Športne stave
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Ok zmenjeno . Sej če je po občutku je še dobr, ene k sem jih spraševal so se odločale na podlagi tega kdo ima lepše drese pa čigavi igralci so lepši... .
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
No to se jst ne grem prej pozanimat..
Sm pa učas stavla glede na to kaj lepš zveni..oz kaj se lepš sliš
Ah babe k nimamo pojma o tem..
Sm pa učas stavla glede na to kaj lepš zveni..oz kaj se lepš sliš
Ah babe k nimamo pojma o tem..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Že če se zanimate vsaj malo zato je več kot lepo .Če ne drugega je vsaj malo zajebancije. Sej se ne stavijo neke velike vsote
Btw kolko so pa vaši največji dobitki pri stavah?
Btw kolko so pa vaši največji dobitki pri stavah?
Zadnjič spremenil the big red machine, dne 10. Jan. 2008 0:29, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Ma ne to sm tko mal..po mau pa po mau dnarčka daš, da si pol lahk več časa žiučn pa prčakuješ neki, k se ti u zadnjem trenutku sesuje al pa te pač presenet
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Jst sama še nikol nisem stavla, sm pa "pomagala" stavt, ko je oči enkrat lansko leto stavu čist na blef in je zadev okrog 400 €. Drgač ma pa od dragega bratec naštudirane te stave in mu je to že kr popoldanski biznis...pomoje se mu na mesec kr okrog 200 € plusa nabere.
-
Včerej me je smotani Udinese zajebal za 131€ (pa je že bil koncert Metallice v mojih rokah) ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov