Svetovno nogometno prvenstvo Nemčija 2006
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Ajjooooj, da ne bodo spet enajstmetrovke!!! Dejmo Portugalci noooo!
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
juhuuuuuuuuu!!! Itak, Ronaldo
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Toooooooooooo ja!!!! Portugalska raztura!!!!
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
padalo - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2006
Portugalci so imeli znova srečo.
Rezultat bi se mogel končat 1-0 za Anglijo.
To pa zato,ker bi mogel tisti sodnik dosodit penal proti Portugalski in ga ni dal.Portugalskemu igralcu je dal samo rumen karton.
So pa Portugalci po penalih zasluženo šli naprej.Njihov golman je res"top",
Je pa vseeno zadnji cajt,da grejo domov,ker na njihovem mestu bi morala bit Nizozemska,:ja:
V polfinalu bo pa po mojem BRAZILIJA-PORTUGALSKA in upam,da bodo brazilci portugalce toliko nabili z goli,da ne bodo vedli da so živi,
BRAZILIJA,BRAZILIJA,BRAZILIJA,
ANSAF,RES JE To je čista loterija,
Rezultat bi se mogel končat 1-0 za Anglijo.
To pa zato,ker bi mogel tisti sodnik dosodit penal proti Portugalski in ga ni dal.Portugalskemu igralcu je dal samo rumen karton.
So pa Portugalci po penalih zasluženo šli naprej.Njihov golman je res"top",
Je pa vseeno zadnji cajt,da grejo domov,ker na njihovem mestu bi morala bit Nizozemska,:ja:
V polfinalu bo pa po mojem BRAZILIJA-PORTUGALSKA in upam,da bodo brazilci portugalce toliko nabili z goli,da ne bodo vedli da so živi,
BRAZILIJA,BRAZILIJA,BRAZILIJA,
ANSAF,RES JE To je čista loterija,
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
ALELUJA! Sam da je konc tekme! Proti koncu me je blo že prou strah, da bojo uni angleži zmagal.
Kr naj grejo lepo domov, ker jih vidt ne morem!!!!
Drgač pa svaka čast temu portugalskemu golmanu Res kapo dol!!!!! Sm mislna, da je un Lehman (nemški golman) kr precej dobr, sam tale Ricardo pa res raztura!
Go Portugalska
Kr naj grejo lepo domov, ker jih vidt ne morem!!!!
Drgač pa svaka čast temu portugalskemu golmanu Res kapo dol!!!!! Sm mislna, da je un Lehman (nemški golman) kr precej dobr, sam tale Ricardo pa res raztura!
Go Portugalska
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 01. Jul. 2006 19:24, skupaj popravljeno 1 krat.
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Ah sej men ni žou Anglije, žou mi je Becksa (boščk je kr jokcu, k ga je nogica bolela )
Zdele pa niti ne vem, za koga bi navijala, po en stran bi mi blo dobr, da teli Brazilci popokajo, k so tok zihr, da bojo prvaki....ampak prvoščm pa Ronaldotu, da jim natrese ene par golov, k ga vsi tok pluvajo
Zdele pa niti ne vem, za koga bi navijala, po en stran bi mi blo dobr, da teli Brazilci popokajo, k so tok zihr, da bojo prvaki....ampak prvoščm pa Ronaldotu, da jim natrese ene par golov, k ga vsi tok pluvajo
-
padalo - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2006
Zdaj sem 3-krat vidla tisti posnetek,ki naj bi bil "penal".In moram reč,da sem se zmotila.Tisto ni bil penal.Sodnik se je prav odločil,
Jaz pa upam,da bodo končno portugalci proti Braziliji spakirali domov.Je zadnji čas,da odpeketajo,
Jaz pa upam,da bodo končno portugalci proti Braziliji spakirali domov.Je zadnji čas,da odpeketajo,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov