Svetovno nogometno prvenstvo Nemčija 2006
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
jaz sem pa danes že navsezgodaj klical nizozemske poslovne partnerje in jim rekel, da se eno portugalsko podjetje zanima za nakup rož, kaksne so kaj cene danes za njih!
pravi nizozemec, da nimajo toliko denarja, da bi jih lahko plačali!
pravi nizozemec, da nimajo toliko denarja, da bi jih lahko plačali!
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
kasna tekma je bla ucer ccc to sploh ni sport, pokvarjena je bla ena in druga stran, ceprov navijam za portugalce, ampak to je blo pa prevec. ne morm vrjet da je figo zgubu zivce in reageru na tak nacin. za tole celno bo zihr dubu kazn. kar se pa tice ronalda...scolari je reku da bo vrjetn igrou, ni pa se preprican
-
padalo - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2006
Jutri bo pa tekma Francija-Španija,
Po mojem bo zelo podobna tekma kot je bila včeraj Nizozemska-Portugalska, .Uh,bo gadna,
Samo tokrat upam,da bodo šli naprej tisti,ki si res zaslužijo in ne kot portugalci,ki so se grdo prešlepali,preklete barabe,
Upam,da jih bo Anglija našopala z goli,
GO ANGLIJA,
PORTUGAL, :fight:
Po mojem bo zelo podobna tekma kot je bila včeraj Nizozemska-Portugalska, .Uh,bo gadna,
Samo tokrat upam,da bodo šli naprej tisti,ki si res zaslužijo in ne kot portugalci,ki so se grdo prešlepali,preklete barabe,
Upam,da jih bo Anglija našopala z goli,
GO ANGLIJA,
PORTUGAL, :fight:
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Okay, prvič: veeeelik jej za Nemčijo
Drugič: ZOMG, kakšna tekma je bla učiraj med portugalci pa nizozemci. Figo se ni čist nič spremenil. Še vedno se rad krega Bad boy =).
Sodnik se mi prav smili, čeprav je sam kriv za vse to. Že ob prvem prekršku nad Ronaldom, ko je dal samo rumeni karton, jim je s tem dopustil takšno igro
Pa čestitke Decu, da je tistka smotanka nizozemca porušil. Čeprav je zaradi tega dobil karton...ampak jih je po vsej verjetnosti tudi rešil gola
Drugič: ZOMG, kakšna tekma je bla učiraj med portugalci pa nizozemci. Figo se ni čist nič spremenil. Še vedno se rad krega Bad boy =).
Sodnik se mi prav smili, čeprav je sam kriv za vse to. Že ob prvem prekršku nad Ronaldom, ko je dal samo rumeni karton, jim je s tem dopustil takšno igro
Pa čestitke Decu, da je tistka smotanka nizozemca porušil. Čeprav je zaradi tega dobil karton...ampak jih je po vsej verjetnosti tudi rešil gola
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Še za včeri: kje ste zdej uni, k pravte, da je Beckham sam lep
Dons: Jeeeeeeeeeeeeee, Italijaaaaaaaaaaaaaaaa je zmagalaaaaaaaaaaaaa ...itak, da bojo oni prvaki
Ukrajini pa prvošm, da grejo naprej, ker so drgač revčki
Dons: Jeeeeeeeeeeeeee, Italijaaaaaaaaaaaaaaaa je zmagalaaaaaaaaaaaaa ...itak, da bojo oni prvaki
Ukrajini pa prvošm, da grejo naprej, ker so drgač revčki
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov