Svetovno nogometno prvenstvo Nemčija 2006
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Toooo, Francozi vodijo
Zidane je car!
Zidane je car!
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Mah jst pa dons kr Zinčiju prvošm, da je dal gol ........ čeprou sm navijala bl za Portugallce...mogoče bo pa zdele en golčk za njih ...ah nč ne bo...mi je pa ušeč, k je temu Ronaldotu ksiht dol padu ( mi je ful zoprn on )
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Yeeeaaaahh. Francija gre naprej
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Zdej pa samo še to upam, da Francozi premagajo te makaronarje Italijanske :francais:
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Joj te pocarji Francoski ... Če ne bi blo tiste 11. metrovke jim pa itak ne bi ratal ...
No ja Zinči je car ni kej ... sam je na uni tekmi z Brazilijo vseen več pokazu, kot na tejle s Portugalsko ... tm je pa res pokazu vse svoje trike.
V nedeljo pa navijam za Italjaanččkkkeee Sicer mi nikol niso bli ne vem kok pr srcu, sam pol mi je pa nekdo očitno možgančke mal spral ...
Ohhhh Fabio Cannavaro, kljub njegovim letommm aaajjjjssssssss
No ja Zinči je car ni kej ... sam je na uni tekmi z Brazilijo vseen več pokazu, kot na tejle s Portugalsko ... tm je pa res pokazu vse svoje trike.
V nedeljo pa navijam za Italjaanččkkkeee Sicer mi nikol niso bli ne vem kok pr srcu, sam pol mi je pa nekdo očitno možgančke mal spral ...
Ohhhh Fabio Cannavaro, kljub njegovim letommm aaajjjjssssssss
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ej punce za koga pa boste navijale v nedeljo, ko bo pravtako tekma za tretje mesto?
Za Nemčijo ali za Portugalsko?
ali
Jst sm še zmeri za nemce Čeprov se lahko zgodi, da zgubijo, ker jih je una izguba proti italijanom čist potolkla.
Za Nemčijo ali za Portugalsko?
ali
Jst sm še zmeri za nemce Čeprov se lahko zgodi, da zgubijo, ker jih je una izguba proti italijanom čist potolkla.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Mah, kr neki no ... Jz še zdej ne morem prebolt Rooney-evga rdečga kartona
No skratka, ne vem za koga bom navijala ... Ker mi nobena izmed teh dveh ekip ni lih ljuba. Naj zmaga boljša, pač ne.
Na drugi tekmi sem pa za Nemce ... Zato, ker so mi Portugalci antipatični.
No skratka, ne vem za koga bom navijala ... Ker mi nobena izmed teh dveh ekip ni lih ljuba. Naj zmaga boljša, pač ne.
Na drugi tekmi sem pa za Nemce ... Zato, ker so mi Portugalci antipatični.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov