Svetovno nogometno prvenstvo Nemčija 2006
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
hehe, huda tekma! Kr 20 kartonov ene parkrt je tekma asociirala na en hokej match v NHLu, k so se tok fajn stepl
-
maru - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2005
OMG, tok živčna pa še nisem bla pri nobeni tekmi.
Ampak je treba priznat, da so Nizozemci ful ful dober igral. Sam gre vseeno Portugalska naprej. Jeeeeeeeeeej!
Ampak je treba priznat, da so Nizozemci ful ful dober igral. Sam gre vseeno Portugalska naprej. Jeeeeeeeeeej!
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
-
padalo - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2006
Portugalci grejo nezasluženo naprej.Nizozemci so bili veliko boljši.Več so napadali.Samo niso imeli sreče.Res,škoda,
Naslednjič bodo portugalci igrali z angleži.Navijam za Anglijo ampak samo zaradi tega,ker so se portugalci prešlepali in nezasluženo zmagali,
GO,GO ANGLIJA
Naslednjič bodo portugalci igrali z angleži.Navijam za Anglijo ampak samo zaradi tega,ker so se portugalci prešlepali in nezasluženo zmagali,
GO,GO ANGLIJA
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ma tudi Anglija ni ravno razturala...
Portugalci in Nizozemci so imeli pa res rokoborbo... Najbolj grdo je bilo, ko Nizozemec ni vrnil žoge po prekinitvi, kar je nepisano pravilo fair-playa, ampak je kar odšibal v napad. Ni čudno, da so Portugalcem popustili živci...
Portugalci in Nizozemci so imeli pa res rokoborbo... Najbolj grdo je bilo, ko Nizozemec ni vrnil žoge po prekinitvi, kar je nepisano pravilo fair-playa, ampak je kar odšibal v napad. Ni čudno, da so Portugalcem popustili živci...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Tole je bla pa do zdej NAJ tekma mundiala Vse nohte sm si pogrizla.. Ful škoda, da Nizozemci niso zmagal...so velik več pokazal kot Portugalci, so mel pa prov nesrečen dan...kar se pa fajtov tiče so si pa en glih
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
jaz sem stavo na portugalsko, tekme pa nisem mel cajta gledat
Malo sreče so tudi meli, ker nizozemska ne igra slabo...
Za skupno zmago pa še vedno ostajajo možnosti, ker majo dobrega selektorja
Malo sreče so tudi meli, ker nizozemska ne igra slabo...
Za skupno zmago pa še vedno ostajajo možnosti, ker majo dobrega selektorja
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Sam nikol si pa ne bi mislila, da bo uglajeni Figo (in pri teh letih) tkole zgubu živce...kr čelno je zabil...
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Resnično sem razočarana k so nizozemci velik velik boljš igral k portugalci in bi si zaslužil zmago..
sam tok napete tekme še nism gledala, pa še nism bla tok živčna..res the best tekma...
Vseen so, čeprav grejo nezasluženo domov, moji nizozemčki zakon!!!
Jah no ostaneta mi še Anglija in Brazilija...
sam tok napete tekme še nism gledala, pa še nism bla tok živčna..res the best tekma...
Vseen so, čeprav grejo nezasluženo domov, moji nizozemčki zakon!!!
Jah no ostaneta mi še Anglija in Brazilija...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov