Športne stave
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
Jochie, se eno pomoc.
jst sem se zdej prijavila kot uporabnik na spletni strani, a moram zdej nujno kupit tisto zadevo na Petrolu, ali lahko kako drugace vplacam stave.
Do kere ure pa sprejemajo stave, ce je prva tekma ob 15h?
jst sem se zdej prijavila kot uporabnik na spletni strani, a moram zdej nujno kupit tisto zadevo na Petrolu, ali lahko kako drugace vplacam stave.
Do kere ure pa sprejemajo stave, ce je prva tekma ob 15h?
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Jochie napisal/-a:nutella, tale slonokoščena obala bo tvegana....
ne govor, me je skor kap zadela ku je tamal listk domov prnesu... zdej držimo pesti!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
ansaf, ce hoces igrati preko interneta, moras "vzeti" kartico na petrolu, na petrolu te ze vpisejo noter, ti se samo potem doma logiras in spremenis username in password. hkrati pa na petrolu vplacas koliko zelis imeti na racunu.
druga moznost stav pa je, da gres na petrol ali na posto, pa tam prodajalcem narekujes kaj bos stavila ter vplacas na licu mesta.
stave se ponavadi nehajo sprejemat 5 minut pred zacetkom tekme, ti pa ta cas tudi pise ob paru.
vse jasno?
druga moznost stav pa je, da gres na petrol ali na posto, pa tam prodajalcem narekujes kaj bos stavila ter vplacas na licu mesta.
stave se ponavadi nehajo sprejemat 5 minut pred zacetkom tekme, ti pa ta cas tudi pise ob paru.
vse jasno?
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
jz sem stavla:
Brazilija-hrvaška 1
Nemčija-Poljska 1
Anglija-Trinidad 1
Španija.Ukrajina 1
....te mam prov....
Češka-Gana 1
Brazilija-Avstralija 1
Argentina-Srbija in Črna gora 1
Mehika-Angola 1
Portugalska-Iran 1
Italija-ZDA 1
....same enkice...
vplačala 2000(1000 mojga, 1000 od mamice )
z odštetim davkom je dobitek: 73.559 SIT
molimo!!!!
Brazilija-hrvaška 1
Nemčija-Poljska 1
Anglija-Trinidad 1
Španija.Ukrajina 1
....te mam prov....
Češka-Gana 1
Brazilija-Avstralija 1
Mehika-Angola 1
Portugalska-Iran 1
Italija-ZDA 1
....same enkice...
molimo!!!!
-
Jochie - Cosmopsiho
amyZ napisal/-a:jz sem stavla:
Brazilija-hrvaška 1
Nemčija-Poljska 1
Anglija-Trinidad 1
Španija.Ukrajina 1
....te mam prov....
Češka-Gana 1
Brazilija-Avstralija 1
Mehika-Angola 1
Portugalska-Iran 1
Italija-ZDA 1
....same enkice...
molimo!!!!
en nasvet...
meja za davek je nekje 40-42000 sit. ce bi to stavo igrala 2x s po 1000 sit, bi bil dobitek 2x po 42000sit, in ce bi bila pod mejo za davek, bi tistih 15% ostalo tebi... (seveda v primeru dobitka)
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
mene pa samo se zanima, ali je to kaj pomembno, na koliko parov stavis na enkrat, kaj je boljse, ali stavis vsak dan posebej, ali skupaj na primer za par dni..
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
Jochie - Cosmopsiho
ANSAF napisal/-a:mene pa samo se zanima, ali je to kaj pomembno, na koliko parov stavis na enkrat, kaj je boljse, ali stavis vsak dan posebej, ali skupaj na primer za par dni..
najmanjse stevilo parov je 3, razen ce so single stave. kvote se med seboj mnozijo. kaj je boljse? jaz raje stavim vec denarja na malo parov z majhnimi kvotami, je vecja verjetnost, da dobis...
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
ja no, to glede dnarja je res. sam vsejn,sej sm sam zdej stavla, itak ne bom več. to je blo sam zato k pač cela familija stavi in seveda pol še tebe potegne za sabo.
ja, Čehi so dobri, vsaj kolko sem jih do zdej vidla. gana pa ne vem. res pa je da se nikol ne ve.
ka pa pravte na Brazilija.Avstralija? a bo težka tekma? al se bojo Brazilci k seb spravl pa se nehal šparat za finale, če ne ne bojo do njega pršl.
ja, Čehi so dobri, vsaj kolko sem jih do zdej vidla. gana pa ne vem. res pa je da se nikol ne ve.
ka pa pravte na Brazilija.Avstralija? a bo težka tekma? al se bojo Brazilci k seb spravl pa se nehal šparat za finale, če ne ne bojo do njega pršl.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov