Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ameba - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
Sem upala, da bo zmagala Portugalska, za katero navijam že like od vedno, ampak se ne sekiram, ker mi je tudi Slonokoščena obala všeč in imajo super izdelano igro. Tudi kar se tiče Brazilije in Severne Koreje sem bila mirna, ker bi Korejcem res privoščla vsaj kakšno točko, so pa na drugi strani Brazilci, ki so zame edino moštvo, ki zna iz nogometa naredit umetnost. All in all, sem zadovoljna z obema tekmama. Mislim pa, da bosta šli iz te skupine naprej Brazilija in Slonokoščena obala. Portugalce bodo Korejci mentalno uničili, ker bodo spet igrali 'bunker', kar pa Portugalcem niti slučajno ne odgovarja. Se pa že ful veselim tekem Brazilija-Portugalska in Brazilija-Slonokoščena obala. To bo pravi spektakel.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js tud pravm, da bo izenačenje.
Ampak naprej pa vseeno ne bomo prišli zarad konkretnega poraza naslednji teden (ter zmage ZDA nad Alžirijo, ter Anglije nad nami in Alžirijo).
Ampak naprej pa vseeno ne bomo prišli zarad konkretnega poraza naslednji teden (ter zmage ZDA nad Alžirijo, ter Anglije nad nami in Alžirijo).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov