Svetovno nogometno prvenstvo Nemčija 2006
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 528 prispevkov
• Stran 3 od 36
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36
Naslednja
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Nogomet, zeh, to je tak dolgcajt. Cas svetovnega prvenstva je cas zame, da sm vesel za prijateljice, ki ne lapajo skoz o fuzbalu.
Zgleda da sm edini moski, ki ga poznam, ki mu dol visi za fuzbal. (pa tudi za ostale kavc sporte, like F1, kosarka...).
Zgleda da sm edini moski, ki ga poznam, ki mu dol visi za fuzbal. (pa tudi za ostale kavc sporte, like F1, kosarka...).
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
mahagonij midva bi bla lahk prjatla
Drgač pa ponavad gledam kako tekmo pa stavim z fotrom pa tamalim se da fajn zaslužit
Drgač pa ponavad gledam kako tekmo pa stavim z fotrom pa tamalim se da fajn zaslužit
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
Drugače ne spremljam nogometa, samo zdaj, ko je SP moram spremljajt, da vem kaj se dogaja. Sicer pa navijam kar za Nemčijo pa zelo so mi simpatični Trinidad in Tobago...
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Men je tud nogomet tolk dolgocasen sport, edin ce igrajo kaki atraktivni nogomet... Drugace mi je pa totalno bedno gledat modele k se tok dolg preganjajo za zogo in je pol max 5 golov v tistem casu. Velik bol mi je kk drug sport k je vec zadetkov pa se vec dogaja......
Drugace pa, zadnje SP sem gledala... kolikor pac sem, navijala sem za Brazilijo itak.... Letos pa se nevem ce bom gledala... Bom navijala za Trinidad in Tobago k mam lih kolega iz tm in prav da so dol vsi navduseni k grejo na SP....
Drugace pa, zadnje SP sem gledala... kolikor pac sem, navijala sem za Brazilijo itak.... Letos pa se nevem ce bom gledala... Bom navijala za Trinidad in Tobago k mam lih kolega iz tm in prav da so dol vsi navduseni k grejo na SP....
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Zdele sm vesel, k grem jutri v shopping po nove cevlje. Sej vem off topic.gemini napisal/-a:mahagonij midva bi bla lahk prjatla
Nism jst clasix moski, ki bi sedel na kavcu s pirom v eni in daljincem v drugi roki pa gledu fuzbal na TVju in vpil na zeno v kuhinji naj ze vendar prinese nov pir.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Petrusa - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Gorenjska
Mahagonij, kdaj so nehal delat take moške kot si ti??? Oziroma - kje so???
Men je moj že vnaprej povedu, da bo gledal (kot da nism pričakovala) tko da bom več al manj samska... No sej, kako tekmo bom že pogledala (ker drugač ne bo šlo), sam bom pa probala potrpet. Se bo za tist cajt k ga bo namenu fuzbalu oddolžit na morju.
Drugač pa sm za Brazilijo, če že naši niso tam.
Men je moj že vnaprej povedu, da bo gledal (kot da nism pričakovala) tko da bom več al manj samska... No sej, kako tekmo bom že pogledala (ker drugač ne bo šlo), sam bom pa probala potrpet. Se bo za tist cajt k ga bo namenu fuzbalu oddolžit na morju.
Drugač pa sm za Brazilijo, če že naši niso tam.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Angel girl napisal/-a:Jst bom najbrž raje gledala risanke kot pa nogomet Včasih smo šli skup gledat v kak lokal tko na pjačko pa big screen. Tokrat mislm da temu ne bo tako.
Jst tut mislim,da letos ne bo tako
Bom pa sigurno doma gledala kkšno tekmico pa kej stavla z mojima dečkotoma ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
za informacijo ljubiteljicam hrvaske reprezentance...
ne vem, ce veste, ampak hrvaska reprezentanca ima ze nekaj let bazo v Termah čatež. tako se bodo pred svetovnim prvenstvom v čatežu zbrali v petek zvecer, ostali 12 dni, treninge bodo pa imeli na stadionu v brezicah.
ne vem, ce veste, ampak hrvaska reprezentanca ima ze nekaj let bazo v Termah čatež. tako se bodo pred svetovnim prvenstvom v čatežu zbrali v petek zvecer, ostali 12 dni, treninge bodo pa imeli na stadionu v brezicah.
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Po moje nebom gledal, ker se mi nebo dalo pred TV sedet Ni časa...
Mam raje druge športe, kjer se dirka ali kaj podobnega (vonj po bencinu he he he)
Bom pa spremljal rezultate na netu, itak bo polno reklame vseposod
Mam raje druge športe, kjer se dirka ali kaj podobnega (vonj po bencinu he he he)
Bom pa spremljal rezultate na netu, itak bo polno reklame vseposod
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
spellca napisal/-a:Prov zanimivo mi je, kako majo v vsaki trgovini z oblekami majčke z zastavami držav.. Brazilija, Nemčija, England itd
Sam res ... še v Zari sm jih vidla ... Da o Nikeju sploh ne govorimo ... itak, da si morjo mal kšefta narest ... pa povsot majo spet te zapestnice z logotipom letošnjega nogometnega prvenstva ... prou vsaka država ma svojo verzijo ... Ohh ja ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Prvi neprebran prispevek • 528 prispevkov
• Stran 3 od 36
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36
Naslednja
Kdo je na strani