Svetovno nogometno prvenstvo Nemčija 2006
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Bejbika, lepo povedan na prejšnji strani
Uf, zdle pa Nemci igrajo. Joj, kok sm živčna!!!!!!
Uf, zdle pa Nemci igrajo. Joj, kok sm živčna!!!!!!
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
NEEEEEMČIJAAAAAAAA JE ZMAGALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LEHMANN JE CAAAAAAAR!!!!!! I KNEW THAT HE COULD DO IT!!!!!
/sori za kričanje, sam sm preveč happpy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/
LEHMANN JE CAAAAAAAR!!!!!! I KNEW THAT HE COULD DO IT!!!!!
/sori za kričanje, sam sm preveč happpy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Meni je ratalo že čisto nezanimivo... Od "mojih" so ostali še samo Portugalci in Angleži, pa še ti igrajo med sabo
Od ostalih pa samo zbiram, kdo mi je manj antipatičen... Ukrajini še privoščim, ker so outsiderji in ker ne morem Italijanov...
Od ostalih pa samo zbiram, kdo mi je manj antipatičen... Ukrajini še privoščim, ker so outsiderji in ker ne morem Italijanov...
- _missy_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
finale ita:nem bl težko, k se bojo v nasledn krogu srečal Ne res, zj bom spet sive lase dobivala - upam da ne...komi čakam da je tekma....
sam da so nemci zasluženo zmagal???? aaa??? ok, oboji so igral nekam na isti ravni, tko da kdor bi šu naprej...niso glih kej bolš igral. Na trenutke nemci na trenutke argentici. Sam živci jih niso izdal --> ja zato pa so bli bolši na konc.
OOooo, zdele...ja se strinjam tista izključitev je bla mal (ok mal BL čudna)...kr pol bi mogu še ene 2 avstralca izklučt...ne sam italjana. Vprašanje kaj bi blo, če bi jih blo 11 na igrišču...sam za 11 metrovko pa tud ni blo..
ooo FORZA ITALIA!!!!!!!!!!!!!
sam da so nemci zasluženo zmagal???? aaa??? ok, oboji so igral nekam na isti ravni, tko da kdor bi šu naprej...niso glih kej bolš igral. Na trenutke nemci na trenutke argentici. Sam živci jih niso izdal --> ja zato pa so bli bolši na konc.
OOooo, zdele...ja se strinjam tista izključitev je bla mal (ok mal BL čudna)...kr pol bi mogu še ene 2 avstralca izklučt...ne sam italjana. Vprašanje kaj bi blo, če bi jih blo 11 na igrišču...sam za 11 metrovko pa tud ni blo..
ooo FORZA ITALIA!!!!!!!!!!!!!
Tengo tambien un corazon che se muere por dar amor...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov