Svetovno nogometno prvenstvo Nemčija 2006
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Sverige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iiiiii kako jih mam rada!!!!!!!!
iiiiii kako jih mam rada!!!!!!!!
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Kva se je Švedom usral...sam lep gol drugač Sam jst sm potiho vseen za Paragvajce navijala...
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
sramota!!! sramotna forma Švedov in Angležev! Upam, da Švede Paragvaj nasuje, ker pol bojo še izpadl ... mislm sramota!
razočaral so me tudi Poljaki in Ukrajinci, ker sm resno mislila, da se bo Ukrajina borila za visoka mesta ... ne ravno finale, ampak visoko ... Ševčenko pejt dam! Da te tko obračajo! ...
važno da so moji Nemci že v drugmu krogu, sam še brati Hrvati pa danes Srbi ... jeeeeee ... jooooooj k bojo izpadl, pomoje oboji ... sam so pa vrhunski ...
Brazilija ne bo prvak, tko da nehite navijat za njih ... pojma nimajo :
so me pa pozitivno presenetili Iranci pa Italijani ... aja pa Savdijci .. škoda gola v 92.minuti ... uuuu pa Čehi!!!!! d best so letos Evropejci, boljši kot Južnoameričani! Evropa bo svetovni prvak!!!!! ...
še eno razočaranje ... že 4 leta neprepričljivi Francozi z Henryjem pa Davidom na čelu
Tako da finale bo hm Italija pa ... NEMČIJA!!!!!!!!!
bemu morm po navijaško majco, k mam sam angleško pa špansko, da nau še kdo mislu,da za njih navijam
razočaral so me tudi Poljaki in Ukrajinci, ker sm resno mislila, da se bo Ukrajina borila za visoka mesta ... ne ravno finale, ampak visoko ... Ševčenko pejt dam! Da te tko obračajo! ...
važno da so moji Nemci že v drugmu krogu, sam še brati Hrvati pa danes Srbi ... jeeeeee ... jooooooj k bojo izpadl, pomoje oboji ... sam so pa vrhunski ...
Brazilija ne bo prvak, tko da nehite navijat za njih ... pojma nimajo :
so me pa pozitivno presenetili Iranci pa Italijani ... aja pa Savdijci .. škoda gola v 92.minuti ... uuuu pa Čehi!!!!! d best so letos Evropejci, boljši kot Južnoameričani! Evropa bo svetovni prvak!!!!! ...
še eno razočaranje ... že 4 leta neprepričljivi Francozi z Henryjem pa Davidom na čelu
Tako da finale bo hm Italija pa ... NEMČIJA!!!!!!!!!
bemu morm po navijaško majco, k mam sam angleško pa špansko, da nau še kdo mislu,da za njih navijam
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
more argentina zmagat! sej oni so dobri, jz verjamem vanje. sje ne rečem da srbi niso dobri sam argentina more bit boljša.
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Go Netherland Go... R. Van Persie
Jeeeeeeeeeeeej...
Jeeeeeeeeeeeej...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
amyZ - Kofetarica
moji rezultati so tud čedalje lepši. bravo Argentina, zakon si! čeprov ne navijam za njih, sam so res dobri!!!! 6:0 ne morš verjet no!
- _missy_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
jest pa še zmeri ostajam pr italiji. Možnosti majo, sam...hmm bomo vidl kako bojo zvezdice plesale po igrišču...FORZA ITA!!!!
Sam je pa letos fuuul dobrih tekm. Hrvatje so me fuul presenetl - doobr so špilal!!!!
Sam je pa letos fuuul dobrih tekm. Hrvatje so me fuul presenetl - doobr so špilal!!!!
Tengo tambien un corazon che se muere por dar amor...
-
amyZ - Kofetarica
Jochie sem podpišem pod tebe!!! dejmo Mexico!!!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov