Svetovno nogometno prvenstvo Nemčija 2006
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
eh jst pa sploh ne vem za koga bi navijala... se kr sprot iz tekme v tekmo odločam ... včer zvečer sem bla za francoze (ne maram raznih azijcev in co.)... tud zato ker jih je večina še s tiste stare garde, k jo poznam še izpred osmih let, ko so bli svetovni prvaki... ne vem pa kje so zdej tega svojga levga selektorja najdl... megla jedna k očitno pojma nima
The secret of success is consistency of purpose.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ah jaz nisem nikol za Brazilijo navijala... Sej ne rečem, da jim kej manjka... Sam že to mi gre čist na jetra, da je Brazilija cel svet obnorela. Pa sej so dobri no (oz. naj bi bli ), ampak folk resno pretirava...
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Jeeeej, jutri pa Nemci spet igrajo.
Brazilci pa zadnje čase sploh ne igrajo ne vem kako dobro. Mislim da preveč podcenjujejo nasprotnike
Brazilci pa zadnje čase sploh ne igrajo ne vem kako dobro. Mislim da preveč podcenjujejo nasprotnike
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Prav uživala sem ta vikend...
Najprej so me navdušili Ganci, Na tekmi med Italijo in Zda sem najbrž prvič in zadnjič v življenju navijala za Ameriko, ker Italijanov pač še bolj ne maram. (Pa še všeč mi je, če outsiderji presenetijo)
Tudi Hrvatom in Francozom privoščim probleme (mater, sem žleht,...)
Moj sanjski finale bi bil Portugalska- Gana
(Brazilce sem pa zdržala gledat samo pol ure- katastrofa od igre. Ronaldo se komaj premika po igrišču...)
Najprej so me navdušili Ganci, Na tekmi med Italijo in Zda sem najbrž prvič in zadnjič v življenju navijala za Ameriko, ker Italijanov pač še bolj ne maram. (Pa še všeč mi je, če outsiderji presenetijo)
Tudi Hrvatom in Francozom privoščim probleme (mater, sem žleht,...)
Moj sanjski finale bi bil Portugalska- Gana
(Brazilce sem pa zdržala gledat samo pol ure- katastrofa od igre. Ronaldo se komaj premika po igrišču...)
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Meni bi bilo pa bolj všeč, če bi Tunizijci zmagali... jih imam še od Djerbe v lepem spominu
Če je tekma dolgočasna, se pa lahko nad komentatorji in njihovimi neslanostmi zabavam... Višek je bila včeraj izjava, da selektorja Francije tudi lavinski psi ne bodo rešili izpod plaza kritik . Pa za enega je izjavil, da mu ni uspelo žoge zatlačit v gol.
Če je tekma dolgočasna, se pa lahko nad komentatorji in njihovimi neslanostmi zabavam... Višek je bila včeraj izjava, da selektorja Francije tudi lavinski psi ne bodo rešili izpod plaza kritik . Pa za enega je izjavil, da mu ni uspelo žoge zatlačit v gol.
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
sam tile komentatorji majo pa učasih res kr ene
mislm, da k je bla zadnjič tekma italija:gana, da je komentator izjavu, da majo sedaj tako dobro obrambo, kot kakšen dober švicarski ementaler
mislm, da k je bla zadnjič tekma italija:gana, da je komentator izjavu, da majo sedaj tako dobro obrambo, kot kakšen dober švicarski ementaler
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
jst sm v lajfu samo 1x navijala za Brazilijo ... in to je blo v Franciji leta 1998, ker so mi šli Francozi tok na qrac, ker so premagala brate Hrvate ...
mislm, ne vem kaj vsi govorite, kdaj bodo Brazilci začel igral? Kaj pa če je to njihova forma? Sej noben ne ve točn kok so močni ... močni k prasica so Italijani, čeprou so se prot ZDA mal zajebaval ... Španija je močna ... Hrvati so dobri k prasica ... Srbi tut, čeprou so se spet neki skregal, ker ne bi Argentina jih nkol naprala s 6:0 ... to govort, da je Argentina odlično igrala je absurd, ker so Srbi izgral z 20% moči ... res mi jih je žal ... prava moč ekip se bo pokazala v osmini finala, ko se bodo med seboj udarile "močne" ekipe ...
Še vedno pravim, da so me Čehi močno razočarali, pa Srbi, pa Hrvati ... tko zgleda kot na SP 2000, ko Francozi niso in niso mogl dt gola ... preklet gol ... grrrr ...
nasplošno so pa meni nekateri navijači(ce) Brazilije bedni ... ker se ne more druge ekipe spomnt, ker nobene druge ne pozna in pol navija za Brazilijo ... uuuuuu, 1x slišala za ronaldinja (piši kako govoriš), pa misl, da je za jaca boga ujela ... nej vzamejo kak športni cajtng v roke, pa mal ekipe pregledajo, pa pol nej si pa eno tako ekipo zberejo, k jim je res huda ... ne pa Braziljio vsi ... jao
boste vidl, da bo evropska ekipa zmagala ... če se Italijani uvrstijo naprej, bodo Brazilce nasul ...
glede komentiranja: Stare rules! Včer sm se tok nasmejala ... vse tekme Staretu!!
mislm, ne vem kaj vsi govorite, kdaj bodo Brazilci začel igral? Kaj pa če je to njihova forma? Sej noben ne ve točn kok so močni ... močni k prasica so Italijani, čeprou so se prot ZDA mal zajebaval ... Španija je močna ... Hrvati so dobri k prasica ... Srbi tut, čeprou so se spet neki skregal, ker ne bi Argentina jih nkol naprala s 6:0 ... to govort, da je Argentina odlično igrala je absurd, ker so Srbi izgral z 20% moči ... res mi jih je žal ... prava moč ekip se bo pokazala v osmini finala, ko se bodo med seboj udarile "močne" ekipe ...
Še vedno pravim, da so me Čehi močno razočarali, pa Srbi, pa Hrvati ... tko zgleda kot na SP 2000, ko Francozi niso in niso mogl dt gola ... preklet gol ... grrrr ...
nasplošno so pa meni nekateri navijači(ce) Brazilije bedni ... ker se ne more druge ekipe spomnt, ker nobene druge ne pozna in pol navija za Brazilijo ... uuuuuu, 1x slišala za ronaldinja (piši kako govoriš), pa misl, da je za jaca boga ujela ... nej vzamejo kak športni cajtng v roke, pa mal ekipe pregledajo, pa pol nej si pa eno tako ekipo zberejo, k jim je res huda ... ne pa Braziljio vsi ... jao
boste vidl, da bo evropska ekipa zmagala ... če se Italijani uvrstijo naprej, bodo Brazilce nasul ...
glede komentiranja: Stare rules! Včer sm se tok nasmejala ... vse tekme Staretu!!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Joj, ampak tista tekma ZDA-Italija zadnjič je bla pa po moje najbolj grozna tekma v zgodovini. Mislim... Kaj je blo to? Men ni blo nič jasno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov