Svetovno nogometno prvenstvo Nemčija 2006
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
"Proslo je sezdeset minuta utakmice, dakle pola sata"
"Zbog ovakvih udaraca R.Karlosa osnovace se drustvo za zastitu lopte!"
"Kakav udarac, pocepao je vazduh na vodonik i kiseonik."
hahah... keri smehi...full dobra stran sofia
Kmal bo tekmaaaaaa...goooooooo hrvattttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!
"Zbog ovakvih udaraca R.Karlosa osnovace se drustvo za zastitu lopte!"
"Kakav udarac, pocepao je vazduh na vodonik i kiseonik."
hahah... keri smehi...full dobra stran sofia
Kmal bo tekmaaaaaa...goooooooo hrvattttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Zdele pa ma da brazilci pa sosedje hrvati zmagajo pa je ...GO GO..
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*Elle* - Kofetarica
Tooooooooooooooooooo ronaldooooooo 4:1....
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*Elle* - Kofetarica
A zdj gre Avstralija naprej..sj men je blo u bistvu čist vseen kera gre od unih dveh...sam nism pa vedla da je en pr avstralcih ful kjutkan
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Men se zdi, da so si avstralci zaslužil zmago in ne sam izenačen rezultat, ker so (let`s face it) igral definitivno bolje kot hrvati. Dobri so - svaka jim čast
Tekma je bla pa čist napeta - men se je ene parkrat kr srce ustavu
Tekma je bla pa čist napeta - men se je ene parkrat kr srce ustavu
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Ja, ja...Hrvati grejo domouuu, pa kaj pol :bussi: Morm priznat, da so tole tekmo bolš odigral Avstralci. Zasluženo gredo naprej. Svaka čast.
Ampak sm vseeno ponosna na njih , ker ...kt prvo so pršli na svetovno...za razliko od nekaterih in ker so se boril vsako tekmo...in niso dobil lajk...šest komadou
Ampak sm vseeno ponosna na njih , ker ...kt prvo so pršli na svetovno...za razliko od nekaterih in ker so se boril vsako tekmo...in niso dobil lajk...šest komadou
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ohhh mi is čist hepi ...
Men dol visi če so "naši" ... me pa res zanima, če smo tut mi njihovi in kolk Hrvaške za nas navija v kaateereemmmkoli športu, ki obstaja na tem svetu ...
Men dol visi če so "naši" ... me pa res zanima, če smo tut mi njihovi in kolk Hrvaške za nas navija v kaateereemmmkoli športu, ki obstaja na tem svetu ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Jaz pa nisem gledal tote tekme... Nisem mel niti interesa da bi gledal, sem pa pol videl da je blo 2:2... Za hrvaško ter podobne pa tak ne navijam...
Aja pa niso "naši" ne živimo več v yugoslaviji Naši bi bli, če bi slovenija gor igrala
Aja pa niso "naši" ne živimo več v yugoslaviji Naši bi bli, če bi slovenija gor igrala
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Tekma švedska in nemčija bo zanimiva... Stavim na nemčijo Če nebo spet kakšnega presenečenja...
Nemški vratar je enega šveda povabo na zabavo po zmagi, šved pa mu je reko, da mu bo za posladek dal 2 gola
Nemški vratar je enega šveda povabo na zabavo po zmagi, šved pa mu je reko, da mu bo za posladek dal 2 gola
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Ma jest nimam nič proti hrvatom sam so mi šli pa res na živce k so tko naduvani pršli na igrišče v smislu "itak si mi zaslužmo osmino finala - mi smo carji" da ne omenjam njihovega obnašanja na igrišču - mislm pa kdo je tok butast, da se gre na sodnika pizdit?! Sj ne rečem, da je bil sodnik res mal čuden pa tut avstralcem je kdaj krivico nardil, ampak kaj češ sodnikova je zadnja pa tut, če reče, da je trava rdeča
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Tok sm bla vesela, ker so Hrvati pušnl...tut okrog našega bloka so vsi za Avstralce navijal...igral so res dobr, sej Hrvati tut niso bli tko slabi, sam na koncu so spet pokazal svoj primitivizem...
...in kar je južno od Kolpe ni nič "naše"...vse nam bi radi vzel, vi jih pa "naši" kličete...mejte mal respekta do Slovenije no...
Kar se pa Brazilije tiče pa itak...tut Ronaldo se je zbudu iz zimskega spanca in pokazal, da še ni za staro šaro...tomidely
...in kar je južno od Kolpe ni nič "naše"...vse nam bi radi vzel, vi jih pa "naši" kličete...mejte mal respekta do Slovenije no...
Kar se pa Brazilije tiče pa itak...tut Ronaldo se je zbudu iz zimskega spanca in pokazal, da še ni za staro šaro...tomidely
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
O Hrvaški ne bom več zgubljala besed, ker že vsi vemo kakšno je moje mnenje ... Sam, da so spokal in to je to ...
Dannnnsss pa itak komi čakam Španijoooo ...
Pa Franciji tut prvoščim, da dans eno dobro tekmo skupi spackajo ... da pokažejo zares iz kakšnga testa so ...
Dannnnsss pa itak komi čakam Španijoooo ...
Pa Franciji tut prvoščim, da dans eno dobro tekmo skupi spackajo ... da pokažejo zares iz kakšnga testa so ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Saj vem, da je bilo iluzorno pričakovati... ampak prav vesela sem bila, ko so Japonci dali gol Brazilcem. Pa popoldne je bila v nekem trenutku situacija (preden so Italijani dali gol), da bi v osmino finala napredovali Gana in Zda.
Kr.ena, ki se vedno zavzema za šibke in zatirane ... (ajde, saj zveni absurdno, ampak fuzbal je poleg intelekta edina stvar, kjer so Američani šibki)
Kr.ena, ki se vedno zavzema za šibke in zatirane ... (ajde, saj zveni absurdno, ampak fuzbal je poleg intelekta edina stvar, kjer so Američani šibki)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov