Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
tor napisal/-a:Anglija je slabša od ZDA. Tako, da je remi realen, možna tudi zmaga.
Remi proti angliji ni nevem kako realen, ker za angleže šteje zgolj in samo zmaga proti nam. Ergo bodo od sebe dali 200%. In če bodo naši v 60min spet nehali igrati in se povlekli totalno nazaj, tako kot proti zda, bomo dobili minimalno 2 al pa 3 komade... Igra naših v drugem polčasu včeraj, je bila zanič, očitno mislijo da tekma traja 60min... In če mi pušnemo proti angležem(za kar dajem 70% možnosti), potem morajo alžirci premagati američane, kar dajem 20% šans, da do tega pride... Uglavnem, naši so si sami močno priprli vrata v osmino finala... Vprašanje, kdaj bo naslednjič takšna priložnost....
Da je bilo včeraj 2:2 se pa lahko zahvalimo samo sodniku in njegovi neumnosti, ker take napake, si na svetovnem prvenstvu pač ne bi smel privoščiti...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- /\/\4t3j
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 12. 2007
Dovolj bi bil že remi Alžirija - ZDA. To bi bilo pravzaprav bolj idealno od alžirske zmage.
Se pa strinjam, da z Angleži ne bo heca, ker bodo dali 1000% od sebe. No tudi naši bodo dali 1001% od sebe. Jaz pričakujem novo slovensko zmago.
Se pa strinjam, da z Angleži ne bo heca, ker bodo dali 1000% od sebe. No tudi naši bodo dali 1001% od sebe. Jaz pričakujem novo slovensko zmago.
-
McLarnovc - Cosmofrik
IMO bo težko za zmago. Angleži enostavno nimajo nobene kalkulacije več, razen zmage. Če se bodo naši spustili v kako pretirano dirko z njimi, smo v kurcu.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- mona-liza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2010
se močno bojim da ma mclarnovc prov... tud men se zdi da bo zeloooo težka proti angležem čeprov so naši ta moment boljši in bi si res zaslužil... če bi mel npr. namest angležev za nasprotnike francoze, k so tko skregani med sabo da se jim že čist jeb* za SP, pol bi mel šanse... ampak angleži so pa še zmer dost fanatični in desperate da bojo hotl za vsako ceno zmagat... vprašanje je tud, kok je našim padu zanos po tem drugem polčasu... zihr posledice na njihovi psihi bodo... sicer nisem nevemkakšn ekspert ampak ni mi jasno, zakaj za vraga v drugem polčasu, ko so imel dva gola prednosti, niso šli v strogo obrambno (ala alžirci prot angliji)
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^Jaz tud mislim, da bojo Angleži pritiskali ker zaj so meli dve slabi tekmi in jim drugo ne preostane kot da dajo vse od sebe pa grejo na zmago. Upam sam, da naši ne bojo spet popustili, ker se mi zdi da majo to dosti krat v navadi. Očitno še jih ni izučilo al pa preprosto nimajo dovolj kondicije da bi zdržali do konca tekme. Kakorkoli, navijam za naše pa upam da se bodo potrudli!
Yada, yada, yada...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Joo, jaz upam, da bo alžirija-zda neodločeno, te smo na konju. Samo dvomim, da se bojo alžirci tolko borili, medtem, ko so američani zelo motivirani.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
poletje06 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja
McLarnovc napisal/-a:tor napisal/-a:Anglija je slabša od ZDA. Tako, da je remi realen, možna tudi zmaga.
Remi proti angliji ni nevem kako realen, ker za angleže šteje zgolj in samo zmaga proti nam. Ergo bodo od sebe dali 200%. In če bodo naši v 60min spet nehali igrati in se povlekli totalno nazaj, tako kot proti zda, bomo dobili minimalno 2 al pa 3 komade... Igra naših v drugem polčasu včeraj, je bila zanič, očitno mislijo da tekma traja 60min... In če mi pušnemo proti angležem(za kar dajem 70% možnosti), potem morajo alžirci premagati američane, kar dajem 20% šans, da do tega pride... Uglavnem, naši so si sami močno priprli vrata v osmino finala... Vprašanje, kdaj bo naslednjič takšna priložnost....
Da je bilo včeraj 2:2 se pa lahko zahvalimo samo sodniku in njegovi neumnosti, ker take napake, si na svetovnem prvenstvu pač ne bi smel privoščiti...
Remi proti Angliji oziroma zmaga proti Angliji je realna, glede na to, kakšno igro kažejo Angleži. Alžirija jih je včeraj nadigrala. Niso imel za burek. Tako da če naši odigrajo 90minut tko kot so prvih 45minut proti Ameriki, potem smo naprej. In jst vrjamem, da napake ne bodo ponovili.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js tud mislim, da bodo zdej angleži razturali. Žal smo ravno mi zadnji njihov tekmec.
Glede na odnos angležev do nogometa, bo bolje da sploh ne gredo več domov, če ne pridejo vsaj v naslednji krog. Navijači jih že v garderobah napadajo (klik).
Glede na odnos angležev do nogometa, bo bolje da sploh ne gredo več domov, če ne pridejo vsaj v naslednji krog. Navijači jih že v garderobah napadajo (klik).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
McLarnovc - Cosmofrik
poletje06 napisal/-a:
Remi proti Angliji oziroma zmaga proti Angliji je realna, glede na to, kakšno igro kažejo Angleži.
Zdaj sigurno ne bodo tako igrali. Pomoje jih je po tekmi z alžirijo Fabio Capello zmerjal po italjansko....
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
haley napisal/-a:^^To je čist njihov problem, če si ne bodo upal it domov. Bi že prej kej naredl, ne pa mencal do zadnje tekme v skupini...
Sej boste vidl Čeprov so prej mencal imajo še zmeri več šans za jit naprej kot mi. Zmagali bosta Zda in Angija in šli posledično tud naprej.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov