Svetovno nogometno prvenstvo Nemčija 2006
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
jeiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Forza Italia jejejejejejeeeeeeeeeee
Popolnoma zasluzeno! Zidane, ti pa sam go, sit in a corner
Popolnoma zasluzeno! Zidane, ti pa sam go, sit in a corner
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ok, tega ne bom prebolela. Tok sem razp**dena.. Raj ne govorim o teh makaronarjih, k pol bi ble same ****** besede. Zizou, Zizou, kako si loh toook zajebu??!! Pa zmagal bi, če ne bi tega naredu.. Kaj mu ni jasn no? Prou tok sm jeznaaaa!
Let the good times roll.
-
katjuska20 - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
- Kraj: Maribor
Taka lepa tekma je bla do tistega trenutka, ko je Zidane naredil tisto kaj je naredil. Saj ne morem verjet. Pa tak sem upala da bodo Francozi zmagali !
Danes je prvi dan preostanka mojega življenja.
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
ja no čuj zmeri more kdo zgubt...in uno je nrdu res neumno pa z rdeči karton...rečt kr čš, so prov dosodli...
enkrt tolk pa morjo tud italjani razturš ne
waaaa k sm vesela
waaaa k sm vesela
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
ja no čuj zmeri more kdo zgubt...in uno je nrdu res neumno pa z rdeči karton...rečt kr čš, so prov dosodli...
waaaa k sm vesela
waaaa k sm vesela
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
finale vseh finalov moja italija je zmagala francozi so bili sicer boljši, ampak tako pač je v športu...ne zmaga vedno boljša ekipa na koncu mi je bilo davida kar malo žal, ker je tako žalostno gledal, da bi ga kar domov vzela in malo potolažla
kar se zidana tiče ...to res ni bila športna poteza in bo ostala velika črna pika ob koncu njegove kariere
kar se zidana tiče ...to res ni bila športna poteza in bo ostala velika črna pika ob koncu njegove kariere
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Hahahha vidm, da vsem forum šteka ...
Jst sm čist vesela zarad Italije ... res jim prvoščim ... dobri so nimaš kej ... oni so itak narod, k živi za ta šport in ... če si zdjle kej želim je to, da bi lahko bla v Italiji ...
Zidan me je pa popolnoma razočaral, res!!! Totalno! Ni važno kaj je blo, kakšn besedni dvoboj, žaljivka, karkoli ... kej takega si igralec kot je Zidan ne bi smel prvoščit niti v sanjah ... sploh pa ne na takšni tekmi.
Pr men in vrjetno tut pri ostali milijardi, ki je spremljala tole tekmo si je prislužu veliko črno piko ...
Še od vseh se mi pa najbolj smili Trezeguet, ker so ga že tko celo svetovno pluval kok je zanič in totalno brez forme ... potem pa še edino 11 metrovko zgreši ... groza! K maš smolo, maš smolo!
Jjejjejejejjejejeje Mama Italiiiiaaaaaaaaaa
Jst sm čist vesela zarad Italije ... res jim prvoščim ... dobri so nimaš kej ... oni so itak narod, k živi za ta šport in ... če si zdjle kej želim je to, da bi lahko bla v Italiji ...
Zidan me je pa popolnoma razočaral, res!!! Totalno! Ni važno kaj je blo, kakšn besedni dvoboj, žaljivka, karkoli ... kej takega si igralec kot je Zidan ne bi smel prvoščit niti v sanjah ... sploh pa ne na takšni tekmi.
Pr men in vrjetno tut pri ostali milijardi, ki je spremljala tole tekmo si je prislužu veliko črno piko ...
Še od vseh se mi pa najbolj smili Trezeguet, ker so ga že tko celo svetovno pluval kok je zanič in totalno brez forme ... potem pa še edino 11 metrovko zgreši ... groza! K maš smolo, maš smolo!
Jjejjejejejjejejeje Mama Italiiiiaaaaaaaaaa
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
iiiitaaaaliiiiaaaa iiiitaaaaaliiiiiaaaaaa iiiiitaaaaaliiiiaaaaa
ratelli d'italia, l'italia s' desta, dell'elmo di Scipio s'cinta la testa, dov' la vittoria? Le porga la chioma
moja napoved se je uresničla!! sm vedla, da bojo zmagal! jeeeeeeeeeeej
ratelli d'italia, l'italia s' desta, dell'elmo di Scipio s'cinta la testa, dov' la vittoria? Le porga la chioma
moja napoved se je uresničla!! sm vedla, da bojo zmagal! jeeeeeeeeeeej
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Eh no, pa za Francoze sem navijala ....
No ja vseeno čestitke Italijanom ..
No ja vseeno čestitke Italijanom ..
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
to..italjani so zmagal itak da sm za njih navijala ..
ampk zidan je pa debil..mislm...zaserje dobi rdeč karton pol pa še kokodaka pa tm sodnika neki rpegovarja..čist mu je prou..sploh se ne obnaša športno..
ampk zidan je pa debil..mislm...zaserje dobi rdeč karton pol pa še kokodaka pa tm sodnika neki rpegovarja..čist mu je prou..sploh se ne obnaša športno..
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Super finale do trenutka, ko je Zidane izgubil živce...Francozi so v drugem polčasu res odlično igrali, po tistem incidentu se je pa vse "razvodenelo" kot je reku Bergant
Nikoli ne bi pričakovala od takega mojstra kot je Zidane, da se je sposoben spustit na nivo angleških huliganov... Kariero bi res lahko zaključil s krono na glavi, tako pa bo lahko glavo samo zakopal v pesek...in tut mislim, da je s svojim prekrškom pokopal celo reprezentanco, saj so v njem imeli pravega vodjo.
Drugače pa svaka čast Italijanom...tut oni so zelo dobro igrali in so si zaslužili zmago. Eden itak more bit prvak
Nikoli ne bi pričakovala od takega mojstra kot je Zidane, da se je sposoben spustit na nivo angleških huliganov... Kariero bi res lahko zaključil s krono na glavi, tako pa bo lahko glavo samo zakopal v pesek...in tut mislim, da je s svojim prekrškom pokopal celo reprezentanco, saj so v njem imeli pravega vodjo.
Drugače pa svaka čast Italijanom...tut oni so zelo dobro igrali in so si zaslužili zmago. Eden itak more bit prvak
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
zanimiva tekma res in veliko boljša igra francozov, roko na srce!vendar pa še zmeri preslaba za gol..
italijanom je ratal, tko je pač naneslo, vendar zame je farncija prvak, ker so dali od sebe veliko več, pokazali veliko borbenost, predvsem pa igro s srcem..
kar je pa zizu naredu...Podpiram ga!se je vsaj poslovil v nevsakdanjem slogu
italijanom je ratal, tko je pač naneslo, vendar zame je farncija prvak, ker so dali od sebe veliko več, pokazali veliko borbenost, predvsem pa igro s srcem..
kar je pa zizu naredu...Podpiram ga!se je vsaj poslovil v nevsakdanjem slogu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov