprotnike.

D in G sta najtežji skupini.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 04. Dec. 2009 21:36

Jaz tudi mislim, da smo dobili kar v redu nasprotnike.

Tudi jaz sem se čisto zasidrala pred tv, pokrita z dekco, pa sm vidla da je pol še cel program pred tem...tko, da sem pol kar malo šaltala po programih preden se je začelo 'taglavno' :)
sunset21
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 05. Dec. 2009 10:29

uu to bo lušno gledat obračun: portugalska:brazilija

moti me, ker so preveč optimisti naši...namest da bi rekli bomo videli, bomo pustili srce na igrišču in bla bla...rečejo, bomo šli v drug krog. lepo da so optimisti, a bo treba to pokazat tudi na igrišču...
no, saj bomo videli...
Uporabniški avatar
bekica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a bekica_ » 05. Dec. 2009 10:33

Sicer ne poznam ravno dobro igralce drugih držav in njihovo igro, vendar se tudi meni zdi, da je kar dobro vse skupaj se izšlo - če je to res, bomo pa vidli, ko bo se začelo zares :wink: sam kaj k so ravno takrat izpiti :evil:
Sicer pa kot zgleda, so tudi reprezentancija Slovenije in njen selektor zadovoljni z ižrebom.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 15. Dec. 2009 20:36

Ce sem prav razumela sistem (:D), Italija ne bo imela problemov v svoji skupini :D

Slika
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde

Vrni se na Šport

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov