Svetovno nogometno prvenstvo Nemčija 2006
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
GO Brazil Go..Kaka !! Sam moram priznat da naši sosedje FUL dobr igrajo!!
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Kaka je hot
drugo me pa ne zanima ...
drugo me pa ne zanima ...
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Hrvati so igral čist tanajbolšejše in sm čist ponosna na njih!! Tut če so zgubil...tist, ki je tekmo gledau...mora priznat, da so Hrvati full dobro igrali. Žau mi je samo, ker je Niko Kovać morau ven...Adrianu pa Emersenu bi pa nekej odtrgala, ker sta tko nasilno igrala... Full dobra tekma!
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
ej svaka cast hrvatom res so bli dobri ceporov jim ne prvoscm zmage sori (nc nimam proti hrvatom da ne bi kdo mislu), ampak njih pa u fuzbalu res ne maram. brazilci pa.... ja nevem no men se ni glih zdel da so jim pustil ampak so se posten namucl
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Jochie napisal/-a:cestitke hrvatom za borbenost ter navijanje (razen vdora navijača ter bengalk), vprasanje pa je, v kateri prestavi so igrali brazilci...
Uuuuuu, men so pa lih bengalke fuuuuuul dobre ....mi je všeč, da mal zakurjo
Drgač pa ja, dobri so bli Hrvati ni kej
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Da vam povem, še nisem niti ene tekme gledal... Še 5 minut ne celega prvenstva
Ne da se mi pred TV viset, ni cajta Sem pa slišo, da je blo 1:0 ja... Sem stavo na brazilijo na betandwin!
Ne da se mi pred TV viset, ni cajta Sem pa slišo, da je blo 1:0 ja... Sem stavo na brazilijo na betandwin!
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Sam da so zmagal
Čeprav so me Brazilci mal razočaral z igranjem...Ronaldo, Ronaldinho, Carlos...vsi so nekam medlo igral, sploh Ronaldo - kot da ga ne bi blo. Še največ truda so vložili Adriano, Kaka in Robinho..in seveda vratar Duda. Če ne bi dobr branu, bi blo genau 3:1 za Hrvate
Hrvati so dobro igral, sploh drugi polčas so bli kar nevarni. Kot so rekl v studiu pri Polesu, se Brazilci slabo znajdejo v svojem prostoru, ko morajo branit...in res so mel kr meki problemov s hrvaškimi napadi. Izpostavla bi Kovaća (ne vem zakaj ga je zamenju za Olića), Prša in Srno.
Vzdušje na stadionu je blo pa itak fenomenalno, pa tut sama igra je bla dost fer.
Čeprav so me Brazilci mal razočaral z igranjem...Ronaldo, Ronaldinho, Carlos...vsi so nekam medlo igral, sploh Ronaldo - kot da ga ne bi blo. Še največ truda so vložili Adriano, Kaka in Robinho..in seveda vratar Duda. Če ne bi dobr branu, bi blo genau 3:1 za Hrvate
Hrvati so dobro igral, sploh drugi polčas so bli kar nevarni. Kot so rekl v studiu pri Polesu, se Brazilci slabo znajdejo v svojem prostoru, ko morajo branit...in res so mel kr meki problemov s hrvaškimi napadi. Izpostavla bi Kovaća (ne vem zakaj ga je zamenju za Olića), Prša in Srno.
Vzdušje na stadionu je blo pa itak fenomenalno, pa tut sama igra je bla dost fer.
padalo - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2006
Moram reč,da me je Brazilija razočarala, .Od njih sem pričakovala veliko več.Nevem,če so si zaslužili zmago.So me pa zelo presenetili hrvati, .Zelo dobro so igrali.V 2 polčasu so bili zelo nevarni, .Tako po mojem bi bil pravičen rezultat remi,1-1,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov